3. Bölüm "Yılbaşı"

199K 5.9K 2K
                                    

Multimedia kızlarımızın partide giydiği elbiseler. Karakterleri bir dahaki bölüm paylaşacağız. Artık herkes teker teker yazılacak. Bu bölüm Vuslat'ın ağzından olacak. Genel sırası Vuslat, Rüya ve Masal. Zaten karışıklık olmamasın için her bölüm kimin ağzından yazıyorsak isimleri yazacağız. Vuslat şu anda yirmili yaşlarda. Diğerleri de bu civarlarda. Artık asıl olaylar başlıyor. Bu bölümde çok eğlence, mizah yok, biraz üzücü durumlar var. Bizde bu tür olayları yazmayı becerebildiğimizi düşünmüyoruz. Bu bölüm pek içimize sinmese de sizi bekletmemek için yayımladık. İnşallah beğenirsiniz.

Keyifli okumalar...

VUSLAT

Her gün olduğu gibi üstümde sebepsiz bir yorgunluk vardı. İsteksiz bir şekilde yataktan kalktım. Saat öğlene geliyor olmalıydı. Odama kadar gelen seslerden anladığım kadarıyla herkes buradaydı. Ben her zaman olduğu gibi uyuyordum. Ayaklarımı yere sürterek banyoya girdim ve rutin işlerimi hallettikten sonra çıktım. Dolabıma yöneleceğim sırada gözüm pencereye kaymıştı. Gördüğüm görüntüyle sevinçten çığlık atarak pencereye koştum.

''Kar yağıyor! ''Yere serilmiş olan beyazlıklara büyülenmiş gibi bakıyordum. Oldum olası karı çok seviyordum.

Bulunduğum yerde zıplarken sevinçle bağırıyordum. ''Kar yağıyor! ''Hızla montumun aldıktan sonra üzerime geçirdim. Ardından odamdan çıktım ve koşarak merdivenlerden inmeye başladım. Normalde olsa pijamalarla, saçım başım dağınık bir biçimde asla dışarı çıkmazdım. Ama dediğim gibi, eski ben olsaydım. Eski şen şakrak ben yoktum. Artık çok nadir gülümsüyordum. Olgunlaşmıştım. Yaşadığım kalbimi yok eden tek bir üzüntü beni yıkmıştı.

''Baba! Anne! Kar yağıyor. ''Bana şaşkınca bakan topluluğa aldırmadan bizimkilere döndüm. Uzun zaman sonra beni bu derece mutlu gördükleri için şaşırmış olmalılar.

''Siz de gelsenize. Kar oynayalım. Bu anın tadını çıkarmalıyız! ''

''Tamam, geliyoruz. '' dedi Ömür. Ben sevinçle dışarı çıkarken diğerleri de peşimden geliyordu. Yağan karın altından gözlerim kapalı dönerken etrafa gülücükler saçıyordum. Gözlerimi araladığımda karşımda bana şaşkın gözlerle baktıkları için gözlerimi devirdim.

''Ne duruyorsunuz? Hadi! ''Hızlıca bir kar topu yapıp Ömür'e attığımda ''Bu bir savaştır biliyorsun, değil mi? '' dediğinde sırıttım.

''Savaş başlasın! ''Rüya, Mirza'ya kar atmaya başlarken Masal'da gülerken Ömür'e atıyordu.

''Kızım ne atıyorsun? Ah, dur. ''Ömür'ün kafasına kar topu atan Masal'a ''Helal olsun Masal. Aynen devam. Rüya, sende Mirza'nın kafasına kafasına at. Hadi göreyim kızlarımı. '' dedim. Kızlar kahkaha atarken dediğimi yapıyorlardı.

Mirza ve Ömür gözlerini kısarak bana bakarken üzerime doğru yürümeye başladıklarında şirince sırıtırken geri geri gidiyordum.

''Demek kızları bize karşı kışkırtıyorsun ha? '' dedi Ömür elindeki kar topuyla bana doğru ilerlerken.

''Gününü gösterelim! ''Mirza'da Ömür'e destek çıkınca kaşlarımı çattım.

''Bir de kardeş olacaksın. ''Bana kar topu atmak için hazırlanan Ömür ve Mirza'yı durduran arkadan konuşan Masal oldu.

''Kardeşimizi tek mi buldunuz? ''Rüya devam etti.

''Alın size! ''Kızlar aynı anda erkekleri kar topu yağmuruna tutunca kahkahamı engelleyememiştim.

''Gel bakalım Vuslat Hanım! ''Atağa geçen Mirza ve Ömür'ü görünce kaçacağım sırada kardeş olacak odundan kafama yediğim kar topuyla kahkaham acı bir şekilde son bulmuştu.

ORMANTİK MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin