Poglavlje 26 - Doviđenja, Bella

324 21 0
                                    

Nisam ustvari narucila sve... nisu me pustili, a pod 'oni', mislim na vlasnike restorana. Ali sam dobila mnogo hrane koju sam morala da podelim sa ostalima iako nisan htela jer su svi hteli da probaju malo. Posle toga, otisli smo na kuglanje i uzasna sam u tome. Prosto i jednostavno. Pogodila sam samo jednom i to samo zato sto sam se zezala, pokusavala da imitiram Louisa. Nepotrebno je reci da sam odigrala ceo pobednicki ples i pridruzili su mi se Louis, Harry i Niall. Ali nisam pustila Zayna, nisam htela da umrem smejuci se.

"Trebala bi da mi pomognes s njim!" Liam je predlozio i prestala sam sa pobednickim plesom.

"Šta?" Stojala sam tamo dok su Louis i Harry nastavili plesati, Niall je takodje prestao.

"Da! Ti super igras i svi zbamo da Zaynu treba pomoc."

"Hej!" Crnokosi decki je protestovao namrsteno. "Kazes to kao da sam bespomocni slucaj."

"Blizu." Louis se nasmejao. "Ali te još volimo, znaš," nasmejala sam dok sam  hodala ka jadnom momku i dala mu zagrljaj.

"Hoćeš da ti pomognem?" Pitala sam ga dok sam grlila.

Sa Zaynom su stvari još stvari bile malo čudne, ali da stvari budu normalnije, moramo da poradimo na tome. Mislim da je preboleo njehova osećanja prema meni ali je možda još zbunjen. Možda je ovo dobra idea, ali možda i nije. Nisam znala. Zato sam se nadala da će razumeti stvarno značenje mog pitanja: Da li stvarno misliš da je dobra idea da provedeko toliko vremena zajedno, dok te učim da igraš? Možeš da podneseš to?

Buljio je u moje oči na nekoliko sekunde i napokon se nasmejao. "Nema potrebe. Liam mi pomaže i nuje kao da moram da se poboljšam sada. Nismo plesači, pevači smo."

Razumeo je i još nije spreman. Pustila sam ga i iskoračila unazad sa osmehom. Nije bilo veme da budem prijatelj s njim. Klimnula sam zahvalno jer je pokušao da ubije svu čudnoću i sva ostala osećanja koja nisu sudjena za prijatelja.

"Možda kasnije," dodala sam i klimnuo je. Mi smo znali pravo značenje tih reči.

Dve ruke su me zagrlile od pozadi i odmah sam opustila moje telo uz njegove grudu jer sam prepoznala njegov miris, način na koje su me te ruke zagrlile. Poljubio me je u vrat i čula sam kako neko viče.

"Sklanjaj te tvoje prljave ruke sa moje žene!" Oh, Louis...

"Nikad! Ona je moja!" Niall je uzvratio i samo sam se nasmejala. Louis je uzviknuo kao devohka koja lažira šok. "Ona mene voli najviše!" Videla sam kako se moj brat smeje. 'Rekla sam ti da su ludi,' pokazala sam mu ustima i samo se još više nasmejao. Stvarno su ludi ali ih volim.

"Kaži mu da to nije istina, ženice!" Lou je zahtevao koračajući bliže i zgrabio mi ruku. "Kaži mu da me ne voliš."

"Louis, već sam ti rekla. Naša priča je gotova, sada sam sa Niallom." Nisam morala da gledam da znam da mu se Niall naplezio. "Molim te da potpišeš papi-"

"Ali ja imam Porshe!" Prekinuo je i zaboravila sam šta sam htela da kažem.

"Šta?" Pitala sam, oči su mi se raširile. "Ja sam ti žena i ne znam za to?" Videla sam kako se devojke smeju.

"Bio si u pravu!" Louis je rekao Ethanu kada se okrenuo da ga pogleda i podigao palčeve. "Htela bi me zbog auta." Pogledala sam u brata šokirano. Nasmejao se i slegnuo ramenima. "Pa," Louis se okrenuo prema meni ponovo. "Da li još hoćeš da potpišem papire?"

"One koje če mi dati tvoje auto? Naravno!" Niall se nasmejao kad je Louis pao na kolena preuveličavao kao i obično.

Svi smo počeli da se smejemo i nakon nekog vremena završili igru. Moj brat je pobedio i hvalio se njegobvim spospbnostima. Udarila sam ga jer se tako podnosio. Kasnije, odveli smo Bellu na stanicu i pokušali da nateramo momke da se preruše da ne bi imali incidente sa paparacima. Louis je prerušila sve momke u različitim frizurama i nabedila ih da nose različitu odeću. Koristili su Ethanovu. Ali je upalilo, izgledali su drugačije i prepoznao bi ih samo ako staneš blizu njih.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα