Κεφάλαιο 33ο

403 42 48
                                    

Η απάθεια του πρώτου σοκ αρχίζει να παρέρχεται... Τώρα καταλαβαίνω τι γίνεται! Ο απαίσιος, ο απατεώνας! Είναι εδώ μπροστά μου με όλο του θράσσος και διαγωνίζεται με το δικό μου τραγούδι! Με καταστρέφει! Θέλω να ορμήξω εδώ και τώρα πάνω στην σκηνή και να τον σπάσω! Να αποτρεψω την καταστροφή μου... Έτσι όπως τον βλέπω να το διασκεδάζει χορεύοντας και τραγουδώντας κάτι που δεν του ανοίκει μου ανάβουν τα λαμπάκια περισσότερο! Θέλω να πάρω το μικρόφωνο και να του το βάλω... Επ, επ! Εχουμε και παιδιά στο κοινό!

Πως μπορεί να με κορόιδεψε έτσι! Πως γίνεται να είμαι τόσο ηλίθια που να έπεσα θύμα αυτού του ανθρώπου... Πόσο μάλλον να αποκτήσω αισθήματα για αυτό τον άθλιο! Δεν είχε λίγο τσίπα έπανω του; Χτες του εξομολογούμουν πως αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής μου και σήμερα έτσι απλά την κατέστρεψε! Είναι τόσο ψεύτικος, αδίστακτος, τόσο σάπιος, είναι ο πιο κακός άνθρωπος που έχω γνωρίσει!

Τι είναι όμως αυτό που σε πληγώνει περισσοτερο; Το ότι εξαιτίας του θα χάσεις τον διαγωνισμό ή το οτι δεν είναι στα αλήθεια ερωτευμένος μαζί σου ενώ εσύ είσαι...

Πραγματικά πόσο καλός ηθοποιός είναι; Τόσο καιρό υποκρίνονταν για τα πάντα! Όλα ήταν ψεύτικα... Τα γυαλιά, τα μαλλιά, τα άσχημα ρούχα... Η καλοσύνη, η ανωτερότητα, η αγάπη του... Όλα ψέματα!

Σκέψου Βιολέτα! Όσο περνούν τα δευτερόλεπτα τόσο περισσότερο τον μισώ! Δεν πρόκειται να του δώσω την ικανοποίηση πως με εκτόπισε! Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου έστω για την τιμή των όπλων κι ας ξέρω πως είμαι χαμένη από χέρι! Όσο καταρακωμένη κι αν είναι η ψυχολογία μου δεν θα τα παρατήσω στην μοναδική μου ευκαιρία!

Ουτε κατάλαβα για πότε πέρασε και το δεύτερο τραγούδι, για πότε ήρθε η σειρά μου. Και τώρα λοιπόν... Αυτοσχεδιάζουμε!

Η ορχήστρα μου χωρίς προφανώς να έχει πάρει χαμπάρι για το τι συνέβη πριν λαμβάνει κανονικά τις θέσεις της για να παίξει το ίδιο τραγούδι που ακούσαμε πριν από μερικά λεπτα, ίσως σε μια πιο ήπια μορφή. Με όση ψυχραιμία μου απέμεινε αρχίζω να κάνω τα πρωτα μου διστακτικά βήματα προς την σκηνή...

Έλα Βιολέτα! Μπορείς! Δεν τον μισείς; Δεν θες να του δείξεις πως δεν έπεσες στην παγιδα του; Πως δεν πτοείσαι από την πονηριά του; Δεν θες να του κάνεις την μούρη κρέας ρε παιδί μου! Και στο κάτω κάτω περίμενες χρόνια αυτή την στιγμή! Ό,τι κι αν γίνει απολαυσέ την, θα είναι μια ακομα εμπειρία!

Outsider (VK)Where stories live. Discover now