Poglavlje 23-Ethan Porter

347 21 0
                                    

Zgrabila sam Niallovu ruku pokušavajući da ga ohrabrim malo. Bili smo ispred bratove kuće i Niall se bukvalno tresao. Mislim da je prilično neodoljivo tako da sam ustala na prste i poljubila ga u obraz. "Ne brini, biće u redu!" Rekla sam mu nasmejano ali je još izgledao zabrinuto. "Oh ma hajde. Dala sam ti opciju da ostaneš u hotelu. Hteo si da dodješ."

"Ethan je super! Ne moraš da brineš," Phebs je dodala stavljajuči ruku na njegovom ramenu i stisnula nežno.

"Prekini da mucaš, biće u redu," Bella je rekla pored mene i pošla ka vratima. Pratili smo je, Niall mi nije puštao ruku.

Pozvonila je i sekundu kasnije vrata su se otvorila i moj brat je izašao. Otrčala sam da ga zagrlim zaboravljajući na prijetelje i monka. Dugo nisam videla brata, ne mogu da čekam ni sekund da ga ne zagrlim.

"Alex!" Izjavio je jako me grleći. "Oh Bože, kako si mi nedostajala!"

"I ti si meni nedostajao!" Odgovorila sam ne puštajući ga. Tek posle nekoliko sekundi sam iskoračala nazad i pustila prijatelje da se pozdrave sa bratom. Niall je stajao nekoliko koraka udaljeno i terala ga da prihvati ruku. "Opusti se, to je samo moj brat. On je 25! Dobar je momak, svidjaće ti se," obećala sam mu nasmejano da ga ohrabrim. Zajedno smo otišli do mog brata koji nas je gledao sa podignutom obrvom. "Ethan, ovo je moj momak, Niall. On je u bendu s kojim smo na turneju." Predstavila sam plavog Irskog dečka.

"Drago mi je što smo se upoznali," moj brat je rekao sa ozbiljnim izrazom lica i htela sam da ga udarim jer sam znala šta je radio: hteo je da proveri Nialla. "Ja sam Ethan Porter i moraš da znaš ako polomiš srce moje male sestre, polomiću svaku kost u tvom telu. Jasno?"

Uzdahnula sam i Bella i Phebs su izgledale impresionirano. Nikad nismo čule da Ethan kaže nešto tako... preteće. Šta je s njim? Videla sam Niallov izraz i kako je prebledeo i progutao teško. "Nikad ne bih uradio to," Niall je obećao. "Ako uradim, sam ču polomiti svoje kosti za tebe," ponudio se i pogledala sam iznenadjeno. Sad, šta je on radio? Šta je s muškarcima danas?

Moj brat se nasmejao i Niall se namrštio ne znajući o čemu se radi. Pa, priključi se klubu, Niall!

"Svidja mi se ovaj momak," Ethan je izjavio gledajući u mene sa osmehom. "Malo je ekstreman, ali mi se svidja. Udjite!"

Stojala sam tamo i gledala u Ethana pa u Nialla. Nikad neću razumeti muške mozgove. I onda kažu žene su komplikovane. Protresla sam glavom i uzela Niallovu ruku dok smo ulazili u Ethanovu kuću. Bila je kao što bi očekivao od muškarca koji živi sam. Veoma jednostavno, malo prljavo ali čisto, mračno, tamne boje, minimalna dekoracija, veliki televizor u dnevnoj sobi, tona hrane, i takve stvari. Stvarno mi se svidja bratova soba.

Seli smo na kauču u dnevnoj sobi i znala sam da je Niall još malo napet tako da sam ga poljubila u obraz i šapnula mu: "Ne brini. Već mu se svidjaš i čak iako ne, meni se svidjaš i to mnogo."

Srela sam mu oči i osmeh mi se pojavio na slatom licu. "I to je sve što je bitno." Klimnula sam i pratila brata u kuhinju po osveženje.

"Pa kako ide sve?" Pitao me je i automatski sam se nasmešila.

"Super. Momci su predobri, volim ih i biti deo turneje je neverovatno. Mnogo se zabavljamo!" Odgovorila sam i nasmejao mi se, srećan zbog mene.

"Drago mi je, izgledaš srećno i to je sve što mi je bitno. Nadam se da se ponašaju prema tebi lepo." Klimnula sam i osmeh mu je postao veći. "I, kaži mi, kako si završila sa Niallom? Ne izgleda kao tip momaka s kojim bi izlazila. Bez uvrede."

"Nije primljena. I ja sam mislila isto na početku ali drugačiji je, znaš? Tretira me lepo, tera me da se osećam posebno, voljeno," izbrbljala sam osećajući kako mi grudi gore. U uglu oka sam videla Ethana kako se kezi.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang