Mulțumiri

334 29 5
                                    

Sunt tristă că am ajuns la finalul acestei cărți, dar sunt și foarte fericită în același timp că am reușit să duc la bun sfârșit o carte pe care o pregătesc încă din clasa a 11-a. Deci de vreo trei ani am gândit și am lucrat pentru această poveste care, iată, e finalizată. Sunt foarte mândră de mine.


În primul rând, vreau să îi mulțumesc Dianei (Dix) pentru toată susținerea pe care mi-a oferit-o și pentru răbdarea pe care a avut-o în timp ce gândeam capitolele cărții. De altfel, îi mulțumesc și pentru faptul că a fost o inspirație pentru această carte. Datorită prezenței ei am scris și am pus atâtea sentimente printre rânduri. 

În al doilea rând, vă mulțumesc vouă, cititorilor care, de asemenea, ați fost aici să mă citiți și să mă susțineți. Sunt foarte fericită că, în momentul actual, cartea a strâns 4000 de lecturi. 


M-am atașat nespus de personaje și am momente în care comunic cu ele și vă spun sincer, și ele îmi mulțumesc că le-am dat viață. Acum, dacă aveți orice întrebare în legătură cu pasaje din cărți, cu persoanjele sau cu orice altceva am spus în această carte, vă aștept cu mare drag să dezbatem. Jasha, Viktor, Kirill, Jaan, Feliks trăiesc aici, alături de mine și vă îmbrățișează și ei.

Voi reveni asupra capitolelor să editez micile greșeli de tastare și, probabil, voi înlocui cratima cu linia de dialog. 


Vă mulțumesc din nou, dears!

PS: Am o veste bună. Dix pregătește un short interesant, iar eu am început deja să scriu la noua carte, un malexmale plin de personaje care așteaptă să iasă în întâmpinarea voastră. :]

Contra focului de armăWhere stories live. Discover now