MHRMH | 13

704 261 69
                                    

13.BÖLÜM

Şarkı: Halsey - Colors

Yayınlanma Tarihi. 26.01.2017

İYİ OKUMALAR.

Acı.. Kelimelerin yan yana gelmesini engelleyen duygu değil mi? Kimine göre öyle..

Her sabah, her yerinde farklı acıyla uyanmayı sanırım kimse istemez. Bende istemem ama,günlük rutinim olmuştu artık. O geceden sonra güne mutlu uyanmak bana haram gibi geliyordu.

Duvara daha çok yaslandım. Dün ki geceye dair tek bir şey bile hatırlamıyordum. Beynim reset atılmış gibiydi.. Saçlarım dağılmış,vücudum harekete karşı isteksizdi. Duvara tutunup kalkmaya çalıştım. Ve başaramadım. Duvardan destek alıp kapının kulpunu tuttum. Son kez odada göz gezdirdim.

Yatağım düzenli,camım açıktı. Odada büyük bir sessizlik hakimdi. Çöktüğüm duvar kan içindeydi,bazı yerleri içine gömülmüş,bazı yerleri ise bordoya dönmüştü. Kurumuş kan izi büyük bir değişikliğe neden olmuştu. Kapıyı açarken ellerimin fazlasıyla hasar gördüğünü fark ettim. Ellerim,parmak aralarım, kurumuş kan içindeydi.

Odadan çıktığımda iki kapı ötemdeki banyoya yöneldim. Arkamda ki ayak sesleri umurum da bile değildi. Banyonun kapısını kitleyip,duşa girdim. Kıyafetlerimi çıkartıp,suyu açtım. Ayaklarım beni taşıyamıyordu. Ruhsuz bir genç nasılsa şu an öyleydim.

Zaten,ben genelde ruhsuzdum. Bakışlarım her zaman donuktu. Sürekli kin besleyen bir halim vardı. Kimseye bahsedemediğim duygularım,kimseye bahsedemediğim yaşanmışlıklarım vardı. Beni anlamak için dinlemek gerekmiyordu,sadece biraz derinlerime inmek gerekiyordu.

Duş jelini yerine bırakıp havluyu bedenime sardım. Havluyu kendi haline bırakıp,dişlerimi fırçaladım. Aynada kan çanağı olan gözlerime bir müddet baktım. Dün gece ne olmuştu? Ben neden bir şey hatırlamıyordum? Kafamı içinde sürekli bir ses vardı. Yakalayamıyordum,birine meydan okumuştum,birine bağırmıştım,birini hatırlamıştım,birini dinlemiştim.

Ben dün gece ne yapmıştım?

Banyodan çıkıp,yavaş adımlarla odama girdim. Odada portakal kokusu vardı. Camım kapatılmıştı? Camımı kim neden kapatmıştı umurumda bile değildi. Ellerim titriyordu,sıcak suyun bir kaç kere ellerime gelmesi yüzünden,soğuk suyla banyo yapmıştım. Kıyafetlerimi hızlıca giydikten sonra küçük çantama gerekli eşyaları koydum.

Unutmadığım,unutamadığım tek bir şey vardı. Bugün MİHRİMAH Hanım'ın görüntülendiği yere gidecektik.

Bir kaç parça kıyafet,şarj aleti,diş fırçası,çorap,naneli şeker, gözlük,kulaklık,yedek ayakkabı ve daha fazlası. Çantamın ağzını kilitleyip biraz yüzümün makyaja ihtiyacı olduğunu fark ettim. Hafif bir makyaj yapıp telefonumun şarjına baktım.

Kaç gündür kullanmıyordum,aklıma geldiği bile yoktu ki.. Şarjı bir yolculuk için bana göre fazlaydı. Çantamı sırtıma alıp odadan çıktım,banyoda saçımı kurutup aşağı kata indim. Ellerim hala sızlıyordu.. Bunları nasıl yapmıştım ben? Duvarda ki izleri gördükçe aklıma sadece bir kaç sahne geliyordu. Daha fazlasını zorlasam da hatırlayamıyordum. Koltuğun bir kenarına çantamı fırlatıp rahat bir pozisyon aldım.

Ellerime yavaş yavaş pansuman yapmaya başladım. Ellerim sızlıyordu.. Bütün ilacı bir anda elime dökünce çığlığıma engel olamadım. Dikkatsizlik ikinci adım falan mı olsaydı? Ellerimi yıkamaya giderken birisinin omuzlarımdan koltuğa oturtmasıyla kalkamadım.

MİHRİMAH | FERFECİRWhere stories live. Discover now