Poglavlje 11 - Zaynov dan

477 26 3
                                    

Ne znam da li sam još spavala ili nešto izmedju. Verovatno zadnje. Čula sam glasove, žamor o meni. Slušala sam njihove glasove, raspoznavajući jedan po jedan.

"Da li je spavala ovde cele noći?" To je Bella, jadno sam mogla da čujem njenu brigu.

"Ne razumem. Kad sam zaspao bila je sa mnom-" i to je Niall koji je zaćutao čim je shvatio šta je rekao. Čula sam ljude kako se smeju.

"Izvini?" To je Zaynov akcenat.

"Hej, pogledajte; to je knjiga koju sam joj predložila. Možda je tokom čitanja zaspala," Phebs je predložula i čula sam žumore mojih prijatelja.

"Ne mislim tako. Evo je njen obeleživač strana i očigledno nije na sredini knjige," Bella ponovo.

Kad me je bol napai znala sam da nisam spavala više, da su mi prijatelji tamo i gledaju me. Sećanja na predhodni dan su mi se vratila, shvatanje koje sam imala sinoć, to malo Niallovo. peckanje. Više nije samo fizički bol; grudi su me probadale takodje.

"To je zato što sam završila knjigu sinoć," odgovorila sam grčeći se i otvarajući oči da vidim prijatelje. "Može pomoć?" Promumlala sam režući. Trebaju mi pilule, sad. Niall je požurio do mene, stavljajući ruke oko mene. Znam da trebam da ga odguram, treba da stavim daljinu izmedju nas da zaboram na njega i da prestanem da se mučim, ali bila sam u bolu, treba mi komfort i ona je davao šta sam tražila.

"Dušo, trebaju li ti tvoje pilule?" Pitao je u slatkom i nežnom glasu i klimnula sam grabajući njegovu majcu kako me još jedan talas. "Shh, Bella dolazi sa njima," obećao je mazeći mi leđa nežno i ljubeći me u čelo. Srce mi je kucalo brzo, čak i brže kad su mu usne dodirnule moju kožu. Želela sam da ostanem ovako zauvek, ali sam znala bolje, morala sam da stavim daljinu izmedju nas.

Pogledala sam dalje oči su mi srele Zaynove. Oči su mu bile pune brige sa nečim drugim, nečim dubljem ali ne mogu da stavim prst na to. "Hoćeš li da ostaneš sa mnom danas?" Pitala sam ga. Videla sam kako mu je iznenadjenje prepravilo lice i osetila sam kako se Niall napeo pored mene. Osetila sam prijateljičine oči na mene, pitajući se što sam to rekla kada me Niall drži. "Hoću da ti budeš moj meda danas. Danas je Zaynov dan!" Objasnila sam lažirajući sreću. Volela bih da ostanem sa Niallom ponovo, ali ne mogu ako želim da sačuvam moje srce. "I sutra će biti Harryev dan!" Dodala sam gledajući u kovrdžavog momka i vidim kako su se opustili, razumejući plan. Čak sam osetila da se Niall opustio.

"Zašto Harry prvi?" Louis je pitao iznerviran. "Ja sam ti muž i uvek biraš nekog drugog pre mene. Nije fer."

"Jer Eleanor dolazi sutra, zar ne? Da li bi radije ostao sa mnom, nego sa tvojom devojkom?"

"Dobra poenta. Onda je sutra Harryev dan!" Sližio se i nakezila sam se još u bolu. Srećom, Bella se vratila s mojim pilulama i čašom vode. Niall me nije puštao i pustila sam sebe da uživam malo jer mi je plan bio da se to više ne ponovi. Samo prijatelji, ništa što će naterati da mi srce kuca brže.

Ostala sam u Niallovim rukama dok pilule nisu počele da deluju. Morala sam da bežim pre nego što me moje stanje natera da uradim nešto glupo. Ispružila sam ruku ka Zaynu i on se približio uzimajući mi ruku i privlačeći me na njegove grudi. Nisam htela da vidim Nialla tako da sam zagnjurila lice u Zaynu i pustila sam da me teši jer me je daljina izmedju Irca i mene već bolela i nije imalo pilule koje će mi ublažiti bol.

"Idemo u hotel," Liam je komentarisao. "Tako da ćemo doručkovati tamo ali tamo je već nekoliko fotografa, tako da, devojke, morate da se sakrijete ako ne želite da izgubite privatnost," Bella, Phebs i ja smo klimnule i otišle da se obučemo ne zaboravljajući kapuljače i naočare da se sakrijemo.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiOnde histórias criam vida. Descubra agora