9-Emir♣️

742 29 4
                                    

Medya- Survivor/Eye Of The Tiger

9.Bölüm

"Ya Efecim, canım, hayatım,  lütfen ya!" 

"Hayır Eylül." Derin nefes alarak ikna yöntemlerime devam ettim.

 "Ya Efe inanamıyorum nasıl bir kırosun sen ya?" Erkeklerin genellikle rahatsız olduğu konulardan birisiydi. Umarım Efe'de de işe yarardı.

"Kırolukla ne alakası var kızım! Kıs-ka-nı-yo-rum anladın mı?" Algılamam için heceleyerek söylemişti ama onu anlıyordum. Tek anlamadığım neden boşu boşuna kıskançlık yaptığıydı.

"Ya Efe tamam anlıyorum ama hocam ve babam için o maça çıkmam lazım. Lütfen hem bak sizde geleceksiniz izlemeye." Maça çıkmayı kabul ettiğim andan itibaren Efe'nin triplerini çekiyordum. Neymiş herkesin içinde oynayamazmışım o kadar erkek gelirmiş falan. Menopoza girmiş kadından farkı yoktu ya. Bende onu her fırsatta ikna etmeye çalışıyordum ama yok katır inadı var çocukta.

"Bana bak Eylül! O kısa şortlardan giymek yok! Hiçbir erkekle konuşup selam vermekte yok! Sadece maçına girip çıkacaksın zaten gözüm üzerinde olacak anladın mı?" Heyecanla ellerimi çırptım.

"İşte benim anlayışlı sevgilim." diyerek boynuna sarıldım. 

"Biraz önce kıroyduk ne oldu Eylül hanım." Masum ifademi takarak gülümsedim.

"Ya Efe tamam. Ben o zaman babamla işlemleri halletmeye gidiyorum." diyerek yanından ayrıldım. 

"Tamam dikkatli ol." dedi ve bir anda yanağımdan öpüp gitti.

..

Babamla ismimi haber verip bilgi almak için belediyeye gelmiştik. Şenlikler ve maçlar iki gün sonraydı. Benim işlemlerim tamamdı. Sadece maçta giymek için giysi almam lazımdı. Babamla beraber Fethiye'ye geldik bir spor mağazasına girdik. Kendi bedenime göre bir şort ve üzerine lacoste tişört almıştım. Gerekli olan diğer basit eşyaları da aldıktan sonra işimiz tamamdı. Tek derdim, aldığım şortu Efe'den saklamaktı. Maç günü görse yeterdi.

..

Akşam askeriyeye dönünce odama doğru yol aldım. 

"İyi akşamlar" sesin geldiği tarafa dönünce Murat'ın olduğunu gördüm. 

"İyi akşamlar Murat." diyerek bende ona dostça selam verdim.

"Voleybol maçına hem hazırlık olur. Akşam maç yapmak ister misin?" Teklifini düşünmüştüm ve gayet cazip gelmişti. em bende iyice ısınmış olurdum. Tamam sonuçta önemli maç değildi ama babam ve diğerleri izlemeye gelecekti nasıl olsa. Onların gelmesi bile benim için yeterdi.

"Tamam Murat çok iyi olur o zaman sen oynayanları çağırırsın, bende üzerimi değiştirip geliyorum." diyerek odama çıktım. Üzerime rahat bir şeyler giydim saçlarımı topladım. Telefonuma gelen bildirimlere cevap verip aşağıya indim. Bahçeye indiğimde sadece Murat vardı. 

"Ne oldu Murat herkes nerede?" diyerek merakla sordum.

 "Kimse oynamak istemediğini söyledi. Senin için sorun olacaksa bizde oynamayabiliriz." Kötü hiçbir amaç içermeyen bir teklifti. em bana nasıl bir zarar verebilirdi ki?

"Benim için sorun yok oynayalım o zaman gel." diyerek voleybol sahasına geçtim. Eğlence ve kahkaha dolu bir maçın bizi beklediğine inanıyordum. 

..

Muratla yaklaşık bir saate yakın oynamıştık. Gayette tahmin ettiğim gibi eğlenceli olmuştu. 

DÖNÜŞWhere stories live. Discover now