Poglavlje 24 - Sretanje momaka

377 22 0
                                    

Phebs, Bella i ja smo prespavale u bratovoj kući i Niall se vratio u hotelu u iznajmeljenom autu. Čudno je spavati u totalnom različitom mestu a da oni nisu pored nas. Nekako mi nedostaju. Ali nisam htela to da ima kažem jer će odnesti njihov ego i stratosferu. Videćemo se sa njima sutra, jer ću odvati brata u arenu gde će momci pevati tako da će Ethan sresti ostale momke.

Ostala sam do kasno, samo pričala sa Ethanom o svemu i svačemu. Bilo je dobro imati braa pored mene ponovo. Uvek mi je nedostajao i shvatila koliko tek kada sam a videla ponovo. Zaspali smo zajedno dok su Phebs i Bella bile u gostinjskoj sobi. One mnogo vole Ethana jer se znaju od kada smo imale pet godina i on nam je bio veoma blizak, pazeći nas. Bio je naše privatno obezbedjenje.

Sutradan sam se probudila kad su dve glasne devojke dotrčale u Ethanovu sobu i skočile preko nas. Smejale su se histerično i ovo je dovelo mnogo sećanja nazad. Sva ta noćenja kad smo bile male, kada smo mučile Ethana sve vreme pokušavajući da ga nateramo da pleše i da se igra sa nama.

"Budite se! Imamo čajanku da prisustvujemo!" Bella je izjavila veoma, veoma glasno, skoro vrištala u Ethanovo uvo.

"NEEE!" Skočio je na njegov krevet skoro bacajući crnokosu. "Ne čajanke! Mislio sam da smo prevazišli tu fazu!" Izdrao se i počela sam da se smejem. Kao i moje prijateljice.

"Opusti se, to je samo doručak. Htele smo da vas probudimo kao u stara vremena. To je sve," Phebs je objasnila nasmejano.

Ethan je pogledao u devojke sa mržnjom u očima, ali je uskoro nestala kad ga je reč doručak dotakla, tada mu se lice osvetlilo. Kako sam ja volela hranu sa svom svojom dušom, tako je i moj brat. Kao što sam rekla, posle svega, imamo isti DNK.

Doručkovali smo zajedno i ostali u kuću i zabavljali se. Igrali smo pogodi i, naravno, uparena sam sa bratom jer sam takmičarskog duha i htela sam da pobedim. Bilo je veoma zabavno pokušavajući da pogodim koji je to crtež. Kako je Ethan počeo a crta, drala sam se svakalve reči na samom početku. Nekad sam vikala 'krompir' dok je on pokušavao da nacrta jednoroga. Na kraju ne samo da smo pobedili, već me i stomak boli od smeha.

Posle ručka smo ušli u Ethanovo auto i odvezli se do arene. Nismo imali problema na ulasku jer smo imale VIP prolaznice i sve smo znale Paula prilicno dobro. Uskoro smo stigli do svlačionice gde su momci sedeli.

"Jesam li vam nedostajala?" Rekla sam ulazeći u sobu. Pet momaka su okrenula glavu i nasmešili se.

"Ženo!!" Louid je viknuo i dotrcao do mene i mogla sam da vidim zbunjen izraz na Etanovom licu. "Da, da, mnogo si mi nedostajala!!!" Dodao je i ostali momci su došli i zagrlili Phebs i Bellu. Kad me je Louis napokon pustio, ostali momci su me pustili i Niall je čekao do kraja. Poljubio mi je usne nežno i na nekoliko sekundi je stajao tako i ostao pored mene, sa rukama oko ramena. "Momci, ovo je moj brat Ethan. Ethan, ovo su Louis, Harry, njegov momak, Liam i Zayn." Ethan se rukovao sa njima ali je izgledao tako zbunjeno. Devojke i ja smo mu se samo nasmejale.

"Mislio sam da ti je Niall momak. Zašto te on zove ženo?" Ethan je pitao pokazivajući na Louisa koji se ponosno smejao. Uzdahnula sam.

"Zaljubio se u moju hranu i od tada me zove ženo. Pokušala sam da ga nateram da potpiše papire za razvod, ali odbija."

"I nikad neću potpisati! Bićemo zajedno dok nas smrt ne rastavi!" Prevrnula sam očima i brat se nasmejao.

"Ignoriši ga. Ponaša se kao ja kad sam nadrogirana, ali on to radi sve vreme. Ali navikli smo," Ethan se ponovo nasmejao kao i ostali.

"Oi," Louis je protestirao i naplezila sam mu se.

"Hej, jel ste već bili na zvučnu probu? Hoću sve da pokažem bratu!" Niall je protresao glavom kao odgovor. "Onda šta čekamo? Idemo! Ethan mora da vidi sve ovo!"

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now