19 Глава

5.5K 310 38
                                    

Отворих очите си бавно и премигнах няколко пъти. Тръгнах да се изправям, но болката в тялото ми не ми позволи и отново легнах. Огледах се бях в стаята на Хари, но него го нямаше. Чу се някакъв шум, а аз се изплаших.
Стейси: ХАРИ ХАРИИИИ! Започнах да викам и вратата на стаята се отвори светкавично.
Хари: Какво става? Стейси добре ли си? Каза Хари и дойде до мен и седна на леглото.
Стейси: Просто се изплаших. Казах тихо а той кимна.
Хари: Бях до аптеката купих лекарство за изгарянията. Може ли? Каза и докосна края на тениската с която бях облечена, а аз му кимнах бавно. Свали тениската от тялото ми и останах по бельо. Когато видя изгарянията стисна очи и се напрегна. Не знам какво ми стана почувствах се гадно, че тялото ми е в такова състояние пред него и сведох засрамено глава. Усетих как повдига главата ми и погали бузата ми с голямата си ръка.
Хари: Хей не се срамувай. Каза, а аз щях да се разплача.
Стейси: Погледни ме на какво приличам! Белезите ще останат. Казах а той стисна челюстта си.
Хари: Няма от какво да се срамуваш! Всичко ще мине няма да останат никакви белези вярвай ми. Каза, а аз му кимнах. Извади от джоба си лекарството и го отвори истиска малко на ръката си и започна да нанася по тялото ми. Когато стигна до бедрата ми започна да ме щипе много и изсъсках а той започна да подухва. Виждах, че го мъчи нещо, но си мълчеше.
Стейси: Хари има ли нещо? Казах а той въздъхна.
Хари: Виж Стейси знам че в момента не ти се говори за това, но ако не получа отговори ще полудея! Онзи направи ли ти нещо друго? Изнасили ли те ще полудея трябва да знам!
Стейси: Не не ми направи нищо друго освен, че ме изгори с пластмаса предполагам го е казал за да те провокира. Казах а той си отдъхна.
Хари: Обещавам ти повече няма да позволя и косъм да падне от главата ти. Всеки който се осмели дори да те погледне ще плати с живота си. Каза и продължи да нанася лекарството по кожата ми.
Стейси: Знам. Казах а той прибра лекарството и ме погледна.
Хари: Знам, че искаш да си вземеш душ, но сега е невъзможно от изгарянията. Може да облечеш една тениска за да не залепне по раните. Каза и зарови в гардероба не го бях виждала загрижен до сега. Признавам си този мил и загрижен Хари започна да ми Харесва. Страхувам се само, че това няма да продължи дълго и отново ще започне да се държи ужасно.
Хари: Ето ела тук. Каза и ме повдигна обличайки ми негова тениска.
Стейси: Благодаря. Казах и му се усмихнах леко.
Хари: Джиа и Зейн ще дойдат довечера ти си почини. Каза и тръгна към вратата, но го спрях.
Стейси: Хари.. Ъмм ще останеш ли с мен? Казах и потупах мястото до себе си.
Хари: Не мисля,че.. Каза Хари, но аз го прекъснах.
Стейси: Моля те само за малко. Казах той се поколеба, но кимна и легна до мен.

Danger H.S.Where stories live. Discover now