Poglavlje 6-Vreme za film

535 34 3
                                    

"Pa, koji film ćemo da gledamo," Bella je pitala sedajući pored Harrya koji se smešio kao budala. Pitam se da li shvata da moja prijateljica ima dečka. Da, dečka koji nije u državi trenutno, ali ipak su se voleli. To bi trebalo da se računa. Ali znam moju prijateljicu, i iako je kovrdžavi dečko veoma flertovao sa njom, uvek bi imala u vidu da je zauzeta.

"Paranormal Activity 2," Zayn je odgovorio pored mene. Bila sam izmedju crnokosog i Nialla.

"Šta?" Moje dve prijateljice su vrisnule, sa široko otvorenim očima dok sam ja izgledala smoreno. "Nisam ga gledala, ali nisam sigurna. Je li dosadan kao prvi deo? Zamalo sam zaspala dok sam ga gledala," žalila sam se.

"Jer nisi čovek!" Phebs je protestovala i nakezila sam se. "Notmalni čovek bi se uplašio ovakvog film, glupane!" Morala sam da kažem, Phebs je od onih se uvek uplaše, oko bilo čega.

"Nije moja krivica što ste plačljivice!" Branila sam se i videla momke kako gledaju naše svadjanje sa neverujućim izrazima.

"Veoma si snažna. Nakon što smo odgledali prvi deo svi smo spavali zajedno," Liam je rekao i smejala sam im se..

"Neću čuvati nikoga. Želiš da gledaš film i ako se uplašiš, nemoj trčeći da dodješ kod mene." Neću ih zagrliti nudeći im udobnost kad je njihova ideja da gledamo takav dosadan film. Trebali bi da gledamo nešto bolje, kao The Girl with the Dragon Tattoo, ili The Avengers. To je dobar film. Ili ako su hteli da gledaju nešto strašno, mogli smo da gledamo nešto klasičisne, kao The Exorcist.

"Rekao sam da smo trebali da izaberemo Finding Nemo!" Lou je promumlao pa me pogledao sa slatkim kučećim očima. "Ženo, kaži im da moramo da gledamo drugi film!"

"Nope" rekla sam, naglašući P. "I nisam tvoja žena, Louis. Drugo: ti si u ovom, sad se suoči sa posledicama. Pored toga, kladim se da je manje strašno nego što misliš. Prekini da mumlaš!"

"Od kada si skuvala specijalno jelo za mene, mi smo muž i žena, tako da se navikni na to; i kao moja žena, moraš da me braniš!" Naredio je i prevrnula sam očima.

"Ako dodješ plačući do mene, baciću te kroz prozor. Jasno?" Zapretila sam i on je zaukao lažirajući uplašenost i nasmejala sam se ponosno sebi. Čula sam Nialla kako se smeje i okrenula sam se da ga pogledam. Njegove tople, okeanske oči su srele moje i osetila sam knedlu u grlu. "Hoćeš i ti da se uplašiš?"pitala sam sa kezom.

"Ne," rekao je ali sam ga još gledala sumljivo. Nisam mu verovala, ali sam ostavila to i zarežala tiho.

"Okej. Puštite, momci, pre nego što se smrači. Možda budemo u boljoj nevoljoj tada i sigurno želite da se spremite," zezala sam i moje prijateljice su skuckale dok sam se ja smejala sumljivo.

Film je počeo i osetila sam kako su Niall i Zayn napeti pored mene. Htela sam da se smejem, ali da jesam, pokvarila bih raspoloženje za film i ja, kakva sam, želela sam da budu jebeno uplašeni da bih mogla da ih zezam kasnije.

Kao što sam očekivala, film je bio dosadan da sam dremala nekoliko puta na Niallovom ramenu. Probudila bih se svaki put kada skoče ili vrisnu. Najbolji deo, prema meni, je kad devojka stroši čovekov vrat. Da, znam da izgedam kao sadistička kurva, ali stvarno sam mislila da je to najuzbudjiviji deo, i zvuk je bio epski. Nekad se brinem za moja svidjanja.

"Jeste okej, ljudi?" Pitala sam kad su se pohvale kotrljale na ekranu. Nijedan od njih nije napravio zvuk ali su svi bili napeti. Harry i Lou su se držali za ruke dok je Bellina faca bila zaronjena u Harryevom ramenu. Liam je grlio Phebs koja se tresla. Niall je pokušao da se pravi opuštenim, ali sam znala da je bio uplašen kao i ostatak društva. Zayn je bio isti kao Irski dečak. "Helouuu?"

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin