Poglavlja 29 - Slomljeno srce

261 20 0
                                    

"Kiss the stars, you and me oh we will write our names in lights. They will see we're in love tonight, love tonight, we're in love tonight!" Pevala sam dok sam skakala na Phebsin krevet.

Upravo sam pevala pop pesmu za koju nisam znala gde sam je čula, ali sam samo htela da je zasmejem i ništa nije radilo bolje nego kad ja pevam što glasnije mogu i igram okolo.

Plavuša je otvorila oči i zarežala ali joj nisam dala da spava, nastavila sam da pevam i skačem u krevet, izmišljajući novi super pokreti. "Hajde! Ustaj!" Pevala sam prijateljici i čula sam kako mucam. Kako ne bi? Pet sati je ujutru i vratili smo se od žurku u dva, ali moramo dalje da idemo. "Upravo sam ti kupila puno knjiga na Amazonu!" Namamila sam je i odmah je ustala.

"Stvarno?" Pitala je sa njenim krupnim očima i klimnula sam padajući u sedeću poziciju. Idemo u isti autobus za turneju sa Danielle i Eleanor- još ne znam kako ćemo to uraditi- i moram da nadjem nešto da je drži zauzetom i kupovanje knjiga je bilo najbolje što sam smislila.

"Na tabletu su," dodala sam i jako me zagrlila. Kupila sam 10 knjiga iz njenu listu želja. To bi trebalo da joj traje nekoliko dana dok ne odemo u knjižaru i kupimo prave knjige. "Sad ustaj jer moramo da se nadjemo s momcima za dvadeset minuta.

Phebs je otrčala u kupatilo i ostala sam u krevetu dok mi telefon nije zazvonuo i otišla sam da ga uzmem. Poruka od Nialla.

Od Nialler <3 - Jutro, ljubavi. Kako je Phebs?

Nasmešila sam se dok sam kucala odgovor. Rekla sam mu da je šta je bilo problem sa Phebs i zašto je bila tužna. Dozvolila mi je da kažem Niallu, ona je pričala sa Harryem i Zaynom kada su je pitali. Samo im je rekla da joj se svidjao Liam i da je bolelo da ga vidi sa Danielle, ali da mu nije htela ništa loše. Samo bi htela da je brineta. Momcima je bilo žao nje i podsetila sam ih da Phebs ne treba njihovo sažaljevanje. Obećali su da će pomoći da joj odvratim pažnju da ne bi bila toliko povredjena.

Još sam bila iznenadjena što niko nije primetio ranije. Meni i Belli je bilo očigledno još od početka, ali je to verovatno jer smo je znale dobro i možda su navikli da ih devojke gledaju kao što Phebs gleda Liama.

Za Nialler <3  - Jutro (:  izgleda u redu. Rekla sam joj da sam joj kupila knjige i jebeno je srećna sad.

Ostavila sam telefon na stočić i ostala sam u krevet čekajući Phebs da izadje iz kupatila kada sam čula kako neko kuca na vrata. Hodala sam prema vratima trljajući očima. Na drugu stranu je bio Niall sa njegovim oh-tako-slatkim osmehom i očima koji blistaju srećno.

"Jutro," rekao je i bila sam impresionirana jer je bio obučen i spreman da krene dok sam ja još u pižamama. "Izgledaš slatko," dodao je i prevrnula sam očima dok sam prilazila da ga poljubim.

"Lažljivče, ali cenim trud," nisam htela da znam kako mi je kosa izgledala u to vreme dana. "Udji," pozvala sam ga. "Phebs se tušira i čekam je. Koliko dugo si budan?"

"Više od pola sata," odgovorio je hodajući iza mene. Osetila sam njegove ruke oko mene gurajući me do njegovih grudi. "Zašto mi nisi rekla za Phebs ranije? Mogli smo da uradimo nešto," rekao mi je i zajedno smo hodali.

"Kao šta? Ne možeš reć Liamu za ovo i jedino rešenje bi bilo da ne podjemo sa vama na turneju,"rekla sam mu kada smo seli na krevet. "Phebs je odlučila da može da podnese neugodnost zbog nas. Valjda treba da joj zahvališ jer smo sada sa vama. Jača je nego što izgleda."

Osetila sam kako Niall klima glavom, jos me grleći od pozadi, njegova brada na mom ramenu, naši obrazi natisnuti zajedno. "Onda joj valjda dugujem što smo zajedno," komentarisao je i nasmešila sam se. Delom, jemso zahvljajući Phebs jer da je rekla ne, ne bi pošli sa momcima i ja definitivno ne bi bila sa Niallo. Snaga moje prijateljice nam je pomogla.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now