Poglavlje 31 - Dovidjenja

267 24 4
                                    

"Je li hrana gotova?" Niall je pitao i prevrnula sam očima.

Bili smo u kuhinji, kao što je postalo normlano ove nedelje. Sve vreme koje smo imali, provodili smo u njegovom stanu da imamo privatnosti. Naravno, nekad su nam se ostali pridružili, ali su znali da smo hteli da provedemo malo vremena nasamo, posle svega, meni časovi kreću sutra.

Proveli smo nekoliko noći zajedno i moram da kažem, volim njegov krevet. Savršeno razumem zašto on toliko voli svoj krevet, to je savršeno mesto da se mazim s njim, da razgovaramo i ostale stvari. Samo sam volela da provodim vreme s njim, i ubijalo me to što imamo sve manje i manje vremena. To veče nam je verovatno zadnje i htela sam da uživam, ali je bilo teško jer sam znala da moram da se oprostim od najbolju stvar koja mi se desila.

Niall.

"Odgovor je isti kao i pre pet minuta. Ne još," rekla sam mu nasmejano dok sam sekla paradajez za salatu. Namrštio se dok me grlio.

"Gladan sam."

"Znam da si uvek gladan, i ja sam," rekla sam ljubeći mu obraz. "Strpljenja. Daj mi još deset minuta."

"Okej, ali mogu li da sedim ovde?" Klimnula sam fokusirajući se na paradajez i nož.

Nikad nisam bila devojka za maženje, naprotiv, uvek sam bila za lični prostor, takvi su bili i oni; ali sa Niallom sam otkrila koliko volim da se mazim, da me ljubi sve vreme. Biti sa Niallom me je naučilo mnogo stvari o sebi i drugim stvarima. Naučila sam da cenim stvari za koje nisam ranije marila. Shvatila sam da uprkos svim vezama, nikad nisam bila otvorena da volim, stvarno volim, dok nije Niall došao. Boli kao djavo što ga ostavljam ali ne kajem se ni zbog čega, on je bio najbolja odluka u mom životu.

Večerali smo i odlučili da gledamo film. "Ostaješ ovde, zar ne?" Šapnuo mi je u uvo kada su se pohvale kotrljale na ekranu.

Razmislila sam o tome, ali znajući da nam je ovo zadnje veče zajedno i naravno da sam htela da ostanem s njim, ali znam da će biti bolnije ujutru kada se napokon oprostimo. "Naravno," odgovorila sam jer ostajanje još jedne noći s njim je bilo vredno bola.

Uzeo mi je lice i poljubio me i ja sam stavila ruke na ramena i uzvratila popjubac. Volim ga. Stvarno ga volim i mnogo boli ljubiti ga po poslednji put, jer su naši poljubci odbrojani, pre nego što nam vreme istekne.

***

"Dobro jutro, spavalice," čula sam dok su usne dodirivale kožu mog vrata nežno. Tople ruke su bile oko mog tela, moja ledja pritisnuta nečijim grudima. Niall. Nasmejala sam se sa još zatvorenim očima.

"Jutro," promumlala sam. Okrenula sam se da bi bili licem u lice. Imao je njegov prelep osmeh i njegove oči su sijale dok smo gledali jedno u drugo. Štipnuo mi je obraz i okrenula sam se da mu poljubim palac i osećam kako počinje da me boli srce. Znala sam, setila sam se: danas nam je zadnji dan. "Koliko je sati?" Pitala sam da bi prestala razmišljati o tome šta će se desiti danas.

"Podne je," odgovorio je i izbuljila sam. Nasmejao se. "Da, spavamo mnogo. Ali je normalno jer smo zaspali prilično kasno," njegov osmeh me je naterao da se zasmejem.

"Moram da idem nazad. Moram da pripremim mnogo stvari za sutra!" Rekla sam mu ali nisam ni pokušala da ustanem. Ostali smo tako još nekoliko minuta dok nisam prestala izbegavati realnost.

Nakon što smo ustali, odvezao me je kući jer mi nikad nije dozvolio da ostanem sama. Uvek je brinuo za mene, i to nam je uvek dalo izgovora da ostanemo više vremena nasamo. Stigli smo kući i Bella je bila napolje tako da je samo Phebs bila tamo da nas pozdravi sa velikim osmehom. Mnogo joj je bolje od turnejr, naravno izbegavala je Liama i verovatno će još neko vreme, ali to nije značilo da momak braon kose nije brinuo za nju. Liam me je uvek pitao kako je Phebs i ja sam uvek pričala kako joj je bolje, da će uskoro sve biti normalno. Znala sam da kada krenemo na fakultet, neće morati da brine za Liama više jer neće biti u njenom životu. Iako smo htele da budu.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now