MHRMH | 36

271 43 0
                                    

36.BÖLÜM

Multimedya: yine kim kimin eşeğine çüş diyor acaba,spoi vermiyorum her zamanki gibi,

Şarkı: Sia - Dressed In Black

Yayınlanma Tarihi. 30.05.2020

Mayıs ayının hep gülümsetmesi dileği ile,

Herkese merhaba öncelikle, şu karantina günleri hakkında en ufak bir şey bile söylemediğimi fark ettim. Nasıl geçiyor karantina süreciniz? Yeni öğrendiğiniz şeyler var mı? İstediğiniz gibi mi istemediğiniz gibi mi geçiyor?

Ben karantinayı bölüm yazarak iyi değerlendirsem de bölüm tüm günümü aldığı için diğer şeylere de vakit ayırmam gerekiyor, mesela 30 gün sonra gireceğim sınavıma. Bu bölümü bir nebze de olsa kafamın içinde bölümün sahnelerini aktarmak için yazdım,umarım iyi aktarabilmişimdir. Belki de tam bir ay sonra yeni bölümü yazacağım rahat bir kafayla sizlere. Çünkü artık bölüm yazdığım an sınava çalışamadığımı fark ettim. Sınava çalıştığım an da kafamın bir yerinde hep bölüm sahnelerinin gezdiğini... Karantina biter mi bilmiyorum ama tüm ümidim bitmesi yönüyle,sınav biter bitmez ilk işim her hafta bir bölüm yayınlayarak sizleri şaşkınlık içerisinde final ile kaşı karşıya bırakmak olacak sanırım. Bazı haftalar iki bölüm bile gelebilir,eğer bu şekilde yazmaya devam edersem en geç Ağustos ayının ilk haftası biter, bir sene yazmayı bırakmasaydım çoktan bitmişti ya neyse sağlık olsun. Final demişken,bazen final demek bile içimi burksa da senelerin biriktirdiği her kelime ve cümleyi en güzel biçimde kullanarak bitirmek istiyorum. 

Bayramınızı mübarek eyleyemedim affedin, bayramdan sonra bayram şekeri tadında bir bölümü yayınlayayım dedim,biliyorsunuz pek şeker tadında geçmiyor bizimkilerin durumları ama git gide Mihrimah'a bir adım yaklaşacaklarını düşünmüyor değilim,bu sefer söz yaklaştıkları zaman ihtimalleri buldukları şeyi gizliden gizliye saklamayacağım, artık yaşanacak bazı olayların yaşanma vakti,o halde iyi okumalar sizlere,

-

DİPNOT1; Şimdi ekrana bir kez dokunup altta çıkacak olan yıldızı doldurmanızı istiyorum, bölüm aralarında ya da bölümün sonunda yorum kısmına yorum yaparsanız çok sevinirim. Gerçekten çok sevinirim, hatta çok mutlu olurum.

- - - -

kısa bir hatırlatma

"Esin?"

"Alper,"

"Bana iyi geliyorsun,"dedim durduk yere. Gözleri hala aynı bakıyordu, "Sana iyi gelmek istemiyorum,senin iyi olmanı istiyorum."

"Teşekkür ederim," gözlerinin içine bakarken yutkundu. "Ayakta durmaya çalışıyorsun,boş koltuğu dolu görüyorsun,artık ağlamıyorsun, korkmuyorsun,adım atıyorsun. Ben ışıklara dokunmadan ışıkları sen yakıyorsun. Esin sana ne oluyor böyle? Bu," dedi duraksarken düğüm düğüm boğazı ile, "Sen değilsin,"

"Sen böyle değildin,"

"Nasıl değildim?"

"Gözlerime böyle bakmazdın,"

"Nasıl bakıyorum ki?" gözlerimi kırpıştırdım. "Elini uzatıyorsun,enkazdan kurtarmaya çalışıyorsun." yüzüne yaklaştım.

"Gözlerine artık böyle bakmak istiyorum Alper,mahsuru yoksa?"gözleri parladı ama geri çekti yüzünü.

Arabayı tekrar çalıştırırken elimi metal yere bıraktım. Kafam net değildi ama artık düşüncelerim netti. Kafamdan geçen şeyleri bir sepete toplar gibi toplamak yerine yakmayı tercih ediyordum artık. Ne olacaksa olsun modunu açmış gibiydim. En sevdiğim müziği dinlerken uçurumdam atlamış gibiydim. Rahatlamış. Hisslerini tekrar hisseden birisi gibiydim.

MİHRİMAH | FERFECİRWhere stories live. Discover now