Epilog - Sve što mi treba

527 26 1
                                    

''Uh! Ne mogu da uradim to. Ne mogu! Odustajem, iskopaću rupu i zakopati se živu. Da, to ću uraditi. Besprekorni plan, "rekla sam bacajući ruke u vazduh.

Bukvalno ludim i osećam se kao blesava devojčica. Ništa što izaberem da nosim ne izgleda dobro, sve izgleda neprikladno. Nervozna sam, tresem se a Belle i Phebs mi se smeju. To mi ne pomaže mnogo!

Idem da upoznam Niallovu porodicu za Novu Godinu i imam ogromnu knedlu u stomaku i tako je užasno, da nisam mogla da jedem ceo dan. To se nikada pre nije desilo ranije!Napravila sam nered, bilo je mučno gledati.

''Opusti se, Alex. Sve će biti u redu! Phebs je pokušavala zadržati osmeh ali teško. Našle su moje stanje jako zanimljivim. 

"Ne, ništa neće biti u redu. Oni će me mrzeti, misliće da sam neka vrsta kriminalca i da ću im pokvariti dete." Isplakala sam i vukla kosu. Zašto je nisam ofarbala sve u crno?

"To nije istina. Ako Nialla činiš srećnim, što radiš, oni ce biti srećni takodje. To porodice rade. Plus, Niall ti je rekao da ne brineš, njegova majka te već voli." Bella je dodala i zarežala sam kao životinja koja umire. Nemam nadu i sigurna sam da će me mrzeti.

Phebs je ustala i hodala prema meni,  saosećajan pogled na njenom licu. "Alex, smiri se. Moraš biti svoja, ne pokušavaj da sakriješ ko si i ako te zbog nekog glupog razloga ne vole -Niall te voli i to je ono što je najbitnije," rekla mi je.

Duboko sam uzdahunula pokušavajući da se smirim kao što mi je Phebs rekla, ali tako je teško. Previše sam uplašena. Kako god, u pravu je. Niall me voli koliko ja njega i to je ono što je bitno. Ja sam u vezi s njim, ne njegovom porodicom. Moram to da zapamtim.

Uzela sam još jedan duboki uzdah i zagrlila Phebs jer mi je pomogla iako mi se smejala pre nekoliko minuta. Bella je takodje ustala i pridružila se zagrljaju. Bila bih izgubljena bez mojih prijateljica.

Odmakla sam se i otišla sam da se presvučem još jednom. Izabrala sam crne farmerke, majcu The Scriptsa i sivu trenerku. I naravno moje čizmice. Ne bih se osećala svoja bez njih. Nisam stavila puno ajlajnera i Bella mi je isplela kosu. Kad sam se pogledala u ogledalo, izgledala sam i osetila se udobno.

Samo se nadam da me neće mrzeti.

***

Niall me je pokupio i otišli smo na aerodrom. Već sam počela da se tresem u avionu i on je primetio. "Biće u redu, Alex. Voleće te!" Rekao je ali sam još imala knedlu u stomaku. "To si mi ti rekla kad sam upoznavao Ethana, sećaš se?" Dodao je i uzdahnula sam. Sad ga razumem perfektno. Bilo je užasno sresti porodicu onog s kim izlaziš.

"Ali ja ću sresti celu tvoju porodicu. Tvoju mamu, tatu i brata! Nije isto! Tri puta je gore, Niall!" Žalila sam se i nasmejao se. Smejao se mom užasu.

"Bićeš u redu," ponovio je navaljujući se da mi pecne usne. "Pametni su i videće kako si super devojka."

"Samo se nadam da se neće razočarati u tebe zbog mene," rekla sam i još jače se nasmejao.

"Tako si luda ponekad. Volim te," Niall je dodao sa prelepim osmehom i lepo me poljubio ovog puta.

"Volim i ja tebe," rekla sam. Moram da podsetim sebe da je to sve što je bitno. Ništa drugo.

Posle toga sam se smirila malo ali još nisam mogla da jedem i Niall se zabrinuo. Samo se osećam da ako stavim hranu u stomaku da ću se ispovraćati i nisam htela to da vidim. Sati su prolazili tako sporo ali još nisam imala vreme da se pripremim. Zažalila sam momenat kada sam prihavtila da provedem Novu Godinu sa Nillovom porodicom. Pritisak je preveliki i trebala sam da odem drugi dan. Manje specijalan dan.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now