26 Глава

5.6K 270 26
                                    

Събудих се и премигнах няколко пъти. Опитах се да стана, но дори не можах да помръдна. Ръката на Хари беше здраво увита около талията ми правейки дишането ми по трудно. Опитах да махна ръката му, но той ме придърпа още повече към себе си.
Хари: Къде си мислиш, че отиваш?
Стейси: Просто исках да стана. Днес съм на училище трябва да се приготвя. Казах, а той веднага се намръщи.
Хари: Днес ще пропуснеш.
Стейси: Но ти ми обеща Хари моля те! Трябва да отида много е важно за мен за бъдещето ми! Казах, а той прокара ръка през косата си.
Хари: Няма да работиш аз имам достатъчно пари!
Стейси: Не става въпрос за това Хари. Просто искам да завърша. Обещавам няма да бягам. Казах, а той въздъхна.
Хари: Оправяй се днес аз ще те закарам. Каза, а аз му се усмихнах широко.
Стейси: Благодаря ти Хари! Казах, а той кимна и ме пусна. Станах от леглото и влязох в банята за сутрешните си процедури, а Хари слезе в кухнятя. Излязох от банята и съблякох пижамата си и застанах пред гардероба чудейки се какво да облека. Докъто прокарвах ръце по дрехите в гардероба усетих ръцете на Хари около кръста си и подскочих при което той ме доближи плътно до себе си. Гърба ми се опираше в гърдите му, а дупето ми беше плътно притиснато в онази част от него. Ръцете му се плъзнаха от кръста ми към бедрата ми. Стисна ги и ме приближи още повече до себе си при което дупето ми се отърка в него. Усетих издутина притискаща се към мен и се опитах да се отдръпна от него. Мамка му защо съм такава изчервих се и се разтреперих цялата. Хари ме пусна и аз веднага се обърнах с лице към него и направих две крачки назад, а той се засмя.
Хари: Какво стана? Изплаши ли се? Не мога да повярвам, че вече те чуках, а ти все още се срамуваш от мен и те е страх какъв ефект имат телата ни когато сме близо. Имах чувството, че всеки момент земята ще се отвори и ще потъна в нея от срам. Наведох главата си, а той се приближи към мен и вдигна главата ми поставяйки кратка целувка на устните ми.
Хари: Какво си ти? Как по дяволите си толкова секси и толкова невинна?! Как може да си жена с тяло на богиня и с душа на дете?! Каза и обходи с устни всеки сънтиметър от лицето ми, а аз затвори очи и ги стиснах силно. Треперех цялата дори дъха ми трепереше.
Хари: Благодаря на господ, че те беляза да бъдеш моя! Когато си помисля, че някой друг можеше да те има да му принадлежиш полудявам! Каза и захапа ухото ми.
Стейси: Хари! Казах, но от устните ми излезе като шепот. Без да губи време усните му намериха мойте и започна да ме целува страстно. Отне ми няколко минути докъто се осъзная и му отвърна. Ръцете му се спускаха и иследваха цялото ми тяло. Докъто ме целуваше започна да се движи напред, а аз назад. Паднах върху мекото легло, а той върху мен. Усните му слязоха към врата ми и откритата кожа от сутиена на гърдите ми. Стисна гърдите ми силно при което истенах. 
Хари: Виждаш ли какво ми причиняваш? Мамка му толкова съм твърд, че ме боли! Изръмжа и се притисна в мен силно и двамата изтенахме. Не казах нищо просто повдигнах тениската му, а той ми помогна за да я сваля от него и прекрасното му тяло се разкри пред мен. Толкова е красив привлекателен и грешен и лош едновременно.
Ноктите ми минаха по здравите му гърди, а той изръмжа и угъна врата си назад.
Хари: Толкова искам да те чукам! Не мога да се контролирам вече! Погледни се мамка му изглеждаш като шибана секс богиня! Целуна устните ми за пореден път, но когато звука от телефона му се разнесе из стаята се отдръпнах за миг от него, а той се премести с устни към врата ми.
Стейси: Хари телефона. Казах едва.
Хари: Майната му няма да вдигна. Каза и продължи с действията си, но телефона не спря да звъни.
Стейси: Може да е свързано с Бела вдигни. Той изпсува ядосън и стана от мен. Взе си телефона и вдигна.
Хари: Ало...Да кажи...Какво?! Къде я намерихте? Идвам веднага. Каза и затвори. Облече се бързо, а аз го гледах объркана.
Стейси: Хари какво се е случило? Намерили са Бела ли?
Хари: Не оправяй се бързо ще те закарам. Реших да не питам повече и станах за да се оправя отново.
След като и двамата бяхме готови излязохме от къщата и се качихме в колата на Хари. Струваше ми се много напрегнат от както му се обадиха.
Стейси: Хари всичко наред ли е? Проблем ли има?
Хари: Наред е. Каза без да ме поглежда. Не си проговорихме повече докато не спря пред училището.
Откопчах колана и тръгнах да слизам, но ръката му ме спря.
Хари: Днес Шон ще дойде да те вземе. Ии ще довършим това което прекъснаха довечера чао. Каза и притисна устните си до мойте за краатко и се отдели от мен. Казах му просто едно чао и слязох от колата тръгвайки към входа. Толкова бързо сменя настроенията си много е дразнещо, но започвам да свиквам. Притеснявам се какво следва сега. След онова обаждане знам, че няма да излезе нещо добро, но мисля, че съвсем скоро ще разбера. Когато влязох всички ме зяпнаха. Закрачих към шкафчето си и го отключих. Забелязах как една приятелка идва към мен Алис е много мило момиче.
Алис: Здравей Стейси. Къде се загубихте с Емма? Ами сега какво да измисля тя не трябва да разбира.
Стейси: А-амиии ниее трябваше да заминем за кратко, но Емма остана там скоро ще си дойде. Казах, а тя се усмихна.
Алис: Добре радвам се, че те виждам липсваше ми! Каза и ме прегърна.
Стейси: Аз също се радвам да те видя. И да не повярваш ученето също ми липсваше. Казах и се засмяхме.
Алис: Хайде да вървим в час. какво имаш? Каза, а аз погледнах в шкафчето си.
Стейси: Математика. ти?
Алис: История. Каза и тръгнахме към стайте. Замислих се за Емма как ми се ще и тя да бъде тук. Щеше да е прекрасно, но нито аз нито тя ще можем да говорим за това с Лиам. Трябва да убедя Хари да говори с него. Емма също трябва да продължи да учи.
Влязох в стаята и седнах на едно свободно място точно преди госпожата да влезе едно момче влезе в стаята и седна на мястото до мен. Госпожата влезе и започна да предава урока. Слушах я, но момчето до мен ме побутна и се обърнах към него с объркано изражение, а той ми се усмихна.
- Здравей аз съм Трой.
Стейси: Приятно ми е Стейси. Казах, и му се усмихнах леко след това отново се обърнах напред. През цялото време усещах как ме гледа. Когато часа свърши си събрах нещата бързо и тръгнах да излизам, но той ме спря.
Трой: Хей искаш ли днес да излезем? Каза, а аз се стъписах за момент.
Стейси: Съжалявам не мога. Казах и излязох бързо от стаята. Ако Хари разбере, че съм говорила с него и ме е поканил на среща ще го убие.

