Κεφάλαιο 14ο

457 38 26
                                    

Η Κρίστη κάθεται στην θέση του συνοδηγού ενώ εγώ και ο Βαγγέλης στριμωχνόμαστε στο πίσω κάθισμα. Όπως καταλάβατε είμαστε στο αυτοκίνητο του Κώστα.

Ένα μικρό σπορ αμάξι, με δύο πόρτες μόνο και ένα πολύ στενάχωρο πίσω κάθισμα. Έχω μαζέψει τόσο πολύ τα πόδια μου που κοντεύουν τα γόνατα να φτάσουν στο πηγούνι. Αλλά το χειρότερο είναι ότι αναγκάζομαι να κάθομαι κολλητά στον Βαγγέλη... Ίου!

"Κάνε την κωλάρα σου πιο κει!" τον σπρώχνω στην προσπάθεια μου να απλωθώ. Μετακινείται ελάχιστα..

"Με έχεις κολλήσει πάνω στο τζάμι! Δεν μπορώ άλλο!" γκρινιάζει καθώς εξακολουθώ να τον πιέζω προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το ευχαριστιέμαι τόσο πολύ να τον βασανίζω... Με γεμίζει! Μήπως είμαι σαδίστρια;

"Άου!" φωνάζει όταν η μούρη του καταλήγει κολλημένη στο τζάμι. Δεν μπορώ να συγκρατήσω το γέλιο μου. Το πρόσωπο του έχει πατηκωθεί στο γυαλί και φαίνεται σαν να έχει στραβώσει η μάπα του.

Σταματώ να τον ταλαιπωρώ, αρκετά γέλασα.

Κάθομαι καλύτερα στην θέση μου και περιμένω να ξεκινήσουμε. Ή μηχανή παίρνει μπρος και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζουμε να κινούμαστε.

...

Σε ολόκληρη την διαδρομή το ραδιόφωνο είναι ανοιχτό και κανείς μας δεν μιλάει. Αυτό με βολεύει! Η μουσική επιλογή είναι άθλια, έχουμε βάλει ένα σταθμό με σκυλάδικα και διαφημίσεις για πανηγύρια. Συγκεκριμένα ακούμε ράδιο blackman και το τελευταίο χιτάκι της Λούσι Χατζιπαπανικολοβασιλοπούλου... Μεγάλο όνομα!

Περιττό να πω ότι τον σταθμό τον διάλεξε η Κρίστη η οποία δεν έχει σταματήσει να τραγουδά πανηγυριώτικα κάθε φορά που βάζει Γωγώ Τσαμπά.

Δεν αντέχω και πολύ! Όμως αν τους πω να κλείσουν το ραδιόφωνο τότε θα πιάσουμε την κουβέντα. Αυτό δεν με συμφέρει! Και όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να προειδοποιήσω τον Βαγγέλη... Φοβάμαι ότι θα πετάξει βλακεία λόγω της άγνοιας του επάνω στο θέμα και θα τα κάνω ακόμα περισσότερο μαντάρα από ότι τα έχω κάνει τώρα. Η κατάσταση είναι πολύ λεπτή...

Πως θα τον ξεμοναχιάσω όμως; Δεν μπορώ, έστω συνθηματικά να του πω κάτι εδώ μέσα αφενός γιατί θα μας ακούσουν αφετέρου γιατί δεν θα το πιάσει! Πρέπει να τον προειδοποιήσω πριν φτάσουμε.

Τον ακούω να ψαχουλευει κάτι δίπλα μου και γυρνάω να τον κοιτάξω. Βγάζει από την τσέπη του το κινητό... Κινητό! Αυτό είναι!

Outsider (VK)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang