MHRMH | 39

165 25 0
                                    

39.BÖLÜM

Multimedya: Temsili belirtmeme gerek var mı bilmiyorum :) Alper ve Serçesi...

Şarkı:Sena Şener - İnsan Gelir İnsan Geçer

Yayınlanma Tarihi. 20.09.2020

Eylül Ayının hep gülümsetmesi ile,

DİPNOT1; Şimdi ekrana bir kez dokunup altta çıkacak olan yıldızı doldurmanızı istiyorum, bölüm aralarında ya da bölümün sonunda yorum kısmına yorum yaparsanız çok sevinirim. Gerçekten çok sevinirim, hatta çok mutlu olurum.

DİPNOT2;Bazı sahnelerde birinci kişiden çıkıp ilahi bakış açısını anlatıyorum daha kapsamlı ve anlaşılır olması için umarım rahatsız olmazsınız bu konuda,

- - - -

kısa hatırlatma,

"Aramızda ki tek köstebek olabiletesi yüksek kişi:Esin." Çağlar İpek'e baktı,

"Sen Esin'den hoşlanmıyorsun diye,kızı da şimdi köstebek mi ilan ettin!" güldü, "Çağlar'cım film ya da dizi çekmiyoruz. Gerçekçi olalım biraz ha ne dersin?"

"İpek! Kendine gel!' Karşında çocuk yok!" dedi öfkeyle bakarken Çağlar.

"İpek sakin,yavaşla biraz." Alper'i terslemesi de herkesi şaşırtırken, "Sen karışma Alper!" dedi öfkeyle solurken, "Her seferinde bize bağırmak kolay değil mi! Sineye çeken hep biz olduk,sıra onlarda. Eğer ya adam akıllı piyonlarını bize sürerler,ya da şah ve matı beklerler." Batuhan'da durdu gözleri. Batuhan ayağa kalktı. Gömleğinin yakasını düzeltirken göz göze geldiler yine.

"İpek biraz dışarı gelsene sen!"

"Görmüyorsun galiba çalışıyorum!" tersçe söylerken ayırmadı gözlerini.

"Annemi bulmuşssun gibi konuşma,dışarıda bekliyorum!" Batuhan'ın bakışları da bir o kadar öfkeyle parlarken Kevser ayağa kalktı hiddetle.

"Ne demek İpek biraz dışarı gelsene! Bu ne demek şimdi!" Batuhan Kevser'e baktıktan sonra çıktı dışarıya. İpek'te ardından çıktı.

"Kayıtları en kısa zamanda almamız gerekiyor,işinizi nasıl şansa bırakırsınız Çağlar! Farkında mısınız orası bomboş duruyor başında birisi dahi yok! Ferfecir için büyük bir fırsat bu!"

"Başında birisi yok değil,Candar var Alper." dedi ikaz edercesine Bahadır. Alper gözlerini devirip Bahadır'ın karşısına oturdu.

"Keşke gözünüzü biraz saf sevgi ve vicdandan ayırsanız Bahadır Bey, evinizi mahremiyetinizi tüm özel şeylerinizi emanet ettiğiniz adam size ihanet de edebilir öyle değil mi?" Bahadır kaşlarını çattı,

"Bu ne demek şimdi?"

"Şu demek, herkese güvenmeyin,kimse sandığınız kadar masum değildir."

-

-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MİHRİMAH | FERFECİRWhere stories live. Discover now