Κεφάλαιο 20ο

417 43 20
                                    

"Θα ήθελα η κοπέλα που μου αρέσει να έρθει και να μου πει για τα αισθήματά της. Δηλαδή να μου το πει στα ίσια, ξέρεις, μου αρέσεις!"

"Τι λες; Να πάω και να του πω ότι τον γουστάρω, να του κάνω ερωτική εξομολόγηση; Συνήθως τα αγόρια τα κάνουν αυτά!" έχω τρομοκρατηθεί λίγο... Δεν γίνεται αυτό που με συμβουλεύει να κάνω! Δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Όσο έξυπνος κι αν είναι, όσες εμπειρίες κι αν έχει, οσο κι αν τον εμπιστεύομαι λυπάμαι αλλά στα θέματα σχέσεων είναι άσχετος!

"Όχι πάντα..." λέει και χτυπά νευρικά τα χέρια του στο τιμόνι. "Εμείς τα αγόρια πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται! Κάποιες φορές αντιλαμβανόμαστε με την πρώτη τι προθέσεις έχει μια κοπέλα για μας, τις περισσότερες όμως δεν παίρνουμε χαμπάρι πως ένα κορίτσι δείχνει ενδιαφέρον. Αν δεν έρθει να μας μιλήσει ανοιχτά δεν θα το καταλάβουμε ποτέ!"

Ναι οκ, έχει ένα δίκιο αλλά αυτό που μου ζητά να κάνω είναι πολύ παρατολμο! Θα γίνω ρεζίλι, θα με περάσει για καμία απελπισμένη!

"Τι θα γίνει αν δεν του αρέσω; Θα ξεφτυλιστώ!"

"Οι πιθανότητες είναι πενήντα πενήντα. Στην περίπτωση την δική σου ο Κώστας δεν έχει ιδέα για το τι νιώθεις και μην νομίζεις ότι θα αποκτήσει στην πορεία. Οπότε είτε θα κάτσεις να περιμένεις πότε ο Κώστας θα σε δει με άλλο μάτι, πράγμα που μπορεί να μην συμβεί και ποτέ είτε θα ρισκάρεις! Μπορεί να σε απορρίψει και ναι αυτό πονάει, μπορεί ομως και να τα φτιάξετε! Δεν θα μαθεις εάν δεν προσπαθήσεις..."

Είναι τοσο λογικός! Έχω ήδη αρχίσει και το σκέφτομαι... Έχει δίκιο! Ο Κώστας με βλέπει σαν φίλη... Μα ναί! Ο Κώστας με βλέπει σαν φίλη!

"Καλά τα λες Βαγγελάκο αλλα εμένα ο Κώστας μου το ξεκαθάρισε πως με βλέπει μόνο φιλικά." για να σε δω τώρα! Νομίζω ότι τον στρίμωξα έτσι; Είμαι σίγουρη πως θα βρει την λύση.

"Δεν νομίζω να ισχύει αυτό! Ακόμα θυμάμαι τον τρόπο που μας κοιτούσε στο φαστουντάδικο όταν του είπες ότι είμαστε μαζί. Ζήλευε... Και τώρα αυτό δεν θα έπρεπε να σου το πω αλλά... Πριν γίνει ό,τι έγινε μου είχε πει πως σε βρίσκει πάρα πολύ σέξι"

Σέξι; Εμένα ο Κώστας σέξι; Στο άκουσμα αυτής της λέξης νιώθω μια τεράστια ικανοποίηση. Η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται κατακόρυφα, την νιώθω να κυλάει ατο αίμα μου... Ο Κώστας με θέλει, αρέσω στον Κώστα, με βρίσκει σέξι! Ένα λεπτό πάρτι!

"Αλήθειαααα!" μου ξεφεύγει πιο τσιριχτά από όσο περίμενα. Ο Βαγγέλης χαμογελά και γνέφει καταφατικά.

Outsider (VK)Where stories live. Discover now