Poglavlje 18 - Balet

453 26 0
                                    

Posle dva uspešna koncerta u Cardiffu, momci su hteli da urade nešto posebno za njihov poslednji koncert u tom gradu, pevaće novu pesmu; pre toga su izdali studio i sada vežbaju i, naravno, devojke i ja  ih gledamo.

Moram da priznam: presmešni su. Morala sam da pokrijem oči svaki put kad je Zayn pokušavao da igra jer bi pukla u smeh i to nije lepo od mene. Liam ga je branio, govorio da je trenirao momka. Ako je tako, nisam htela da vidim kako je igrao ranije.

Šta sam radila u prošlih nekoliko dana je da ostanem u prijateljsku zonu sa Niallom, pored mojih osećanja prema njemu. Nisam htela da ga pitam šta oseća prema meni i rizikujem da ga izgubim. Bella i Phebs su me gledale sa neodobrenjem sa vremena na vreme, ali sam ih ignorisala jer sam radila šta sam mislila da je najbolje.

"Okej, momci. Mislim da je dovoljno za danas," stariji čovek je rekao i momci su stali sa muzikom. "Sutra ćemo se sresti ponovo za zadnju probu pre koncerta. Mislim da će biti uredu. Dobar posao, svi!"

Momci su si čestitali i otišli u različite smerove tražeći flaše sa vodom i peškire. Sa devojkama smo tapšale i smešile im se. "Bili ste super!" Bella ih je pohvalila i svi momci su se nasmešili srećno.

"Hvala!" Liam je govorio za svi. "Hoćete da idemo negde kasnije? Slobodni smo sad," predložio je i svi smo klimnuli.

"Hrana!" Niall je izjavio i podržala sam ga. Stomak mi je plakao za hranu. "Idemo u Nandos! Molim vas, molim vas, molim vas!" Preklinjao je i vukao Liamovu majcu ponovo i ponovo kao malo dete.

"Naravno," Liam je odgovorio kao dobar roditelj i zakikotala sam se. Mogu da budu tako slatki ponekad.

Niall je počeo srećni ples i ostali smo mu se pridružili i to je bio početak igranja i smejanja u studiu. Stvarno mi se svidja gde smo, donelo mi je lepe uspomene. Polirane podove, sjajna ogledala po celom mestu. Sve mi se svidja.

"Pa, u našu minutu prosvetljenja dana, Alex, molim te nam kaži ko je na tvojoj majci?" Louis je pitao dodavajući mi mikrofon s kojim je vežbao. Radi to svaki put kada obučem majcu sa bendom koji volim.

"Oh, danas ćete sresti Within Temptation. Stvarno mi se svidja ovaj bend!" Odgovorila sam trčeći do muzičke sobe da priključim moj iPod i nadjem album benda. Puštila sam play i pustila ih da pevaju kako sam se vraćala ka ostalima. "Pa? Zar nije neverovatno? Volim njen glas, tako je moćan."

Svi momci-jer su devojke znale koji je bend- su klimuli u slaganju, slušajući tekst i predivan glas pevača. "Stvarno je dobro," Zayn je rekao gledajući u mene.

Stvari su još napete izmedju nas, ali pokušavamo da se vratimo nazad do tačke gde smo bili ranije; ali je teže kad znam kako se oseća. To je još jedan razlog da ne kažem Niallu o mojim osećanjim, ne samo zato što se neće ophoditi prema meni znajući  da za mene nije samo prijatelj.

Ostali momci su se složili i nasmešla sam se ponosno. "Okej, mislim da bi trebalo da krenemo. Pregladan sam! A i treba mi tuš," Liam je rekao grupi ponovo.

"Vi idite. Idem za moj iPod i stići ću vas kasnije," rekla sam smešeći se i svi momci, uključujući i Bellu i Phebs su klimnuli i izasli iz sobe.

Išla sam prema muzičku sobu kad se pesma promenila na Angels. Odmah sam stala jer svaki put kad čujem ovu pesmu, zamislim celu koreografiju u glavi. Nisam plesala dugo. Pa, dugo u odnosu na koliko sam ranije plesala

Kad sam imala sedam, mama me je upisala na časove baleta sa Pheba i Bellom. Nikad nisam mislila da će mi se toliko svideti, ali obožavala sam ga i bila sam sjajna u tome. Uvek sam imala solo u našim prezentacijama ili glavnu ulogu. Dok me pubertet nije udario i telo mi nije bilo kao jedno od balerina. Čak nisam podnosila da nosim roze, ali moje telo je odlučilo da uništi tu šansu.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now