BESD'DEN :)

123K 3.5K 111
                                    

Evet, herkesin isteği üzerine çocukların hikâyesine yani ikinci kitaba başlayacağız! Bu başlık altında, buradan devam edeceğiz. Eğer yorumları yanlış anlamadıysak çoğunluk böyle istiyor.

Bir diğer konu, ilk önce hangi çift? Geçen bölüm sonunda çiftleri sırasıyla yazalım diye düşünmüş ve sizi de bu şekilde bilgilendirmiştik. Ama etraflıca konuşunca sorun olacağını anladık. Örneğin ilk Vuslat-Yalın çifti yazıldı. Onlar her şeyi yaşadı, evlendi (yazar spoi veriyor diye düşünmeyin, sadece örnek veriyoruz) ama diğer çiftler daha sevgili bile olmamış olacak. Sizce de mantıksız değil mi? Bu yüzden diyoruz ki; ilk iki bölüm zaman aşımı olsun. Yani ilk bölümde yaklaşık on yaşlarında falan olurlar. İkinci bölüm ise biraz daha büyük halleri olur. Ve bu iki bölümden sonra olaylar yaşanmaya başlar. Bölümler buradaki gibi üçü bir bölümde yazılmayacak. Az önce bahsettiğimiz iki bölümden sonra ilk olarak Vuslat, sonraki bölüm diğer kızımızın, bir sonraki bölüm ise en son üçüncü kızımızın ağzından olur (tabii arada erkeklerde olacak). Yani her bölüm birinin ağzından olsun. Vuslat'ın ağzından yazdık diye o bölümde sadece Vuslat-Yalın çifti değil, hepsi olacak. Ama sadece Vuslat'ın ağzından o bölümü okumuş olacaksınız. Diğer kızlarımız içinde bu geçerli.

İlk bölüm ne zaman gelecek? Bu hafta sonu atmaya çalışacağız. Ama söz vermeyelim. Yanımızda olanlar ve olacaklar için şimdiden teşekkürler.

♡BESD♥

ORMANTİK MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin