Κεφάλαιο 2ο

1.4K 72 2
                                    

Ανοίγω την πόρτα του μαύρου μας landrover και βρίσκομαι έξω από την μεγάλη αυλή του σχολείου. Περνώ στον ώμου το καινούργιο μου τσαντάκι από τα kem, σε απαλό ροζ, το οποίο το έχω και σε όλα τα άλλα χρώματα κόκκινο, μαύρο, θαλασσί κλπ. Καθώς εισέρχομαι στο προαύλιο αμέσως εντοπίζω στα παγκάκια κάτω από τα δέντρα (πρόκειται για την vip μεριά του σχολείου γιατί έχει ίσκιο, παγκάκια και είναι το μοναδικό μέρος χωρίς πολλά σκουπίδια και γκράφιτι καθώς δεν έχει μεγάλους τοίχους τριγύρω. Επιπλέον είναι σχετικά καθαρά) να κάθονται η Αντριάνα πάνω στα πόδια του Γιώργου και δίπλα ο Αλέξης. Η Αντριάνα ως συνήθως φοράει σήμερα μία φαρδιά φούστα μαύρη ίσα ίσα κάτω από τους γοφούς, τα ροζ super star (χμμ σιγά! Εγώ έχω τα χρυσά που δεν τα έχει κανείς! Τα παραρήγγειλα από την Αθήνα) ένα τοπάκι που μου φαίνεται από τα bershka... Ναι οκ, το οποίο δεν καλύπτει ούτε το μισό από το στήθος της και Χριστέ μου! Τι τσάντα είναι αυτή; Αυτή είναι ίδια με την δική μου! Μα καλά; Τόση ζήλεια πια; Τσαντάκι kem με αυτό το ντύσιμο; Έλεος δηλαδη!

Εντάξει όχι να το περιφανευτώ αλλά καμιά δεν με φτάνει στο ντύσιμο... Σε αυτή την μικρή επαρχιακή πόλη που ζω οι περισσότερες ντύνονται σαν βλάχες! Τι σαν δηλαδη; Ακόμα και η Αντριάνα που θεωρείται από τις πιο όμορφες κοπέλες του σχολείου είναι ξέκωλλο και κιτσαριό!

Για όσους δεν το κατάλαβαν η Αντριάνα είναι αυτό που θα λέγαμε η 'κολλητή' μου.

Η κριτική αυτή είναι τίποτα μπροστά στα όσα λέω για αυτούς που δεν συμπαθώ. Με την Αντριάνα ταιριάζουμε πολύ σαν χαρακρήρες. Βασικά είμαστε το ίδιο. Εντάξει όχι και το ίδιο! Εγώ δεν έχω πάει με όλο το σχολείο ούτε ντύνομαι τόσο πρόστοιχα όσο αυτή. Μου αρέσει να φοράω ακριβά ρούχα και να ντύνομαι προσεγμένα στο σχολείο όμως όχι προκλητικά... Τουλάχιστον στο σχολείο! Έξω είναι άλλο θέμα...

Βέβαια είναι που και η Αντριάνα έχει το τέλειο σώμα ενώ εγώ έχω τα 'ψωμάκια' μου. Επειδή όμως ξέφυγα από το θέμα με την Αντριάνα κάνουμε παρέα γιατί σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο, επίσης κουτσομπολεύουμε, βγαίνουμε συνέχεια και το πιο σημαντικό, είναι το δεύτερο πιο famous κορίτσι του σχολείου. Το πρώτο είμαι εγώ. Όταν ήρθαμε με τους γονείς μου πριν από λίγα χρόνια στην πόλη τους ήταν η πρώτη φίλη που έκανα και ταιριάξαμε απόλυτα. Και οι δύο λατρεύουμε τα ψώνια και ό,τι έχει να κάνει με νύχια, ρούχα, μαλλιά, σχολιάζουμε και σπάμε πλάκα με τις 'καημένες' του σχολείου και όσον αφορά τα αγόρια έχουμε μεγάλη πέραση... Βέβαια εκείνη είναι αυτό που θα λέγαμε 'αρπακτικό', δεν της ξεφεύγει τίποτα αρσενικό. Όποιον βάλει στο μάτι θα κάνει τα πάντα για να τον έχει. Και γι'αυτό δεν της εμπιστεύομαι ποτέ τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα. Δεν έχω εμπιστοσύνη στην κολλητή μου; Αφού το είπαμε, δεν πιστεύω στην φιλία!

Outsider (VK)Where stories live. Discover now