Poglavlje 15-Strategije

425 27 0
                                    

Mogu da ga pitam, da ga pitam da li se oseća kao i ja. Mogu da se krijem u kupatilu i čekam dok se ne spremi da priča sa ostalim momcima o svojim osećanjima. Mogu da pokušam da ga napravim ljubomornim sa nekim nepoznatim likom-jer ne mogu da iskoristim nikog od momaka, ne bih znala da li je ljubomoran zbog mene ili zbog momka. Mogu da stavim svoj život u opasnosti i vidim njegovu reakciju. Mogu da se pravim da umirem i vidm njegovu reakciju... Da, prvo je najteže da se postigne. I da, sarkastična sam. Najbrži i najjednostavniji način je pitati ga, ali ne mogu da stanem ispred njega i da ga pitam. Šta ako kaže ne, šta ako mi se nasmeje u lice! Ne mogu da preduzemem da rizik, moje samopouzdanje nije spremno za tako nesto. Ikad. Moja zadnja opcija je da pitam nekog od momaka, preklinjem za pomoć. Jedini s kim sam se osećala udobno je Zayn. Možda zbog onog što sam mu rekla juče, ili zato što možemo skoro o svemu da pričamo, ne znam. Štagod da je razlog, osećala sam kao da mogu da mu verujem.

"Gladna sam," rekla sam Niallu dok smo se još krili na stepenicama. "Verovatno su se umorili i prestali da nas traže," predložila sam dureći se malo. Pogledao me je preko ramena sa malim osmehom.

"Okej, hajde idemo ali budi pažljiva. Za svaki slučaj. Hajde, prati me!" Ponovo mi je zgrabio moju i povukao me iz stepenica, vučeći po hodniku dok nismo ušli negde što mislim da je njegova soba. Nije bila u totalno haosu, ali nije bila ni čista. "Naručićemo nešto iz sobnu uslugu. Je li ti to okej?" Pitao je hodajući prema telefonu na stočiću. Klimnula sam sa osmehom i skočila na njegov krevet. "Nešto posebno?"

"Samo htana. Umirem, mogu da jedem bilo šta," je bio moj odgovor dok sam uzimala telefon da proverim email i twitter. "Imaš twitter! Zašto mi nisi rekla?" Gledala sam ga na kratko i videla kako lažira povredjen izraz lica.

"Jer twittujem sranja. Kad sam ljuta, ili uzbudjena, ili srećna, il tužna. Ne težim ka tome da twittujem ljudima i ne želim da me ljudi prate samo zato što znam vas momke. Tako da ti neću reć svoje korisničko ime." Veoma zrelo, naplezila sam mu se.

Pogledao me je šifrovano i nisam imala vremena da odreagujem i sakrijem telefon pre nego što ga je uzeo i pobegao s njim. "NE!" Vrisnula sam skačući na noge i trčeći za njim, ali je verovatno prekasno.

"Oh, ne brink. Evo ti, ne želim da patiš, dušo" rekao je okretajući se i vratio mi telefon. Pogledala sam ga zbunjeno ali uzela telefon i stavila ga u džep, što dalje od Nialla. "Šta hoćeš sada da radimo?" Pitao je normalno i još sam ga gledala sumljivo, ali ostavila sam to.

"Hmm, nemam pojma. Možemo da idemo da potražimo ostale ili možemo da ostanemo ovde i gledamo film ili igramo karte." Lično, htela sam da ostanem s njim, možda da gledamo film i isoristim to kao izgovor da se mazim s njim.

"Glasam za film," rekao je i nasmešila sam se. Uzela sam njegov lap top i tražila filmove u njegovu biblioteku imao je mnogo naziva i bila sam raspoložena za nešto lepo: Thor. Kad je video moj izbor pogledao me je iznenadjeno i samo sam se nasmejala.

"Znaš da sam štreber. Zašto izgledaš iznenadjeno?" Pitala sam i slegao je ramenima.

Kad sam se namestila, telefon mi je zazujao i uzela sam ga da vidim da imam obaveštenje. Lice mi je palo kad sam videla da sam pomenuta od Nialla, koji je rekao ostalim momcima za moj akaunt. Izdajnik je video moje korisničko ime i zapamtio ga! Pogledala sam ga ubistveno i on se samo smejao.

"Ti...ti...ti....izdajniče! Rekla sam ti da me ne pominješ!" Probrbljala sam. "Nikad neću odgovoriti na tvoje twittove jer si takav idiot!"

"Oh, ma hajde!" Požalio se prilazeći mi i gledao me je kučećim očima. "Koliko loše može da bude?"

"Oh, ne znam. Hajde da vidimo," gledala sam u interakciju. "Oh, pogledaj: imam četrdeset tri nova followera od kada si me pomenuo kao svoju 'voljenu prijateljicu'. Hvala ti puno, Niall. Sad će četrdeset tri devojke da vide moje sranje twittove. Mrzim te."

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now