Hoofdstuk 8

813 34 0
                                    

POV Harry

Mijn hoofd was aan het draaien, heen en weer tussen de realiteit en wat ik wilde zien. Maar niets maakte uit toen ik op mijn bed lag. Ik wou gewoon rusten, misschien slapen maar mijn gedachten dachten er anders over. Het wou dat ik iets deed, maar ik deed helemaal niets. Mijn ogen waren gesloten en ik probeerde te focussen op iets anders, in plaats van Louis. Maar dagen gingen voorbij en hij was de enigste waaraan ik dacht. Maar in plaats van een gelukkig gevoel, stroomde er een gevoel van verdriet door me heen. Het feit dat ik iets betekende voor hem deed mijn maag omkeren. Ik hield van hem, waarschijnlijk jaloezie. Ik ben niet degene die weg rende van zijn gevoelens terwijl ze luid riepen. Ik was jaloers op Niall of misschien hoe Louis van Niall houdt.
Wat het ook was, ik was jaloers.

Ik haatte dat gevoel. Het kon niet stoppen. Ik zuchtte, traag opstaand van mijn warm bed. Er was helemaal geen sprake van slaap. Ik trok een witte shirt aan en slenterde naar de deur, die ik open trok. Ik ging naar het licht.

1,

2,

3,

4,

Vier keer was genoeg om weg te gaan, naar beneden via de trappen, mijn schoenen aandoen and mijn jas. Zeker wetend dat mijn moeder niet wakker was, draaide ik de deur klikt om,

en weer,

en opnieuw,

Ik sloot mijn ogen en leunde met mijn voorhoofd tegen de deur. Het was slecht vandaag, heel slecht. Ik wandelde de nacht in.

Wandelingen lieten me vergeten.

Ik keek naar mijn gsm als ik in de koude lucht stapte. Het was 11.48, niet zo laat. Ik keek naar mijn berichten toen ik wandelde, 1 van Louis.

"Hey, ik verveel me." ik antwoorde.

"Ik ook, kan niet slapen." typte ik als antwoord.

"Ik ook, wat doe je?" Ik type een antwoord op zijn vraag.

Ik wandelde de hoek om en zag alle mooie huizen. Mijn stiefvader deed het goed. Niet heel goed maar wel goed genoeg om een drie slaapkamer met 3 badkamers met beneden en
boven.

"Weet je waar de Brewhouse Coffee Shop is?" Ik dacht na, waarom?

"Ja, waarom?"

"Kom in 20 minuten." Ik hefte mijn wenkbrauw op.

Ik stak mijn gsm weer weg en kon het niet laten om te glimlachen. Louis kon mysterieus zijn, dat vond ik leuk.

Ik wandelde snel naar de Coffee Shop met een brede glimlach.

POV Louis

Ik rende naar de Coffee Shop. Harry haatte het als iemand te laat was, wat betekende dat hij daar zou zijn in een paar minuten. Ik had hem niet meer gezien sinds hij is weg gelopen uit het park. Maar ik wist niet waarom. Dus moesten we praten.

De deur van het kleine winkeltje opende, en een koude Harry kwam binnen. Ik stak even mijn hand op zodat hij mij zag. Zijn krullend haar kwam vanonder zijn grijze muts and hij had een witte shirt aan met donkere blauwe jeans. Zijn wangen waren rood van de kou en zijn lippen waren blauw.

"Hey," zei ik met een glimlach. He knikte alleen maar en trok de stoel vanonder de tafel, drie keer. Ik keek toe hoe hij met zweerende woorden zijn stoel verschoof. Het was slecht vandaag, zijn ocs. He zag er moe uit. "Hey?" zei ik opnieuw, maar het kwam eruit als een vraag.

Hij hefte zijn hoofd op en glimlachte snel. "Gaat alles goed?" vroeg ik. Hij knikte, en toen zag ik het. Een rode, paarse plek op mijn wang.
Mijn hart stoptte. Iemand heeft hem pijn gedaan. "Harry, heeft iemand je pijn gedaan?" vroeg ik, terwijl ik hem wou knuffelen. Harry herinnerde de plek want zijn ogen werden groot en trok zijn muts iets verder.

"H-het is niets." zei hij zacht, zonder oog contact.

Ik leunde naar voor, "Vertel het, Harry." fluisterde ik met de vriendelijkste stem die ik kon.

"Ik zei dat het niets was!" riep hij, waarom mijn hart een sprongetje maakte. Ik keek weg, Harry roept nooit.

Na een paar seconden schraapte Harry zijn keel waardoor ik opkeek.

"Het spijt me, Boo." mompelde hij. "Wees alsjeblieft niet boos." Ik kon het niet laten om te glimlachen. Hij zei mijn nicknaam. Als hij het niet wilde vertellen, moest hij het ook niet vertellen. Het zijn mijn zaken niet.

Na een paar seconden vroeg ik of hij koffie of thee wou. Hij antwoorde thee dus ik stond op en bestelde thee voor ons twee. Suiker was goed, we hadden een lange nacht voor de boeg.

Het volgend hoofdstuk van broken home komt eraan.
Voten en comments ☕️

O C S Where stories live. Discover now