Poglavlje 4 - Koncert

659 41 1
                                    

Publika je bila toliko glasna, tu su bile mnogo devojke i nekoliko dečka, i svi su nosili majce sa One Direction i držali znakove. Neki od njih su bili smešni, ali neki uznemirujući. Dok smo čekali da počne koncert, zabavljali smo se čitajući te znakove. Grupa devojaka mi je uhvatila pažnju, nisu imale više od trinaest, ali su sigurno nosile više šminke od mene u jednu nedelju. Ali to nije bilo najgori deo, jedna devojka je držala znak koji kaže:

Napravi mi decu, Zayn!

Mislim, ta mala devojčica ima jedanaest! Ona ne bi trebala da misli o deci! Ona treba da razmišlja o lutkama i kako da napravi tea party. To sam ja radila kad sam imlala toliko godina. Druga devojka, imala je trinaest zasigurno - izračunala sam - imala je znak koji kaže:

Još pet godina i legalni smo!!!

Bila sam prilično šokirana i nisam znala treba li da se smejem ili da odem tamo, zgrlim ih i održim im lekciju.

Osećam se tako staro.

Sa Bellom sam se i kladila na te devojke. Rekla sam da će trinaestogodišnjakinja da zaplače prva i Bella je rekla da će to biti ona druga. Videćemo to na kraju.

Posle dvadeset minuta, svetla su se upalila, dim počeo da izlazi i vriskovi su postajali glasniji. Na ekranu, video od momaka je pušten i počela sam da budem tako uzbudjena, čak sam i skakala i tapšala kao i one male devojke. Odjednom sam se osetila mladom ponovo.

Muzika je počela i prepoznala sam pesmu Na Na Na - Jeej za mene, zapamtila sam test pesme! - I videla sam silujete momaka koje su se pojavile na sedini mraka. Odjednom svetla su zablještala i zamalo da sam ogluvela. Bože, ove devojke imaju pluća!

Liam je počeo da peva i sve devojke sa njim. Sve osim mene koja sam znala samo refren. Niall je pogledao u mene sa scene, njegov sladak osmeh i mahnuo mi je malo i ja sam mahnula nazad smešeći se kao idiot. Morala sam zato što u ovom moru ludih obožavatejki, feromoni daveći me, osetila sam se kao najsrećnija devojka na svetu jer mi se Niall nasmešio.

Na refrenu i ja sam se pridružila publici i pevala sa momcima, skačući i mašući rukama u vazduhu. Bella i Phebs su bile kao ja, malo uzbuđenije moram da kažem. Da, nisam fan njihove muzike, ali moram da priznam da su veoma talentovani. Imaju toliko energije na sceni, skakali su od mesta na mesto, pevajući! Nisam znala da su sposobni da urade to, kad sam ja svirala Guitar Hero uvek sam zavrsila mrtva umorna na nogama. Ovi momci su imali toliko snage da urade to ponovo i ponovo satima. Poštovala sam ih mnogo više posle koncerta.

Pesma po pesmu, uživala sam u koncertu do kraj. Svi od momaka su nam mahnuli i nasmešili se u nekom momentu i nas tri smo vrištale toliko glasno da sam znala da će grlo užasno da me boli sutra.

Momci su se pozdravili i publika je bukvalno zaplakala. Pa, većina njih je već plakala tog momenta, suze od sreće. Kada je mesto počelo da se prazni ispružila sam ruku ispred Belle

"Duguješ mi 20 dolara, moja prijateljice. Moja devojka je zaplakala prva," podsetila sam je i pokazala mi je puppy eyes. "Ne, nemoj da me gledaš tako. Želim novi album."

"Platiću ti kući," obećala je i klimnula sam.

Morale smo da ostanemo malo duže, obezbedjenje je trebalo da nas pokupi i odvede u svlačionicu kod momaka. Ne mnogo kasnije, ovaj veliki momak se pojavio i pitao nas da ga pratimo. Jesmo, ali sam bila spremna da mu izbijem guzicu ako bi pokušao da uradi nešto što mi se ne svidja. Ali obezbedjenje nas je odvelo u njihovu svlačionicu gde su momci pili i jeli. Čim su nas videli, veliki osmesi su im se pojavili na licima i Louis je potrčao prema nama grleći prvo: Phebs. Moja prijateljica ga je zagrlila nazad i nasmešila mu se. Sa Bellom smo došetale do ostatak benda i zagrlile ih, takodje. Ostavila sam Nialla za kraj i ostala pored njega.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now