23 Глава

5.8K 299 23
                                    

Отворих очи леко, но отново ги затворих заради слънцето което ме заслепи. Премигнах няколко пъти и погледнах към Хари, но него го нямаше изправих се леко и притиснах завивката към голите си гърди. Тръгнах да ставам, но болката между краката ми ме спря. Спомних си всичко от вчера и не мога да повярвам, че проявих такава смелост да го направя. Беше прекрасно въпреки всичко Хари се опита да бъде нежен с мен. Усмихнах се леко и се изправих с доста мъки. Отворих вратата и излязох от стаята, слязох с сто зора по стълбите и тръгнах към хола Хари крещеше на някого доста силно. Влязох вхола и се огледах Хари крещеше по телефона на някого беше много ядосън. Той не ме забеляза и продължаваше да крещи.
Хари: ТОЛКОВА ЛИ СТЕ НЕКАДЪРНИ ЛИАМ! ЕДИН ДЕН МЕ НЯМА И ВИЕ НЕ УСПЯХТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ! КАЖИ НА НАЙЛ ДА ОПРАВИ ТОВА ИНАЧЕ ЩЕ ГИ УБИЯ И ДВАМАТА! ИДВАМ СЛЕД МАЛКО А ТИ МУ КАЖИ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ КЪДЕТО ДА НЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ГО УБИЯ! КАК ДА СЕ УСПОКОЯ МАМКА МУ ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОЖЕ ДА Я УЗАПТИ ЗАБОГА ТА ТЯ Е ПРОСТО ЕДНО МОМИЧЕ! ТЪПАНАР ОСТАВИ СЕ ДА ГО ИЗИГРАЕ, НО ОТ ВСИЧКО ТОВА НЯМА ДА ПОСТРАДА САМО ТОЙ АМИ И НИЕ ТРЯБВА ДА ОПРАВИМ ТОВА! Приключи с викането и затвори телефона запращайки го към стената. Стреснах се малко и тръгнах плахо към него.
Стейси: Хари какво има? Казах притеснено а той изръмжа и прокара къка през косата си псуваики.
Хари: Не те засяга! Оправи се бързо трябва да излизам, а няма начин да те оставя сама след това което кучката на Найл направи! Изсъска, а аз кимнах и тръгнах да излизам от хола без да задавам въпроси, за да не го ядосъм повече. Ходех много бавно заради болката между краката ми. Когато Хари го забеляза се усмихна самодоволно и тръгна към мен. Придърпа ме към себе си и ме целуна за кратко. След което ме погледна отново с онази усмивка и ме огледа при което притиснах по силно завивката към тялото си.
Хари: Снощи беше невероятно! Ако не бяха Найл и кучката му сега щяхме да сме в леглото. Нямаше да можеш да ходи не ден два ами цял месец! Каза бавно и отново ме целуна като задълбочи целувката. Стисна дупето ми и слезе с целувки към врата ми, а аз се задъхах.
Хари: Най после стана изцяло моя! Нямаш представа колко побъркващо е чувството да те усещам около мен! Прошепна и захапа ухото ми, а аз отново усетих онова гъдаличкащо чувство в корема ии пеперудите в него всякаш отново започнаха да пърхат.
Хари: Никога няма да те оставя! Никой няма да може да те отдели от мен ти си моя! Само моя никой неможе да те доближава освен мен! Каза, а аз сее стъписах.
Стейси: Хари? Прошепнах а той измънка продължавайки да целува врата ми.
Стейси: Ами ако някога нещо се случи и ти изневеря? Прошепнах, а той се отдръпна ряско от мен с затегната челюст.
Хари: Не ме карай да мисля такива неща няма да позволя това да се случи! Но щом питаш бих убил бавно и мъчително  първо онзи с който си се осмелила да ме мамиш, а после и теб! Изсъска, а аз го погледнах с срах.
Стейси: Хари никога не бих го направила! Никога не бих те заменила с друг! Каквото и да се случи, каквото и да преживеем ти ще си единствен за мен! Ти мой а аз твоя винаги! Казах и погалих леко бузата му. Гледахме се в очите за няколко секудни беше омекнал, но след това върна суровото изражение на лицето си и се отдръпна от мен.
Хари: Качи се горе и се оправи бързо. Каза, а аз не казах нищо само кимнах. Признавам много се разочаровах мислех, че поне ще каже нещо мило след като му казах всичко това, но напротив дори стана по- студен.

Бяхме пред къщата на Найл. Момчетата явно също бяха тук тъй като колите им са тук.
Без да почука Хари направо влезе, явно това му е навик. Погледите на всички се залепиха за нас, когато Хари трясна вратата силно когато влязохме. Момчетата бяха притеснени, а момичетата изплашени. Забелязах, че само Бела я няма, а Найл изглежда все едно ще припадне какво се случва. Когато Хари видя Найл стисна ръцете си в юмруци и тръгна към него. Не успях да реагирам когато Хари удари Найл много силно, а той падна на пода и от носа му се стече малко кръв. Но това не спря Хари той хвана Найл за врата и го изправи.
Хари: КАК МОЖА ДА Я ИЗПУСНЕШ ШИБАНЯК ТАКЪВ! ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ! ТИ ПРЕСТЪПНИК ЛИ СИ ИЛИ НЯКАКВА ЛЕЛКА АА НАЙЛ! Извика обезумял Хари.
Найл: Хари аз.. Тръгна да казва нещо, но Хари го прекъсна.
Хари: КАКВО ТИ НАЙЛ ААА! СИГОРНО ВЕЧЕ РАЗКАЗВА НА ПОЛИЦИЯТА ЗА НАС! ЗАРАДИ ТЕБ ВСИЧКИ ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ЗАТВОРА ШИБАНЯКО! Извика Хари какъв затвор какво се е случило. Момчетата отърваха Найл от Хари и Зейн, Лиам и Луи изведоха Хари в кухнята, а Шон се зае да помогне на Найл. Аз отидох до момичетата и ги прегърнах.
Стейси: Моо Какво става? Казах, а тя погледна към краката си.
Емма: Ами Бела избяга от Найл не ме питай как и кога не знам нищо друго. Каза, а аз я зяпнах.
Роуз: Да и сега Хари и момчетата искат да убият буквално Найл защото мислят, че ще разкаже на полицията и ще влязат в затвора. Допълни Роуз.
Джиа: Горкичката дано да е добре сигорно умира от страх! Каза и с момичетата кимнахме. Найл и Шон също отйдоха в кухнята и останахме сами в стаята.
Емма: Ние също трябва да избвгаме. Каза, а аз и покрих устата с ръката си.
Стейси: Штттт тихо Моо! Сега не е момента да говорим за това момичета. Прошепнах а те кимнаха и момчетата отново се появиха. Когато видях Зейн се сетих, че трябва да отида в болницата при нашите. Отйдох до Хари който поне малко се беше успокойл.
Стейси: Хари трябва да отйда при нашите. Казах, а той кимна и се обърна към Шон.
Хари: Шон закарай я и я върни вкъщи и много внимавай с нея! А ти Стейси внимавай какво вършиш! Довечера ще се прибера късно трябва да оправя кашата която Найл забърка! Каза, а аз кимнах. Наведе се към мен и целуна челото ми прошепвайки ми да внимавам, а аз кимнах. Това изненада всички в стаята най много мен. Прегърнах Зейн и момичетата, когато прегърнах Джиа тя заговори тихо до ухото ми.
Джиа: Казах ли ти погледни има голям напредак! Каза, а аз кимнах и се усмихнах. Казах чао на момчетата прегърнах Хари и тръгнах след Шон.

Danger H.S.Where stories live. Discover now