MHRMH | 24

439 127 5
                                    

24.BÖLÜM

Şarkı: Selena Gomez- The Heart Wants What It Wants 

Yayınlanma Tarihi. 17.05.2019.

İYİ OKUMALAR.

Dipnot;Müzik konusunda yavaş yavaş tıkandığımı hissediyorum, tüm önerileri bekliyorum. Sizleri de çok seviyorum.

Multimedya,Şeytanın İninden ka- spoi vermeyeyim size... Sizi seviyorum!

- - - -

kısa bir tekrar,

"Bizden alsalar alamazlar,çalsalar çalamazlar. Anında haberimiz olurdu," Babamın sesi sertleşirken aklımdan geçen düşünceler beni kemiriyordu.

"O kişilerle iş birliği yapsalar neden bu zehri aldırırlar ki? Ölümü kolaylaştırmak için mi?" durdum, "Tabi ya,onlar almadıysa eğer, karşı taraftakiler verdiler bu zehri onlara, ama neden verdiler?"

"Senin dediğin gibi,ölümü kolaylaştırmak için..." Esin merdivenden inerken devam etti,

"Okuduğum bir dergide insanları kandırmak çok kolaymış, yapabileceğin her şeyi kullanmak zorunda bile değilmişssin, sadece onu kendi kafesine alsan yetermiş."

"Esin, ne diyorsun ya?"

"Diyorum ki, annenizi kaçıran kişi verdi onlara ama size vermeleri, içirmeleri için değildi, onlar içsin diye verdi. Çünkü zehrin öldürücü olduğunu da,onları öldüreceğini de biliyordu. Siz ona lazımsınız,onlar ise ayak bağıydı."

- - - -

"Eğer Esin'in söylediği gibiyse, başı fena halde ağrıyacak." Alper'in cümlesinden sonra ona katıldığını belli eden İpekti.

"Ki bence öyle,çünkü o zehir kolay bulunan bir zehir değil." İpek elinde ki dosyalardan birisini daha bize uzattı. Oturduğum koltukta rahat değildim hem de hiç, karşımda ki Alper bana bakarken nasıl rahat olabilirdim ki! 

"Bakın burada dozları yazıyor,en çok kullanan kişi, Alya Hanım. Ama Aleyna en fazla, 4 doz içmiş." 

"Neden Alya daha fazla içmiş?"Bahadır ağabey dosyayı elinde incelerken,yanıt gecikmedi.

"Biz de onu araştırıyoruz, Alya hanımın ölme sebebi,bu zehir. Ama Aleyna'nın ölme sebebi bu değil.Silahtan çıkan mermi, silahın kime ait olduğunu araştırıyoruz şuanda."

"Nasıl bu kadar aptal olabilirler anlamıyorum,şu kafam almıyor!" yanımda oturan ve homurdanan Furkan'a baktım. Tüm içtenliğimle gülümsedim. "Kalın ya ondan almıyordur belki," gözleri gözlerime bakarken fısıltılı sesim kulaklarını doldururken gözleri kısıldı.

"Sen kaşınıyor musun?" 

"Sen kafanı kaşı ilk önce,belki alır?" mavi gözleri o kadar güzeldi ki, insanın okyanus olası geliyordu ama bunu ona söylemem doğru olmazdı. Benim ona olan yaklaşımımı yanlış anlayabilirlerdi. Üstelik Feyza ile olan olayından sonra, beni de o şekilde azarlamasını istemezdim. Hoş, beni azarlayamazdı. Onun ikisini o gün yakalamıştım ama ne konuştular ne yaptılar bilmiyordum. Sadece onların bağırışını duyunca mutfakta yaptığım kahvenin suyu ısınana kadar dinlemiştim onları. Dinlediğimden tek anladığım şey ise, Furkan'ın kızgın sesiydi. İkisinin öpüştüğünü de görmüştüm ama bunu hafızamdan siliyordum,daha doğrusu Feyza'nın onu öptüğünü dersek daha doğru olurdu.

"Allah'ım sence de bu aralar beni çok fazla sınamıyor musun?" kendi kendine mırıldanırken ben önüme dönmekle yetindim. Gelen sesle birlikte kafamı yukarı kaldırıp Batuhan'a baktım.

MİHRİMAH | FERFECİRWhere stories live. Discover now