MHRMH | 37

247 32 20
                                    

37.BÖLÜM

Multimedya: Spoi vermemek için kendimi zor tutuyorum ama bu sefer bunu yazmazsam çatlarım, yaralarını kendini kameraya göstermeyi başaran bir MİHRİMAH ÇAMOĞLU temsili var karşınızda!

Şarkı: Sia- Alive. (ilk bölümü yazarken de dinlediğim şarkıydı,)

Yayınlanma Tarihi. 10.06.2020

Haziran Ayının hep gülümsetmesi ile,

İnanması güç,yazması zor,ilham perilerine güvenmediğim,şarkıların arasına sığındığım iki sene zamanın bu kadar hızlı geçtiğini satırları yazarken fark ediyorum ben. 4 sene geçti yazdığım satırların üstünden, hala o ilk yazdığım an hafızamda,ilk dinlediğim şarkı,ilk yayınladığım an,ilk sıralamalarda yükseldiğim ve ilk 1000 kişinin okuduğu an. Belki daha da yükselecekti ilk günkü tutku,heyecan ve hırsla yazsaydım ama bazen insan istemediği duygulara kapılabiliyor. Her şeyden çekiyor elini,her şeyden uzaklaşıyor. Her şeyden kaçıyor tabiri caize. Ben de beni en mutlu eden şeyden kaçtım. Kitabımdan. Ama ensemden tutup oturtutu beni klavyenin başına. Anlatamadığım her şeyi,söyleyemediğim her duyguyu satırlar sayesinde anlattığımı fark ettim ben. Bir bölüm kelimesi kadar anlatabilirim size hissettiklerimi ama duygusal değil şaşıracağınız bir bölüm sizi bekliyor,ama şu ana kadar her zaman okuyup,oy veren yorum yapan,bölüm bildirimi gelince heyecanla açıp okuyan herkese çok çok çok çok teşekkür ediyorum. Sizler benim için birer inci gibisiniz, istiridye incisini nasıl saklarsa ben de sizi öyle saklıyor olacağım her zaman sevgimle,bu yolda tek başıma da yürüyebilirdim sonuçta kimse de okumayabilirdi ama sizler okudunuz okumaya devam ediyorsunuz,ay neredeyse ağlayacağım hadi okuyun çok konuştum çenem açıldı,sizleri seviyorum. Çok seviyorum hem de.

DİPNOT1; Şimdi ekrana bir kez dokunup altta çıkacak olan yıldızı doldurmanızı istiyorum, bölüm aralarında ya da bölümün sonunda yorum kısmına yorum yaparsanız çok sevinirim. Gerçekten çok sevinirim, hatta çok mutlu olurum.

DİPNOT2;Bazı sahnelerde birinci kişiden çıkıp ilahi bakış açısını anlatıyorum daha kapsamlı ve anlaşılır olması için umarım rahatsız olmazsınız bu konuda,

- - - -

kısa bir hatırlatma

"Annenizin fuları,bizi hatırlarsanız bir açık arttırmaya götürmüştü, açık arttırmanın da bir araştırmasını yaptık. Şöyle bir şeyle karşılaştım," dosyayı işaret etti, "Önünüzde ki fotokopide var, o gün yapılacak olan açık arttırma son dakika iptal edilmiş. Düşündüğüm tek bir şey var,sizden bir şey istiyordu ama ulaşamıyordu. Bu da bunun içindi,"

"Nasıl bir şey mesela?"Batuhan dudaklarını ısırdı stresle, "En basiti,saç teli,parmak izi. Ki içeridekilerde kendi adamıysa eğer bu hiç de zor olmadı. Kameradan dokunduğunuz anlara bakp kapsamlı bir iş de çıkarmış olabilir."

"Bu kadarını yapmış olmaz,olamaz." dedi inkar edercesine Kevser, "Eğer bir şeyler istiyorsa,elinden alınan bir şeyler varsa olur."

"İçeridekiler de tahmin ettiğimiz gibi o gün yerleştirdiği kişiler sayesinde ulaştı bunlara. Neyse ki şuan en önemli şeylerden birisi değil bunlar. Annenizin kanını bulduğumuzu söylemiştim zaten,"

"O gün ki yangında bulunan bir damla tanesi kadar kan annenizin kanı ile eşleşiyor, elimizde ki en değerli şey şuan için bu."

"Şuan hayatta yani,"

"Hayatta ve sizlerin nerede olduğunu biliyor, biz annenize bir adım attıkça o da size ulaşmak isteyecek."

"Artık bir saat de olsa,rahat uyuyabilirim." dedi gülümserken Kevser, kafamı çevirdim yastığa doğru. "Teyzem ne zaman konuşacak?"

MİHRİMAH | FERFECİRWhere stories live. Discover now