Κεφάλαιο 5ο

835 58 17
                                    

Απομακρύνει τα χείλη του από τα δικά μου και το ανεβασμένο κασκόλ που ως τώρα συγκρατούσαν οι μύτες μας πέφτει και καλύπτει ξανά το πρόσωπό του. Δεν ξέρω τι να κάνω, προσπαθώ να μιλήσω αλλά δεν βγαίνει κανένας ήχος παρόλο που το στόμα μου είναι ανοιχτό από την έκπληξη. Τι ήταν όλο αυτό; Πως έγινε; Πότε; Απλά δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Από την μία θυμάμαι τον εαυτό μου να τσιρίζω αντικρίζοντας το φρικτό ποντίκι πάνω στα πόδια μου και από την άλλη κάποιος με αρπάζει και με φιλάει στο άκυρο! Δεν έχω καν δει το πρόσωπό του, δεν με ξέρει όπως κι εγώ! Και είναι και που μου άρεσε τόσο πολύ το φιλί του, έχω φιλήσει πολλά αγόρια αλλά πραγματικά αυτός ήξερε να το κάνει! Τα χείλη του ήταν τόσο ζουμερά και η ανάσα του ζεστή δίνοντας μια απαλή αίσθηση. Αν ήταν κάποιος άλλος θα του είχα κόψει χαστούκι χωρίς να το σκεφτώ πολύ αλλά στην περίπτωσή του έχω μείνει άφωνη.

"Τι ήταν αυτό;" καταφέρνω να πω με δυσκολία και ξεροκαταπίνω. Το να αντικρίζω τα γεμάτα θυμό μάτια του χωρίς να μπορώ να δω κανένα άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου του με φοβίζει. Πραγματικά τι γυρεύει εδώ κάτω, γιατί είναι έτσι ντυμένος και τι σόι άνθρωπος είναι;

"Ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τον σκασμό! Η τσιρίδα σου θα ακούστηκε μεχρι τον τρίτο όροφο!" προσπαθεί να κρατήσει την φωνή του χαμηλά αλλά καταλήγει να φωνάζει στο τέλος της φράσης από τα νεύρα του. Γιατί συμπεριφέρεται έτσι; Τον πείραξα σε κάτι; Ή μήπως είναι απλά τρελός; Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να τον βοηθήσω και να του επιστρέψω το κόσμημά του. Μία φορά αποφάσισα να κάνω κι εγώ μια καλή πράξη κι επεσα στην περίπτωση!

"Μην μου φωνάζεις γιατί θα τσιρίξω ακόμα πιο δυνατά! Και σε τι ακριβώς σε ενόχλησε η τσιρίδα μου; Γιατί δεν θες να μας ακούσουν στον τρίτο όροφο; Μήπως κρύβεσαι από κάποιον; Γιατί έφυγες τρέχοντας; Γιατί ήρθες εδώ κάτω; Μίλα!" λέω με μία ανάσα. Εάν δεν μου τελείωνε ο αέρας θα συνέχιζα. Αμέσως καλύπτω το στόμα μου με την παλάμη μου. Χωρίς καν να το σκεφτώ όλες οι απορίες που είχα μέσα στο κεφάλι μου κύλησαν σαν νεράκι! Πραγματικά δεν βουτάω την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσω, ωστόσο δεν μετάνιωσα για τις ερωτήσεις που του έκανα. Είναι φυσικό να έχεις απορίες όταν ένας άσχετος σε φιλάει στα καλά καθούμενα.

Δεν κάνει τίποτα, απλά σκύβει το κεφάλι και μου γυρίζει την πλάτη για να φύγει. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να μου απαντήσει ειδικά σε περίπτωση που κρύβεται! Η περιέργεια μου όμως θα με φάει... Τι στο καλό σκαρώνει;

Outsider (VK)Where stories live. Discover now