MHRMH | 43

179 26 1
                                    




43.BÖLÜM

Multimedya: Hastane odasında ki... Spoi yok...

Şarkı: Souad Massi - Le Bien et Mal

Yayınlanma Tarihi. 06.12.2020'ydı ama bazı aksaklıklar yüzünden bir gün sonra yayınlanmıştır.

Aralık Ayının hep gülümsetmesi ile,

DİPNOT1; Şimdi ekrana bir kez dokunup altta çıkacak olan yıldızı doldurmanızı istiyorum, bölüm aralarında ya da bölümün sonunda yorum kısmına yorum yaparsanız çok sevinirim. Gerçekten çok sevinirim, hatta çok mutlu olurum.

DİPNOT2;Bazı sahnelerde birinci kişiden çıkıp ilahi bakış açısını anlatıyorum daha kapsamlı ve anlaşılır olması için umarım rahatsız olmazsınız bu konuda,

DİPNOT2;Bazı sahnelerde birinci kişiden çıkıp ilahi bakış açısını anlatıyorum daha kapsamlı ve anlaşılır olması için umarım rahatsız olmazsınız bu konuda,

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

- - - -

kısa hatırlatma,

"Sonra bir tokat... Öyle bir tokattı ki bu! Sanki dünya yıkıldı da ben altında kaldım doktor..."

"Olayın şokuyla karşılık da veremedim ki orospu çocuğuna o an. Sonra devamı geldi, ardı arkası kesilmeyen tokatlar, hakaretler, tekmeler... Benim bağırışım o aciz çığlığım sokağı doldururken bir Allah'ın kulu da çıkıp yardım eli uzatmadı bana! BİR ALLAH'IN KULU BİR!" elimi havaya kaldırıp işaret parmağımı kaldırdım.

"Bıçak çıkardı bir anda, korkudan hareket edemedim. Bıçak darbesi ilk bedenime geldiği an nasıl bağıra bağıra haykırdığımı bir görseydin doktor. Bu delirmeler,hayal görmeleri normal karşılardın doktor..." Doktor tepki veremiyordu eğer verirse Turna'yı kötü etkileyeceğini biliyordu sabırla ve merakla dinlemeye devam ediyordu.

"Aldığım tuzu yemek için alırken bedenime gelmesini hesap edemedim doktor... Aldığım tuz bedenime öyle bir değdi ki... Ben acı içinde kıvranırken o güldü biliyor musun? BEN ACILAR İÇİNDE BAĞIRIYORDUM O HALAY ÇEKTİ BAŞIMDA! DUYMADI BENİ DOKTOR! ACIMDAN ZEVK ALDI!"

"DUYMADI BENİ DOKTOR! HAYAL DUYDU BENİ O-" sustu bir anda Hayal adını bir anda söylemesi şoka uğraattı onu...

"Hayal geldi sonra," Turna o kadar yavaş anlatmaya başladı ki, Doktor gözlerinin içine bakıyordu bırakmasın diye,

"Her şey o zaman başladı zaten, benim tedavim,mesleğim, hayatım her şeyim o zaman başladı sanki,"

"Beni o pisliğin elinden kurtaran tek kişi oydu doktor, BİR ALLAHIN KULU ÇIKIP YARDIM ELİ UZATMADI DOKTOR!" ağlamaktan harap etmişti kendini,

"BİR EL BEKLEDİM DOKTOR..." gözlerinde ki son damla aktı,

"Ailemden de gelmedi..." Turna gözlerinin yaşlarını silerek ayağa kalktı odadan çıkmak için harekete geçti,

MİHRİMAH | FERFECİRDove le storie prendono vita. Scoprilo ora