MHRMH | 38

322 27 1
                                    


38.BÖLÜM

Multimedya: Esin Akut temsili,

Şarkı: Litle Mix - Little Me  

Yayınlanma Tarihi. 02.07.2020

Temmuz Ayının hep gülümsetmesi ile,

DİPNOT1; Şimdi ekrana bir kez dokunup altta çıkacak olan yıldızı doldurmanızı istiyorum, bölüm aralarında ya da bölümün sonunda yorum kısmına yorum yaparsanız çok sevinirim. Gerçekten çok sevinirim, hatta çok mutlu olurum.

DİPNOT2;Bazı sahnelerde birinci kişiden çıkıp ilahi bakış açısını anlatıyorum daha kapsamlı ve anlaşılır olması için umarım rahatsız olmazsınız bu konuda,


- - - - 

kısa hatırlatma,

Mihrimah içeriye yavaşça girdi etrafa korkarak bakıyordu aslında korkarak değil boş bakıyordu. Ne hissettiği anlaşılmıyordu. Saçları kısacıktı, yüzünde ki morluklar belirgindi. Aynanın önüne geçti ve kendine baktı. Birden gözleri büyüdü ve ağlamaya başladı. Kendisini ilk defa görüyordu kadın aynada. Aynaya ilk defa bu kadar yakın bakıyordu. Yüzünü unutmuştu sanki, öyle bir hıçkırdı ki.Hıçkırarak ağlamaya devam etti bir süre. Elleri ile gözlerini sildi. Morluklara dokunurken bir anda tam da bizim olduğumuz yere baktı. Gözlerinin içi parladı bir anda. Üstünde ki ince hırkayı çıkarıp lavaboya koydu. Gözleri bize dikkat kesilmişti. Elleri ile olduğumuz yere dokundu. Aynaya bir kaç kere dokundu. Dudaklarını oynattı. Üstünde sadece ince bir sporcu sütyeni vardı.

"Help." dudaklarını okudum. Sadece iç çamaşırıyla kalmıştı, südyenden belli olan morluklar,yaralar o kadar belirgindi ki. Vücudu çürümüştü resmen kadının. Her hareketinde ise "Help,"diyordu. Kolunu kaldırıyor,ellerini yıkıyor ve her bir etrafa bakışında bile "Help."diyordu. gözlerini kameradan ayırmadı. Sonra tuvaletin diğer tarafına baktı korkuyla. Tekrar döndü. Avucunu gösterdi. Gülümsedi. Baş parmağını kapattı ilk önce sonra da tüm parmaklarını indirdi. Gülüyordu ama bu hareketi tekrarladı. Tekrar diğer tarafa baktı korkuyla. Arkada ki pencerenin camı yere doğru saçıldı. Mihrimah bir adım geriledi ve lavaboya bıraktığı hırkayı aldı. Alırken de göz ucuyla baktı tekrardan. Sonra da o tarafa gitti.

"Anne!"

"Mihrimah!"

"Annem!"

"Tuvalet nerede?" adam gösterdiği yere doğru hareket etti Alper, "Şurada komiserim,"

"Olay Yeri İnceleme yolda Alper,"

"İpek şimdi bakmamız gereke bilir," İpek kafasıyla onayladı onu o sırada ise telefonu çaldı. Konuşmalar kesik kesik gelirken Alper de durdu izledi.

"Bu kadar çabuk mu?" derin bir nefes aldı ve kafası ile onayladı. Bakışları keskinleşti bakarken.

"Akşam üstü gönderdiğimiz şekerin incelemesi bitmiş. Açıkçası pek iyi bir sonuç yok," nefesini bıraktı ve yeşil gözlerine odaklandı yeşil halkalarım.Hepimiz özellikle de ben İpek'in gözlerine ve dudaklarına odaklandım.

"Şekerin içerisine potasyum ilacı dezenfekte edilmiş." kulaklarımda uğulduyordu cümleleri."Alya Hanım'ın ölmesine sebep olan ilaçtan dezenfekte edilmiş şekere."

Başımdan aşağıya kaynar sular dökülmüştü. Beni ölüme itmesine mi şaşırmalıydım yoksa Alya'yı öldüren ilacın,bana verilen şekerlere dezenfekte edilmesine mi? Erkan nasıl yapardı bunu? Ferfeciri biliyor muydu yani?  

MİHRİMAH | FERFECİRUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum