Κεφάλαιο 28ο

426 43 53
                                    

Η Κρίστη και ο Κώστας χορεύουν μαζί. Ο Βαγγέλης είναι πιο πέρα, αδειάζει όλο το μπουκάλι με το ποτό στο στόμα του κάνοντας ταυτόχρονα βλακείες ενω οι κοπέλες που είναι δίπλα του έχουν σκάσει στα γέλια... Φαίνονται να διασκεδάζουν... Ενω εγώ γίνομαι σαν κλόουν από τα δάκρυα! Και κανείς δεν αναρωτήθηκε που έχω εξαφανιστεί τόση ώρα!

Καλύτερα, δεν θέλω να με δουν έτσι!

"Συγγνώμη, που είναι η τουαλέτα;" δεν χάνω ευκαιρία να ρωτήσω την σερβητόρα που τυχαίνει να περνά από δίπλα μου. Δεν έχω ξαναέρθει και δεν ξερω κατά που πέφτει το μπάνιο.

"Στο βάθος δεξιά, διπλα από την σκάλα. Θα δεις μια γυάλινη πορτα." μου εξηγεί χρησιμοποιώντας τα χέρια της για να μου δείξει που ακριβώς πρέπει να πάω.

"Ευχαριστώ!" λέω βιαστικά και περπατώ προς τα εκεί.

Ωχ όχι! Πρέπει να περάσω μπροστά από τον Βαγγέλη!

Θα το κάνω όσο πιο διακριτικά μπορώ... Θα κρυφτώ πίσω από εκείνον τον κύριο που πηγαίνει τώρα προς τα εκεί και σιγα σιγά θα φτάσω... Ας ελπίσω να μην με δει! Ένα δύο τρία, πάω!

"Βιολέταααα!" όχι γαμώ την τύχη μου! Με είδε! "Εεε Βιολέτααααα! Βιολέταααα!" αν συνεχίσει να γκαρίζει και να με κάνει ρεζίλι θα τον σπάσω! Έχει και μια φωνή ο καταραμένος, σου τρυπάει τα αυτιά! Σε ολο το κλαμπ ακούστηκε.

Αναγκάζομαι να πάω προς το μέρος του σκουπίζοντας πρόχειρα το πρόσωπο μου. Είναι και τύφλα οπότε δεν νομίζω να πολυκαταλάβει την κατάστασή μου.

Χαμογελώ κάπως αμηχανα σε εκείνον κι έπειτα ρίχνω μια ματιά στις κοπελιές που τον περιβάλουν... Δεν το πιστεύω! Ακόμα κι ο Βαγγέλης βρήκε γκόμενες, όχι μία, τρεις να χορεύουν μαζί του και να του τρίβονται! Κι εγώ τρώω τις χυλόπιτες την μια μετά την άλλη! Τι στο καλό τους κάνει; Μαγικά; Ή μηπως είναι τυφλές;

Με κοιτάζουν και με ένα υφάκι... Σαν να μου λένε 'που πας καημένο;'... Ναι είμαι χάλια! Τι ζόρι τραβάνε;

"Κοίτα Βιολέτα! Πίνω!" φωνάζει ενθουσιασμένος και ξαναφέρνει το μπουκάλι στο στόμα του. Μένω άφωνη να τον παρατηρώ πως το κατεβάζει λες και είναι το γάλα του! "Πίνω! Πίνω και χορεύω! Σου αρεσει;" ο βλάκας! Ντίρλα έχει γίνει! Σούργελο! Τι στο καλό προσπαθεί να κανει; Αφού είναι άμαθος!

"Όχι!" φωνάζω και αρπάζω το κάτω μερος του μπουκαλιού. Δεν το πιστεύω πως πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά για να πάρει ένα ηλίθιο μπουκάλι bacardi και να το πιει μόνος του!

Outsider (VK)Where stories live. Discover now