Poglavlje 10 - Niallov dan

487 28 3
                                    

Sledećeg jutra sam se probudila režući i grčeći se. Ubrzo, osetila sam par ruku kako me grle i navalila sam se na osobu koja mi je pomagala. Odmah sam osetila njen sladak parfem i te zabrinute ruke: moja prijateljica Phebs. "Shh, ja sam sa tobom, u redu je. Bella, njene pilule. Odmah!" Zatražila je dok sam je još držala očajno. Bol je bio toliko jak da su se nekoliko suze skotrljale niz moje lice. Čula sam kako Bella izlazi iz sobe i uskoro se vraća sa čašom vode i pilulama. Tu su bile sedam pilule koje će me baciti u oblake za ceo dan. Progutala sam ih što sam brže mogla, preklinjajući za brzi efekat. Dok smo čekale, Phebs me je grlila sve vreme, mazeći ne nežno. Stvarno sam se osećala kao da se cepam iznutra. Užasno je. Mrzim ga!

Nakon što se činilo večnost, bol se smanjila i prekinula sam da stiskam Phebine ruke. "Da li se osećaš bolje, srce?" Bella je pitala i klimnula sam uzdišući. "Hoćeš hranu? Napraviću doručak danas, traži šta god hoćeš."

"Nešto slatko, molim te!" Preklinjala sam i pogledale su se uznemireno, ali sam znala da će da me zadovolje čak iako ne pokušavaju. Nasmešila sam se široko i zgrlila ih, počinjući da osećam potrebu ljubavi i maženja.

"Okej, hajdemo u kuhinju pre nego što se momci probude," Phebs je dodala.

Spavale smo u Harryevoj sobi koja je bila najčistija. Kolko smo mogle da vidimo juče, Louis je potpuni haos. Još se osećam slabo, ali mogu da hodam sama dok smo išle u kuhinju. Sedela sam tamo i čekala ih da nadju sve namirnice za sladak doručak za mene. Očigledno, tražile su i nešto slano, za njih i momke. Dok je miris punio stan, čule smo kako momci dolaze.

"Koji je taj prelep miris?" Liam je pitao pojavljajući se u kuhinju. Zagrlio me je dok je posmatrao dve devojke koje kuvaju. "Zašto one kuvaju danas?" Pitao je gledajući me.

"Menjaju me danas," odgovorila sam dok je išao do moje prijateljice da ih poljubi u obraze. Osetila sam nekog sa ledja i kad sam videla Nialla i njegovu čupavu kosu, samo sam skočila na noge i zagrlila ga jako. "Niall!" Povikala sam iznenadjući ga, ali se brzo oporavio i zagrlio me nazad, čak me je poljubio u čelo. "Dobro jutro," rekla sam smešeći se i gledajući u njega. Kad sam rekla da sam potrebna devojka tokom mesečnice, nisam lagala, stvarno jesam i taj dan sam se osećala kao da mi treba Niall pored mene sve vreme. Samo njega. Pilule su me nadrogirale tako da nisam brinula o komplikacijama koje moje potrebe mogu da prinesu.

"Dobro jutro. Vidim da si u dobrom raspoloženju," komentarisao je sa zabavljenon grimasom.
"Ona je nadrogirana," Bella je prepravila i ja sam se nasmešila već osećajuci se kao šašava devojka.Znala sam kada se vratim u normalnost da ću zažaliti ovo.

"Nadrogirana? Ko je nadrogiran?" Louis je pitao pridružujući nam se u kuhunju. Nasmešila sam mu se i pokazala na sebe kao odgovor na pitanje. Nisam pustila Nailla. "Ženice? Zasto si nadrogirana? Ali najvažnije zašto si ti nadrogirana a ja nisam?" Nasmešila sam se kopajući lice u Niallove grudi. Znala sam da nije razumeo šta se dešava sa mnom danas, ali nisam htela da mu objašnjavam.

"Uzimala je neke pilule. Ništa loše, obećavam. Trebaju joj." Phebs je objasnila odgovarajući mom voljenom mužu.

"Jesi bolesna, Alex?" Niall je pitao uzimjući mi lice u šake. Protresla sam glavom, još se smešući.

"Normalno je, ne morate da brinete momci. To je samo za nekoliko dana i verujte mi, volećete je još više. Sva je slatka kad je nadrogirana. Stvarno uživamo s njom u tom stanju," Bella je rekla i mrzovoljan Harry se pojavio. Niall me je gledao zabrinuto ali sam digla ruku i štipnula bih mu obraz bez da gubim osmeh, ali uskoro se i on nasmejao.

"Još ne razumem. Šta je s njom?" Liam je pitao, još zabrinut ali u isto vreme i zabavljen mojim ponašanjem prema Niallu.

"Ništa nije s njim, Liam," Phebs je odgovorila strpljivo. "Normalno je." Zarežao je i videla sam prijateljicu kako krši prste neudobno.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now