След часовете излязох от зградата и тръгнах към колата която ме чакаше отпред. Почти бях до колата, но онзи Трой ми се изпречи на пътя.
Трой: Хей може ли да поговорим? Мамка му точно сега ли?
Стейси: Съжалявам бързам някой друг път. Казах и тръгнах, но той хвана ръката ми. Обърнах се и видях Шон който идваше към нас.
Започнах да дърпам ръката си, а той ме гледаше и се усмихваше глупаво.
Стейси: Трой пусни ме и си върви моля те! Казах, но той все едно не чуваше. Шон дойде до нас и издърпа бързо ръката ми от неговата и застана пред мен.
Шон: Какво си позволяваш пикльо такъв?! Изръмжа Шон.
Трой: Ти пък кой си?
Шон: Теб не те бърка кой съм! Разкарай се от тук и да не съм те видял повече около нея или ще си изпатиш! Трой ме погледна за последно и си тръгна, а с Шон тръгнахме към колата му.
Шон: Добре ли си? Този какво изкаше от теб? Каза след като се качихме в колата и потегли.
Стейси: Добре съм. Просто е нов сигорно е искал да ме пита нещо. Моля те не казвай за това на Хари!
Шон: Трябва да му кажа.
Стейси: Виж всичко е наред ако това се повтори аз лично ще кажа на Хари. Казах и той кимна.

Отворих вратата на къщата и влязох вътре. Влязох в хола и видях гледка която ме удари като гръм. Някакво момиче седеше на дивана и плачеше, а Хари срещу нея с насълзени и червени очи.

Danger H.S.Where stories live. Discover now