Κεφάλαιο 34ο

389 43 47
                                    

Αυτή η Κλαίρη με βοήθησε να σηκωθώ από το πάτωμα και μου έφερε λίγο δροσερό νερό μαζί με μερικές καραμέλες για να μου ανεβάσουν λίγο το ζάχαρο. Με έβαλε να κάτσω σε μία καρέκλα ώστε να αποφευχθούν κι άλλες πτώσεις. Η αλήθεια είναι πως ένιωσα πολύ καλύτερα, μάλλον ο οργανισμός μου είχε εξαντληθεί και είχε ανάγκη από μια μικρή ενίσχυση.

"Μπορείς να μου μιλήσεις για αυτό αν θες..." σπάει ξαφνικά την σιωπή... Η πρόταση αυτή με ξαφνιάζει, μου φαίνεται αρκετά αινιγματική και παράξενη... Αν και φαντάζομαι πως εννοεί την αιτία της λιποθυμίας μου.

"Τι εννοείς; Λιποθύμησα απλά γιατί δεν ένιωθα καλά λόγω του άγχους!" της απαντάω κάπως επιθετικά. Πλέον έχω γίνει αρκετά καχύποπτη καθώς δεν έχω όρεξη για άλλα μπλεξίματα!

"Ωωω γλυκιά μου ξέρω πως κάτι συνέβη πριν έρθω! Είδα την Κρίστη να φεύγει σαν τον κλέφτη κι εσένα στο πάτωμα..." λέει καθώς μου χαϊδεύει φιλικά την πλάτη...

"Την Κρίστη; Ξέρεις την Κρίστη;" ρωτώ κάπως χαμένη... Αυτό που όλοι οι άλλοι ξέρουν ενώ εγώ όχι με ξεπερνάει!

"Φυσικά... Και την Κρίστη και όλη την παρέα των Cursed..." λέει αφήνοντας ένα σωρό υπονοούμενα.

"Μπορείς να μιλήσεις πιο καθαρά;" της φωνάζω. Έχω αρχίσει και τα παίρνω πάλι με όλο αυτό που συμβαίνει.

"Μάλιστα! Τους ξέρω όλους κι εκείνη και τον Μύρωνα και τον Κώστα... Ή αλλιώς Ιάσονα! Γιατί προσπάθησαν να την φέρουν και σε μένα! Είμαι σίγουρη πως κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωσή σου..." δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να την εμπιστευτώ, κατά πόσο λέει αλήθεια ή όχι μα κάτι μέσα μου μου λέει να την πιστέψω. Μοιάζει πραγματικά αγανακτησμένη όσο μιλά για αυτούς. Κι αν όλα είναι αλήθεια αυτό σημαίνει πως... Πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα! Αυτοί έχουν κάνει την απάτη χόμπι!

"Τι ακριβώς έκαναν σε σένα και πως τους κατάλαβες;" αμέσως χαμηλώνει το βλέμμα της και παίρνει μια κάπως πιο θλιμμένη έκφραση.

"Όλα έγιναν όταν άρχισε να με φλερτάρει ο Κώστας... Ήταν πολύ όμορφο παιδί κι έτσι κι εγώ έπεσα με τα μούτρα... Βγήκαμε μια δυο φορές με την και καλά αδερφή του την Κρίστη και το αγόρι της τον Μύρωνα... Όλα πήγαιναν καλά όμως κάτι δεν μου κολλούσε κι έτσι θέλησα την γνώμη της κολλητής μου... Την πήρα μαζί μου σε μία πρόβα για να τον δει από κοντά... Και τότε η φίλη μου παρατήρησε πως εκείνος κι ο Μύρωνας έψαχναν την τσάντα μου. Ήταν η μέρα που μία κοπέλα έχασε τα χρήματά της τα οποία βρέθηκαν όλως τυχαίως στην τσάντα μου. Εξαιτίας τους όλοι στράφηκαν εναντίον μου ενω παραλίγο να με αποκλείσουν από τον διαγωνισμό..."

Outsider (VK)Where stories live. Discover now