MHRMH | 32

371 60 8
                                    

32.BÖLÜM

Multimedya: 

Şarkı:

Yayınlanma Tarihi. 01.01.2020

DİPNOT1; İnstagram sayfası için yaptığım görselleri buralara hatırlatma ve bölümlerin arasına koyacağım, ikisini ayırmak için bölümleri - yeterli olmuyordu,

DİPNOT2; Şimdi ekrana bir kez dokunup altta çıkacak olan yıldızı doldurmanızı istiyorum, bölüm biter bitmez de yorum kısmına yorum yaparsanız çok sevinirim.

DİPNOT3; Uzun zamandır düşündüğüm bir kararı açıklayacağım, artık sadece ismimi bilmeniz istiyorum. Çünkü okunma sayısı arttıkça, çevremde ki çoğu kişinin öğrendiği bir eser haline geldi bu kitap. Yazdıklarımı rahat yazamamaya başladım. Bir müddet sonra kafamda ki düşüncelerin gömüldüğünün farkına vardım bundan sonra sadece burada ismimle olacağım. +18,cinsel sahneler,şiddet sahneleri, küfürler, ipuçlarında ki bazı önemli detayları rahat yazabileceğim. Kurgumun farklı bir yöne gittiğinin farkındaydım ve bunu toparlayacağıma inanıyorum. Benim burada artık bir soyadım yok. Sadece adım var. O zaman sıkı tutunun çünkü rahatça yazabileceğim bir bölüme adım atıyorum.

İYİ OKUMALAR!

- - -

kısa bir hatırlatma

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

kısa bir hatırlatma

Duygularımın devreye girmesi ile dudaklarımın benden istemsiz bir şekilde hareket etmesi yüzünden ne söylediğimi sonradan idrak etmiştim,

"Emir'e sarıldın? Ona yumruk atmadan konuştun!" Dikiz aynasından gözlerimiz bir anlığına buluştu. Kevser babasının arabasındaydı Batuhan ve Buse gibi...

"Evet, çünkü Kevser' e arkadaşça yaklaştığını aslında olayların benim düşüncelerimle hiç bir alakası olmadığını anlamış olmam sayesinde konuştum onunla."

"Nasıl yani?" Çağlar tüm bedenini çevirmişti ağabeyine,

"Adnan Amca biraz Kevser ile ilgilen demiş bu salağa, bu da arkadaş olmayı becerememiş bari ufaktan yürüyeyim ağabeylerinin de dikkatini dağıtırım annelerinin acısını unuturlar biraz diye düşünmüş... Vasıfsız herif... Aslında Kevser'i sevdiği yokmuş, Kırmızı buna yüz vermediği için de hırs yapmış aptal herif..."

"Böyle düşüneceğine hiç düşünmeseymiş," diyebildim sadece.

"Kız Sherlock hatırlat ayaktayken seni alkışlayacağım." dedikten saniyeler sonra telefonu çaldı uzun uzun. Önde bizdik arkada ise Bahadır Ağabeyler vardı, arabayı kenara çektikten sonra telefonunda kimin aradığına baktı.

"Sabahtan beri arıyor bu vasıfsız herif," telefonu açtıktan sonra kimin aradığını merak ediyordum,

"Seni dinliyorum, sadece 4 dakikamı ayıracağım sana bu bile çok ama söyle,"telefon arabaya bağlıydı ve höporler sonuna kadar açıktı.

MİHRİMAH | FERFECİRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin