Poglavlje 20 - Vreme za brigu

462 21 0
                                    

Još od večeri kada sam mu pecnula usne pitala sam se kako bi bilo da ga poljubim, stvarno da ga poljubim. Definitivno je bolje nego što sam mislila, puno bolje. Usne su nam se pomerale zajedno dok me grlio jako. Tu nije bilo ništa drugo, samo Niall i ja.

Prekinuli smo poljubac i pogledala sam u njegove svetlo plave oči. Nasmešila sam se i on je. Nisu trebale reči; momenat je bio savršen. Odmarala sam glavu na njegom grudima puštajući da me njegovo telo greje, i njegov miris prigrli. Znala sam da posle ovog trenutka stvari neće biti lake. Posle turneje! Verovatno nećemo trajati tako dugo, ali ne mogu da brinem u ovom momentu. Još sam verovala da nidam dovoljno dobra za njega i iskreno nisam razumela zašto mu se svidjam, ali mi je drago što me je izabrao.

Za sada, ogorčen glas je rekao u glavi ali sam ga ignorisala. Nije momenat da budem pesimična, ne kada sve izgleda savršeno.

"Hoćemo nazad?" Pitao je sa našim čelima zajedno, igrala sam se sa njegov kosom i gledala u njegove prelepe oči.

"Hmm..." promumlala sam. Mnogo mi se svidja gde smo i nije mi prijala činjenica da se razdvojimo.

"Možemo da ostanemo u moju sobu i gledamo filmove," predložio je i pecnuo mi usne.

"To zvuči bolje," složila sam se smešeći se i sastavlajući usne zajedno za još jedan poljubac. Nisam mogla da ga se zasitim, ukus njegovih usana je zavistan. "Ali ja biram filmove," izjavila sam kada smo se razdvojili. Samo se nasmejao.

"Ne moram da brinem o tome. Ti nikad ne biraš ženskaste filmove."

"Oh, samo zato što si rekao gledaćemo...hmm. The Notebook! Ha! Kolko je to ženskasto?" Šalila sam se i nasmejao se.

"Šta god hoćeš. Ne verujem da ću stvarno gledati film," dodao je mrdajući obrve i bio je moj red da se nasmejem. I ja sam mislila da nećemo gledati film.

***

Probudila sam se u Niallovim rukama sledećeg jutra, glava mi se odmarala na njegovim grudima i naša tela pokrivena pokrivačem. Zaspala sam dok smo se mazili i ljubili sinoć dok je Captain America bio na televizoru. Pogledala sam ga i nasmešila se na njegovu slatku pospanu facu. Hrkao je polako sa usnama blago otvorenim.

Naš sastanak je bio sladak i normalan, ali savršen. Moji sastanci su obično odlazak kuglanje ili gde je bend svirao. Svi ostali momci s kojom sam izlazila su tako različiti od Nialla, ne samo što su izgledali strašno, ali i jer su bili seronje. Nije ih bilo briga kako bi se osećala, uvek su pretpostavljali da sam jaka kao i oni, ali Niall misli na mene, na moja osećanja i kako bi stvari uticale na mene. Dao mi je vreme kad niko drugi ne bi to uradio. Stavio me prvu i osetila sam se tako dobro da budem bitna nekom, da se osećam... pa, voljeno.

Verovatno je čudno kao djavo što smo on i ja završili zajedno, ali sam osećalo tako pravim da nisam mogla da nadjem razlog da ne budem s njim. Volela bih da mogu da izbrišem sve prošle priče iz moja sećanja, ali onda sam pomislila da to što sam bila s njima je uticalo na osobu koja sam danas, njihova varanja, loše ponašanje me je nateralo da budem jača, napravilo me na Alex i da nisam bila s njima, verovatno ne bi upoznala Nialla. I jebeno sam zahvlana jer sam utrčala u njegov život.

Pomilovala sam njegovo lice što sam nežnije mogla dok mi je osmeh nestajao. Sinoć nisam mislila o tome šta je značilo da budem sa Niallom i sve komplikacije sa kojim smo morali da se suočimo ako hoćemo da budemo zajedno. On je pop zvezda -nisam mogla to da zaboravim- i ceo njegov život je javna stvar. Tamo su hiljada devojaka koje umiru za njega, bacaju sebe u njegove ruke, devojke puno bolje od mene. Vratiću se na fakultet ove jeseni i on će nastaviti svoju karijeru, daleko od mene.

Još nisam htela da mislim o tome, ali sam znala da ne mogu da ignorišem ove probleme predugo. Pored toga, sigurna sam u svoju stranu priče: hoću da budem s njim, ali možda on to vidi kao letnju romansu i ništa više. Ne mogu biti sigurna ako ga be pitam.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now