V O O R W O O R D

4.2K 245 114
                                    

♥  D E    A N T I M A N N E N C L U B  ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♥  D E    A N T I M A N N E N C L U B  

  ♥♥♥

Hier is het dan: het verhaal waar ik eigenlijk al sinds mei mee bezig ben en ik nu eindelijk eens een keertje ga publiceren. Helaas betekent dit niet dat het verhaal al af is, maar ik heb wél al de eerste vijf hoofdstukken ongeveer op mijn laptop staan. 

Voor de duidelijkheid: dit is géén direct vervolg op De abstracte kant van liefde, maar als je dat leuk vond, kan ik beloven dat je dit ook erg leuk zult gaan vinden. Dit verhaal kan je trouwens ook leuk vinden als je De abstracte kant van liefde niet hebt gelezen, hoor! 

Ik hoop dat ik regelmatig kan updaten, maar zoals jullie misschien weten ben ik met meerdere projecten bezig. Ondertussen schrijf ik namelijk ook aan De Valentijnscrisis, De heerser van Picta én een project met Vera, dat vroeg of laat ook online gaat komen, maar dan wel op haar account. Daarom zullen de updates niet héél snel komen, maar waarschijnlijk wel regelmatig.

♥  T e k s t f l a p  

Demi van der Molen is ervan overtuigd dat de wereld er een stuk beter van zou worden als het grootste gedeelte van de mannelijke bevolking in één keer dood neer zou vallen. Het enige waar ze goed in zijn, is het achterna lopen van hun klokkenspel en het breken van harten.

En laat dat laatste nou net hetgeen zijn waar Demi mee te maken heeft gekregen.

Nadat haar ex-vriendje Nick er vandoor is gegaan met een ander, besluit Demi zich aan te sluiten bij een soort praatgroep: een samenraapsel van meiden die lijden aan het Gebroken Hartsyndroom. Maar in plaats van een zielig theeleutengroepje tegen het lijf te lopen, krijgt ze te maken met vier lotgenoten die steviger in hun hakken staan dan menig man.

Deze dames in spe gaan niet in een hoekje zitten huilen, maar hebben besloten om hun exen én hun gladjakkerige soortgenoten die soortgelijke acties hebben begaan een roze koekje van eigen deeg te geven.

Op alle mogelijke manieren proberen ze deze kerels het leven zuur te maken. Zelf zullen ze zich nooit meer zomaar door een vent laten inpalmen en hebben ze gezworen nooit meer om een man te zullen huilen.

Maar om hun allesbehalve waterdichte plan ook tot uitvoer te brengen, blijkt nog een behoorlijke opgave te zijn.

♥  O p d r a g i n g  

Voor Nienke (Nienke_B), die altijd als eerste te horen krijgt wanneer ik weer een raar, maf, grappig, vreemd idee in mijn hoofd heb dat eruit móét en me hierom nog nooit een klap met haar schrift heeft verkocht. 

En voor mama. Ondanks dat zij dit verhaal hoogstwaarschijnlijk nooit zal lezen, vind ze het prima dat haar dochter bereid is om haar leven te vergooien door te gaan schrijven. Niet dat dat gaat gebeuren, hoor. Ik ben gewoon de nieuwe J.K. Rowling, duh. (Ja, dat is sarcasme.)

♥  M i j n   r e g e l s  

• Ik steek in dit verhaal ontzettend veel tijd, aandacht, geduld en liefde en waardeer het dan ook als je het laat om dit verhaal te kopiëren. Wil je citeren of twijfel je over iets, staat mijn mailbox altijd open. Doe je dit niet: ik ben levensgevaarlijk wanneer je zonder toestemming passages of verhaallijnen overneemt. Ik bijt niet snel, maar als ik erachter kom mogelijk wel.

• Als je fouten ziet of onduidelijkheden opmerkt, wil ik dit absoluut weten. Nu moet ik hier wel bij zeggen dat ik snel op m'n teentjes getrapt bent, dus doe dit op een onderbouwende manier. Dus niet: 'Ew, dit is stom. Haal weg.' maar eerder als: 'Ik denk dat deze zin niet helemaal klopt. Misschien zou je iets als ... kunnen doen.' Bij voorbaat dank.

• GEEN SPOILERS. Ik weet niet in hoeverre mijn lezers mijn verhalen herlezen, maar ik zou het waarderen als je leuke verhaallijnen niet voor nieuwe lezers verpest. Gebeurt dit wel, ben ik helaas genoodzaakt je reactie te verwijderen. Dit vind ik echt niet leuk, want ik houd van reacties, maar goed. Alles voor het leesplezier.

♥  Q u o t e  

'Of all animals, the boy is the most unmanageable.'

- Plato

De Antimannenclub (✔️)Where stories live. Discover now