Capitolul IX

473 63 9
                                    

2 Mai 1940

Am mai privit o singură dată cerul în noaptea aceea și i-am promis că nu o să-l uit, că va rămâne mereu un loc pentru el în inima mea. Poate sună clișeic, dar dragostea mea pentru el va rămâne vie atât timp cât focurile de armă vor zvâcni, dar și după.



Liniștea calmantă aduse cu ea luna, care se proptise pe cer, printre nori, lăsând firicele de lumină să pătrundă în încăperea în care Jasha își aruncase hainele pe podea și își găsise loc în patul cu lenjerie albă. Nu era singur, lângă el, în brațele sale se afla Jaan, dezgolit și dezinhibat, răspunzându-i sărutărilor înflăcărate. Se priveau în ochi, dar nu-și spuneau nicio vorbă.

-Îți place când te ating aici? întrebă Jasha după un timp, moment în care degetele cercetătoare îi trecură ușor peste sfârcul rozaliu, ciupindu-l până îmboboci de dorință.

-Sau aici...? șopti plin de senzualitate, pe un ton masculin, plimbându-și mâna după umărul șatenului până la talie și mai jos, apoi pătrunse între crăpătura dintre fesele sale cu degetele, făcându-l pe soldat să scoată un sunet slab, dar incitant.

Rusul rânji, desfăcându-i picioarele cu grijă și poziționându-se cu întregul corp între acestea. Trupul bine lucrat și impunător al lui Jasha îl făcu pe șaten să suspine și să îl dorească, privindu-l de jos ca pe o statuie venerată. Membrul tare îi apăsă carnea la intrare în el, apoi îl pătrunse, ținându-i cu grijă fesele în palmele sale mari, sprijinindu-se în genunchi.

Intră mai mult, și mai mult, urmărindu-i cu atenție mișcările pe care bazinul lui Jaan le făcea în căutarea unei poziții în care îi putea acapara tot membrul. Își lăsă capul pe spate și începu să geamă, mușcându-și buzele, lucru care îl făcu pe Jasha să îi plesnească fundul care se mișca odată cu penetrările sale.

Gâtul șatenului fu invadat de sărutări apăsate, pe care Jasha le condimentă cu câteva mușcături.

-Ah, Jasha...

Numele pe care îl rostise era al persoanei cu care își împărțea acum așternuturile. Jaan răsuflă, gemu puternic și închise ochii, însă Jasha îl făcu să îl privească în ochi și să îi savureze buzele cărnoase și pline de sexualitate. Săruturile lor erau umede, incitante, iar din cele agresive se transformau în unele pasionale.

Cu cât era penetrat mai mult, cu atât tremura fără să știe din ce cauză. Dar îi plăcea, și, nerușinat fiind, îi arăta fără ezitare asta.

Abdomenul său ușor lucrat fu împânzit de perechea de buze fierbinți și doritoare ale soldatului. De sus, Jasha îi admiră frumusețea masculină cu care neamțul fusese înzestrat și își imagina cum ar fi să îl facă al său pe vecie.

Rusul mârâi ca un câine înfometat și îi prinse pielea gâtului între dinți și strânse, în timp ce intră cu totul în el. Jaan își mușcă buza în încercarea de a face liniște și strânse cearșaful de sub el cu ambele mâini. Își arcui spatele, făcându-l pe Jasha să își dea drumul înăuntrul său, simțindu-și erecția cum era strânsă de carnea pulsândă a șatenului. Gâtul său era acum plin de semne ale acestui act iar camera fu și ea împânzită de sunete incitante care arătau finalul amândurora. Corpurile lor nu erau nici pe departe extenuate, continuau să fie pline de dorință, de sexualitatea primului act în care se dăruiseră cu totul, de emoția penetrărilor în carnea strâmtă, de erecția neajutorată în fața excitării primordiale.

Contra focului de armăWhere stories live. Discover now