MHRMH | 17

759 203 55
                                    

17.BÖLÜM 

Şarkı: Rihanna- Needed Me

Yayınlanma Tarihi. 17.09.2017.

İYİ OKUMALAR.

"Bu arada okurlarımdan bazıları karakterleri istedi. Bu da onlar için."

MİHRİMAH ÇAMOĞLU; Ayşegül Aldinç,

Batuhan Çamoğlu; Kaan Urgancıoğlu,

Furkan Çamoğlu; Seçkin Özdemir,

Çağlar Çamoğlu; Burak Deniz,

Kevser Çamoğlu; Selin Şekerci,

Esin Akut; Bensu Soral,

Alper Aloğlu; Sarp Akkaya,

İpek Kaya; İpek Bağrıaçık,

Hala olayın şokuyla birbirimize bakarken sanki zaman durmuştu. Herkes olduğu yerde dururken tek dikkat ettiğim ikili Emir Ademoğlu ve Kevser Çamoğluydu.

Birbirlerine o kadar yakınlardı ki, Emir elini bıraksa Kevser düşecekti. Gözleri bir an olsun ayrılmıyordu bu etkileşim ve elektrik, ağabeylerini çarpmışlardı. Furkan öne atılarak Emir'i ittirdi, Çağlar koşar adımlarla Kevser'i belinden yakalayınca evde duyulan o tok ses Furkan'ın yumruğundan çıkmıştı. İşte şimdi gerçekten ortam sigara içilecek türdendi.

"Seni gebertir, mezarında tepinirim yavşak herif! Bir daha kardeşimin yanında durmayı bırak baktığını bile görmeyeceğim!" Batuhan Furkan'ı kollarından tutarak öne geçti.

Gözlerini Emir'e çevirdi "Adam akıllı otur 2 aylık sinirimi senden çıkartır kum torbasına çeviririm seni." dediğinde gülmeme engel olamayarak yüksek sesle gülerken herkesin dikkati bendeydi. Bakışlarım donuklaştırırken zorla susturulunca Emir'in o ilginç ses tonu evde yayıldı.

"Küçük kardeşinize meraklı değilim. Amacım yardım etmekti, benden uzaklaşabilirdi." dediğinde ses tonu dikkatimi çekmekten çok bana birini hatırlatıyordu. Rahatlatıcı bir ses tonu ve konuşsa senelerce dinlenecek türdendi bazılarına göre. Ama ben beğenmemiştim.

"Lan bana bak!, kardeşim hakkında ağzından bir cümle daha çıkmayacak." dedi yüksek sesle. Oturduğum koltuğun tepesinden kalkarken gözüm mutfak kapısında ki kırmızı önlüklü Adnan Amcaya ilişti. Gözleri hayretler içinde kalmışcasına bakarken onu kafamdan uzaklaştırarak diğerlerine doğru ilerlemeye başladım yavaşça.

"Tamam, sıkıntı yok. Sakin olun." Kevser, o kadar rahat görünmeye çalışıyordu ama değildi. Ağabeyleri hala sinirliydi. Hepsi Emir'i ortasına almış gözleri de üzerindeydi.

"Bu yumruğun hesabı sorulacak Furkan." dediğinde Furkan'ı tutabilen olmamıştı. Acaba bu kareyi çekip patrona yollasa mıydım? Telefonumu çıkartıp fotoğraf karesini fotoğrafladım.

Zar zor ayırdıktan sonra Furkan'ın kaşı patlamış, Emir'in ise çenesi morarmıştı. İkisinin elleri de kırmızıydı. Bahadır ağabey ve Adnan amca ikisini de azara tutmuştu.

"Oğlum! Kaç yaşındasınız siz!" Furkan'ın kaşını temizlediği için Kevser cevap verdi.

"Tamam bir problem yok ba-" sözünün kesilmesi ile, durdu öylece

"Sakın! Bir daha böyle bir tatsızlık istemiyorum. Zaten tadımız yok. Annenizi düşünerek hareket edin. Alper'e söyler içeride kalırsınız annen bulunana kadar." Furkan Kevser'in elini ittirerek suratını buruşturdu."O herif, zaten bu günü bekliyor." Kaşında tuttuğu pamukla beraber odaya girip sertçe kapıyı kapattı. Bahadır ağabey Adnan amcaya mahcupça bakarken Adnan amcadan beklenmeyen performans sergilendi.

MİHRİMAH | FERFECİRWhere stories live. Discover now