Dankwoord en mededelingen

1K 103 51
                                    

Hoi allemaal!

Zo, dat was het dan weer. Het derde verhaal dat ik écht heb afgerond. Tenminste, de eerste versie dan. Ik heb al jaren het voornemen om te herschrijven en van alles wat ik schrijf iets écht goeds te maken, maar je kent het gezegde: van uitstel komt afstel.

Sommigen van jullie leken de epiloog niet helemaal te begrijpen, dat is denk ik niet jullie fout, maar de mijne. Ooit bij het herschrijven (maar zien als noot bovenstaande opmerking) zal ik het duidelijker maken of zoiets. Maar goed. In het "echt" heten Demi en Quinten Sterre en Jonas (of Jorrit in de eerste versie, maar blijkbaar hebben mijn vrienden iets tegen die naam). De voorgaande hoofdstukken zijn dus eigenlijk Jonas' boek en omdat "Demi" aka Sterre het vervelend vond dat hij niet eens de moeite heeft genomen om haar naam te veranderen, heeft hij dat in de uiteindelijke versie dus wel gedaan.
Voor zover het plot.

Ik ben heel erg dankbaar voor al jullie lieve comments en berichtjes. Jullie enthousiasme is aanstekelijk en hebben erin geresulteerd dat het me gelukt is om De Antimannenclub af te schrijven. Super, super erg bedankt allemaal.

Een extra woordje voor iedereen die geholpen heeft dit verhaal beter te maken. Voornamelijk Suus en Tim, heel erg bedankt. Jullie zijn top.

Aan de mensen die ik beter ken: sorry dat ik weer uren en uren verspild heb aan het uitleggen van het plot en ik ben er trots op dat jullie mijn irritante enthousiasme en flauwe grappen weer hebben doorstaan. Ik hou van jullie ❤️.

Zoals ik regelmatig heb laten doorschemeren, ben ik wel degelijk met nieuwe verhalen bezig. Ik heb Mara natuurlijk nog, dat pas een zielige drie hoofdstukken kent en Belofte maakt schuld, waar jullie nog amper iets van weten. Ook schrijf ik een verhaal samen met durban_skies dat niet op Wattpad zal verschijnen. Over een jaar of drie is die ofwel te vinden in de boekhandel, ofwel in een vergeten mapje op mijn laptop. Ik duim voor het eerste haha.

Als schrijfster wil ik niets liever dan beter worden. Betere plotten schrijven, menselijkere karakters uitwerken, mooiere zinnen maken en scènes wegpennen die je de tranen over de wangen doen rollen.

Het probleem is een beetje dat ik merk dat ik van Wattpad niet veel meer leer. Het is superleuk en gezellig, maar ik word er ook overhaast en onrustig van. Als er een hoofdstuk af is, zet ik hem hup online in plaats van dat ik even rustig een paar daagjes wacht om hem objectief na te lezen en echt goed te kunnen verbeteren. De wil om een écht goed hoofdstuk neer te zetten is een klein beetje weg.

Om die reden, en omdat mijn samenwerkingsproject voorrang krijgt, zal het dus even duren voor ik weer wat op Wattpad zet. Mijn doel is om uiteindelijk te publiceren met iets waar ik echt trots op ben en op deze manier zit dat er gewoon niet in.

Oké dit klinkt nu wat dramatisch, maar je begrijpt me wel.

Overigens krijgen jullie wel een sneakpeak van Belofte maakt schuld. Als je de nieuwste ontwikkelingen rondom mijn verhalen bij wilt houden, druk gewoon op het volgknopje op mijn pagina! Ik bijt niet :)

Wel, dit was het wel zo'n beetje. Bedankt voor alles en wie weet tot binnenkort.

Heel veel liefs,
Liselotte

De Antimannenclub (✔️)Where stories live. Discover now