Poďakovanie

2.2K 159 11
                                    

Chcela by som sa poďakovať všetkým, ktorých neodradila stará verzia Rivaliek a dali šancu tejto novej, ktorá je o kúsok prepracovanejšia, než ostatné. :)

Neviem, čo ma to pochytilo na konci minulého roka, prepísať tento príbeh, ale som rada, že som tak urobila. :) Napokon sa z toho stalo niečo dlhšie a nie niečo, čo som písala len-tak ako sa mi chcelo.

Ďakujem všetkým, ktorí čítali, či hlasovali a komentovali. :) Som rada, že môj príbeh zaujal natoľko až ste to vydržali až sem. :) Tak len dúfam, že sa mi podarilo aspoň kúsok pobaviť a zahnať nudu. :)

Kam teraz?

Nuž, stále môžete dať šancu mojim ďalším príbehom. Určite zbadáte, že Tarrovi sa ako rockovej hviezde darí a vyskytuje sa aj v mojich niekoľkých ďalších príbehoch. :)

Poprípade vám odporúčam prvý kvíz svojho druhu, ktorý vám poradí, čo máte čítať ďalej. :)

https://www.onlineassessmenttool.com/ktory-pribeh-odo-mna-je-pre-teba-ako-stvoreny/assessment-24604 (Odkaz aj na mojom profile.)

Počas leta sa nazbieralo na mojom profile skutočne veľa príbehov, takže dúfam, že sa nájde niečo, čo vás osloví. :) Na mojom blogu http://daarin-sama.blog.cz/ (Odkaz aj na mojom profile.) sa môžete dozvedieť, čo chystám teraz. :)

Spomínate si na Kaylu? Pozorným čitateľom určite neunikla táto osoba, ktorá sa mihla už v mojich niekoľkých príbehoch. :) Na jej život sa pozrieme v príbehu Mrcha, ktorý bude vychádzať namiesto Rivaliek. :) Ukážka je k dispozícii na mojom blogu. :)

Nejdem vás už trápiť. :)

Ešte raz vďaka. :)


RivalkyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon