15. kapitola - Nenávidím ťa

2.4K 206 0
                                    

Ten večer to nebolo naposledy, čo som sa videla s Mikeom. Občas sme sa takto stretli, či už u neho, alebo v hoteli. Aj teraz bol práve v mojej izbe a ležal naboku. Sledovala som ako spal a prstom prechádzala po jeho líci a línii brady.

Vonku už svietilo slnko a ja som natiahla ruku, aby som dočiahla na svoj mobil hodený na zemi. Rozsvietila som displej a zistila, že je už takmer osem.

Prevrátila som sa na posteli a zazívala. Mike otvoril oči a pozrel na mňa.

„Dobré ráno," usmiala som sa na neho.

„Dobré," zazubil sa na mňa a prikryl nás oboch prikrývkou.

O pár sekúnd už jeho ruky prešli po mojom tele a ja som pochopila, že ráno si dáme ďalšie kolo...

Keď sa napokon zdvihol z postele, hodil na seba svoje oblečenie zo včera, vytiahol z vrecka nohavíc cigarety a vyšiel na balkón.

Natiahla som sa a tupo zízala do stropu. Telo sa mi ešte stále chvelo po tom prívale orgazmu, ktorý som pár minút dozadu zažila.

Vzdychla som a vytackala sa z postele. Podarilo sa mi obliecť na seba svoje tričko a šortky a o pár minút už som stála na balkóne vedľa Mikea a snažila sa nedýchať štipľavý dym z jeho cigariet.

„Dobré ráno," vybehol Tarr na balkón vedľa nás.

„Čau," otočil sa k nemu Mike.

„Čau," odvetil mu.

Videla som na ňom, ako ho šokovalo, že ho tu našiel. Svoj vzťah (ak sa to vlastne dalo vôbec nazvať vzťahom) sme tajili, preto o ňom nikto nevedel. Tarr zazrel niekoho na balkóne a myslel si, že tam budem len ja. Vybehol von s obrovským úsmevom a zazrel ho. Mike takto skoro ráno na mojom balkóne. Predpokladala som, že si veľmi rýchlo spojil dve a dve dohromady.

Tarrovi som sa vyhýbala, pokiaľ som mohla. Viem, že to je hlúposť, pretože s ním možno v budúcnosti budem musieť pracovať, ale tento mesiac, kým jeho asistentku na skúšku robila Vera, nebývala som často pri nich. Už mi bolo jedno, či sa medzi nimi vytvorí pevnejšie puto alebo nie. Vykašľala som sa na všetko a chodievala často domov.

„Teba som tu nečakal," povedal Tarr a podozrievavo si premeral Mikea.

„Možno sa tu ešte párkrát blysnem," odvetil mu a zasmial sa.

Zvrtla som sa a vošla späť do izby. Oprela som sa chrbtom o skriňu a uvedomila si, že sa cítim zle. Mrzelo ma, že sa Tarr o nás dvoch dozvedel. Nerozumela som tomu. Prečo by som sa mala cítiť kvôli tomu previnilo? Neurobila som predsa nič zlé. Obaja sme vedeli, že jediné, čo ma s Mikeom bude spájať, je sex. Žiadne hranie sa na city, žiadne chodenie spolu, nič. A hlavne, čo je Tarra do toho, čo robím a s kým? Nie je ani môj otec ani nič.

„Lebo mi na tebe záleží," prehnali sa mi hlavou Tarrove slová.

Klamár.

Keby mu na mne záležalo, neublíži mi tým, že začne preťahovať osobu, ktorú nenávidím najviac na svete.

Zotrela som slzy z líc a zmizla v kúpeľni, aby som si mohla zapiť studenou vodou dávku liekov na dnes. A vraj sex je dobrý liek na migrénu - hlúposť.

Vedela som, že Tarr dnes bude otravný a tak som sa rozhodla, že aj dnes zmiznem. Už to bol takmer mesiac, čo bol Mori doma a dnes odlietal naspäť do zahraničia. Chcela som sa s ním rozlúčiť.

Môj vzťah s bratom sa pomaličky začal zlepšovať. Stále som mu nedokázala povedať, že ma hlboko ranil tým, keď od nás v ten deň odišiel, ale mala som pocit, že to pochopil aj bez toho.

RivalkyWhere stories live. Discover now