45-Düğün♣️

366 17 17
                                    

Bölüm Parçası- Adele/Set Fire to the Rain

Multimedya- @Kara_Kedi_ nin yaptığı kapak çalışması. Ellerine sağlık canım!

Bu bölümü, bütün desteğiyle yanımda olan Eceniiz e ithaf ediyorum. :)

45.Bölüm

Vücudumda hissettiğim darbeler ile gözlerimi açmaya çalıştım ama başımdaki ağrı buna engel oluyordu.

"Seninle görüşeceğiz kızım!" Bu duyduğum ses kızgın boğa abimden mi geliyordu, yoksa galipten sesler mi geliyordu? Zorlanarak gözlerimi açmaya çalıştım ve tahminlerimin doğru olduğunu gördüm.

"Uyuyan sarhoş prensesimiz de uyandı sonunda!" Telaşla dudaklarımı ısırdım. Abim çok olmadığı sürece içki içmeme kızmazdı ama ben dün resmen zil zurna sarhoş olmuştum çünkü hiçbir şey hatırlamıyordum!

"Şey! Günaydın!" diyerek şirince gülümsedim. Karşımda babam olsa çoktan yumuşardı ama abim için aynı şey pek mümkün değildi.

"Dün gece adını unutacak kadar sarhoş olmuşsun kızım! Pınar'ın olmadığını düşünsene! Neyse bunu son zamanlardaki olaylara veriyorum ama bundan sonra, ben yanında yokken sarhoş olmak yok!" Son zamanlardaki olaylar sağ olsun ucuz yırtmıştım. Son zamanlardaki olaylar olmasa her şey daha iyi olurdu ama her neyse.

"Kalk duş al. Kahvaltını yap, o başında çalan davullar için ilaç iç. Sonrada sabahtan beri çalan telefonlarına dön!" diyerek odadan çıktı. Abimin dediği gibi önce duşa girip kendime geldim. Soğuk su hem uyanmama hem de başımın ağrısına bir nebze iyi gelmişti. Üzerime bir şeyler geçirip aşağıya indim. Babam ve abim sanırım çıkmışlardı ve Emine Teyze gülerek bana bakıyordu. Bende içimden gelen gülme isteği ile ona güldüm.

"Günaydın Emoş." diyerek masadaki yerime geçtim. Başımdaki ağrı çoğu hareketimi kısıtlıyordu. Ne vardı ki o kadar içecek! Eve nasıl geldiğimi, ne yaptığımı hiçbir şeyi hatırlamıyordum. Umarım Pınar Ablama da fazla zorluk çıkarmamışımdır.

"Günaydın güzel kızım." derken hala güldüğünü fark ettim. Neden bana bakıp gülüyordu ki? Acaba bir şey mi var diye üzerime bakınca, bir şey olmadığını fark ettim.

"Emine Teyze, sen neden bana bakıp gülüyorsun?"

"Dün gece ne güzel şey yaşadın kızım nasıl mutlu olmam?" Dün gece mi? Ne yani kına gecesine gidip, sarhoş olmama mı sevinmişti?

"Bu mutluluğun kına gecesi ve sarhoş olmam mı?" diye sordum yüzümü buruşturma isteğimi bastırarak. Sanırım, uzun süredir sorunsuz ve bu kadar eğlenceli vakit geçirdiğim için sevinmişti.

"Dün gece olanları hatırlamıyor musun kızım?" Al işte! Kim bilir ne yapmıştım sarhoş halimle. Hatırlasam birde!

"Dün gece ne oldu ki?" diye sordum merakla. Emine Teyzemin yüzünün düştüğünü fark edince daha da merak etmiştim.

"Önemli bir şey değil kızım. Sadece gelip sıkıca bana sarıldın ve eskiden yaptığın gibi sulu sulu yanaklarımı öptün." Gülümseyerek başımı salladım. Annemden sonra kimseyi içten, sulu bir şekilde öpemiyordum. Sanki ona ayıp olacakmış gibi geliyordu.

"Hadi bakalım kahvaltını yap! Teyzen sabahtan sana ulaşmaya çalışıyor!" Oflayarak kahvaltımı yapmaya çalıştım. Bugün yine teyzemin giyimiyle uğraşmak vardı. Hemen kahvaltımı yapıp ilaç içtim ve telefonumdaki cevapsızlara döndüm. Teyzem ve Asya kuaföre gitmiş, beni bekliyorlardı. Beste Abla da sabahtan gitmişti. Elbisemi ve ayakkabılarımı alıp arabama atladım ve kuaföre gittim. Sabah geç kalktığım için saat öğleden sonrayı geçmişti ve hazırlanmak için az zamanımız kalmıştı. Çalan telefonumu açıp acele ile cevap verdim.

DÖNÜŞWhere stories live. Discover now