MHRMH | 35

313 52 26
                                    

35.BÖLÜM

Multimedya: serçe ve...

Şarkı: Once Soundtrack - If You Want Me

Yayınlanma Tarihi. 15.05.2020

Mayıs ayının hep gülümsetmesi dileği ile,

DİPNOT1; Şimdi ekrana bir kez dokunup altta çıkacak olan yıldızı doldurmanızı istiyorum, bölüm aralarında ya da bölümün sonunda yorum kısmına yorum yaparsanız çok sevinirim. Gerçekten çok sevinirim, hatta çok mutlu olurum.

- - - -

kısa bir hatırlatma

Kapı çaldı. Öylece uzandığım yerden kalkıp kapıya diktim gözlerimi.

"Usta Dövüşçü!" sesi ile kalbim heyecandan,patlayacaktı. Her şey ayarlanmış bir alarm gibiydi.

"Biliyorum oradasın! Çık dışarı!" kapının yanına gittim nefes nefese, bu kadar yakından sesini duymak,dokunamamak sarılamamak, göz yaşlarım kendiliğinden akarken,haykırışlarım susmak bilmiyordu,daha da durmadı.

"Çık dışarı hadi,geldim bak buradayım!" göremiyordum etrafı,net değildi hiçbir şey,bulanıktı. Dudaklarımı ısırıyordum hıçkırıklarımı,haykırışımı susturmak için ama susturamayıyordum kendimi.

"Bak!" dedi bağırırken,

"Buradayım! Senin için,senin için! Her şeyi silip,mutlu olman için." gözlüklerini çıkardı adam gözlerinden,ıslanan gözlerini sildi.

"Çık dışarı,biliyorum oradasın! Kapının arkasında ağlama babanın kollarında ağla ağlayacaksan," Esin'in sesi daha da alçalırken hıçkırıkları arttı.

"Neden,"dedi fısıltıyla. Kapıya döndü, "Neden şimdi!" kapıya vurdu yumruk yaptığı elleriyle, "Neden şimdi buradasın! Neden daha önce değil de şimdi! NEDEN!"

"Usta Dövüşçü, çık dışarı gel,bak bekliyorum buradayım," Esin güldü ama acılar içindeydi.

"HAHAHA! Ne! Beni mi bekliyorsun," sesi hayret doluydu, "SEN NASIL BENİ BEKLİYORSUN YA! BEN KAÇ GECE BEKLEDİM SENİ BİLİYOR MUSUN SEN! KAÇ GECE! HASTANE KAPISI HER AÇILDIĞINDA SEN GELDİN SANDIM! KAÇ GECE! KAÇ GECE BEKLEDİM SENİ!" kapıya vuruşları arttı daha sert oldu, sesi alçaldı. "Ben seni bekledim,belki gelirsin diye, ama gelmedin."

"Ama şimdi geldim!"

"Artık,"dedim göz yaşları içinde. "Çok geç!" ayağa kalkıp ayağımda ki ayakkabı ile tekme attım kapıya, "ÇOK GEÇ ANLIYOR MUSUN! HER ŞEY İÇİN ÇOK GEÇ!"

"ACILAR İÇİNDEYKEN NEREDEYDİN!"

"BEN GECELERİ UYUYAMAZKEN, GÖZLERİM KAN OLURKEN!" tekme attım bir kez daha, "NEREDEYDİN HA SÖYLESENE! Neredeydin baba," yere yığıldım öylece,

"SANA EN İHTİYACIM OLAN ANDA NEREDEYDİN! NEDEN O ZAMAN DEĞİL DE ŞİMDİ GELDİN!"

"Neredeydin baba, sana en çok ihtiyacım olan anda neden yanımda yoktun!" gözyaşlarım yanklarımı ıslatmaya devam ederken nefes aldım.

"Baba," dedim hıçkırıklarımın arasından, "Ben öyle özlerdim ki seni," hıçkırıklarım arttı nefes alamadım.

"Hastanede çok bekledim seni,çok acıdı kollarım sürekli iğne vuruyorlardı bana, çok canım acıdı biliyor musun?" sonra durdum. Sitemkar bir şekilde, "Nereden bileceksin ki baba,beni görmeye bir kere bile gelmedin ben öylece seni beklerken,beni baba kızını bir kere bile görmeye,"hıçkırıklarımın arasından devam ettim sözlerime, "Gelmedin baba,"

MİHRİMAH | FERFECİRWhere stories live. Discover now