7 Глава

5.8K 287 25
                                    

Стейси: ЕММА! Извиках когато видях приятелката си с насочения пистолед в главата и.
Емма: Помогни ми моля те! помогни ми! Изрева тя а аз също заплаках.
Стейси: Моля ви пуснете я ние не сме направили нищо заклевам се! Изплаках а той се присмя.
- Ти май не схващаш а красавице? Не ми пука ясно. Трябва да направя нещо той ще я убие. Няма начин да се справя сама с него не мога да рискувам живота на Емма трябва да извикам Хари. Тръгнах да викам, но нечия ръка ме издърпа назад. Усетих нечия ръка да се увива малко под гърдите ми. И след секунда усетих, че и в моята глава е опрян пистолед. Разтреперих се и се разплаках нямам време те ще ни убият трябва да извикам Хари.
Стейси: ХАРИ ХАРИ ПОМОЩ ХАРИ! Крещях с цяло гърло а онзи се опитваше да запуши устата ми, но аз въртях главата си. Емма явно разбра какво правя и започна да вика името на Лиам. Онзи я удари с пистолета силно в главата и тя изгуби съзнание в ръцете му.
Стейси: ЕММА! Извиках силно а копелето ме пусна обърна ме към себе си и ми удари ужасно силен шамар от който паднах на земята а по устната ми се стече кръв. Заплаках силно от ужасната болка и изведнъж се чуха два истрела един след друг. Погледнах бързо към Емма и видях как се свлече заедно с човека който я държеше. После върнах погледа си към човека който ме удари а той стоеше и не мърдаше. Изведнъж бавно падна на Земята и затвори очи. Изкрещях с цяло гърло и покрих ушите си. Лиам отиде и вдигна Емма на ръце и тръгна на някъде а Хари притича бързо до мен и коленичи пред мен. Погледнах го в очите беше бесен.
Хари: КАКВО СИ МИСЛЕШЕ МАМКА МУ ТОЛКОВА ЛИ СИ ГЛУПАВА! Изкрещя Хари  незнам защо, но в този момент се почувствах добре, че е до мен чувствах се сигорна разплаках се и увих ръцете си около врата му прегръщайки го.
Стейси: Хари, Хари! Казах плачейки. Явно се изненада защото не уви веднага ръцете си около мен, но се осъзна и го направи.
Стейси: Те щяха да ни убият! Казах през риданията си.
Хари: Спокойно ще получиш пак паник атака ще се разправям с теб по късно. Каза исправи се и ме вдигна на ръце ходейки към колата си.

Хари караше бързо, а аз все още бях в шок.
Стейси: Хари Лиам къде заведе Емма? Казах тихо а той ме погледна за секунда.
Хари: Щеше ли да избягаш? Каза и стисна челюстта си.
Стейси: Извинявай Хари найстина. Казах а той ме погледна с убийствен поглед.
Хари: Когато се приберем ще си получиш наказанието! Не знам какво си помисли не забравяи че мога да те убия на момента. А сега слизай.
Каза и слезе а аз го последвах. Влязохме в някаква къща и видях, че има още четири коли. Хари без да почука отвори вратата и ме избута вътре влезе след мен и трясна вратата. Тръгна пред мен, а аз го последвах. Всички се бяха събрали в Хола. Емма лежеше на дивана все още в бесъзнание а Лиам седеше до нея. Останалите момчета седяха на дръугия диван а брат ми крачеше нервно напред назад. Когато ни видя се запъти към нас.
Зейн: Какво се случи по дяволите? Изсъска.
Хари: Незнам Малик! Каза раздразнено Хари а Зейн се Засмя съркастично.
Зейн: Ще ти кажа какво аз знам Стайлс сестра ми два пъти едва не умря заради теб! Тя е в опасност както и Емма няма да позволя сестра ми да умре заради теб Стайлс! Извика Зейн а Хари изрева яростно.
Хари: Внимавай какво говориш Малик приеми го сестра ти е моя! Аз имам права над нея не ти аз съм нейната половинка! Ще правя каквото си искам с нея достатъчно се грижа за нея ясно! Извика Хари боже това няма да свърши добре страх ме е за Зейн.
Зейн: Хах грижиш се за нея ли? За бога тя щеше да умре два шибани пъти! Дори да си нейната половинка ти неможеш да се грижиш за нея! Извика също Зейн за секунди Хари се озова до него и започна да го налага.

Danger H.S.Where stories live. Discover now