12 Глава

5.4K 282 14
                                    

Целуна ме а аз се шашнах това беше първата ми целувка. Избутах Хари и станах от леглото и тръгнах към вратата, но Хари хвана ръката ми и ме спря. Приближи се отново до мен и сложи ръцете си на лицето ми, а аз вдигнах погледа си и погледнах в очите му, прекрасното зелено в очите му го нямаше бяха станали много тъмни. Наведе се към мен и сля устните ни отново устните му бяха топли и меки. Целувката отначало беше нежна, но се превърна в груба, опитваше се да ме накара да му отвърна, но аз стоях като вкамена.
Хари: Отвърни ми! Изсъска и отново ме целуна, а аз отново не го направих.
Спусна ръцете си по гърба ми и стигна до дупето ми, стисна го и аз ахнах и той се възползва от това и задълбочи целувката. Нямаше накъде да се боря повече, отвърнах му сърцето ми биеше лудо.
Целуваше ме бързо и грубо, вдигна ме а аз обвих краката си около кръста му. Тръгна назад и ме постави на леглото без да прекъсва целувката. Когато ръката му мина през гърдите ми се осъзнах. Опитвах се да се отдръпна и спрях да отвръщам на целувката, но той продължаваше да ме целува.
Стейси: Ха..ри сп...спри..моля те! Казах на части заради целувките му. Обърнах главата си на една страна за да спре да ме целува, но той започна да целува врата ми. Започнах да по бутам от себе си, а той изръмжа, но продължи да ме целува.
Стейси: ХАРИ МОЛЯ ТЕ СПРИ! Извиках и той явно се осъзна и се отдръпна от мен, а аз бързо се изправих задъхана.
Стейси: Хари аз съжалявам за глупостите който наговорих, просто след разговора с Емма се разтроих двете мечтаехме за това и.. Казах бързо и притеснено но той ме прекъсна.
Хари: Млъкни и ела тук! Каза и посочи леглото, а аз го погледнах с объркан поглед.
Хари: Ти направи това и сега ще трябва да го оправиш! Каза и посочи издутината в панталоните си, а аз разширих очите си.
Стейси: Моля те Хари аз..ъмм не съмготова за това недей! Казах и тръгнах назад.
Хари: Кучка единственото което ме спира да те хвърля на леглото и да те изчукам, е това че може да откачиш от тези твой шибани ристъпи, и после да трябва да те пусна, а аз не искам това! Ти си моя играчка докъто си жива ясно! Така, че внимавай когато търпението ми свърши няма да имак място на земята в което да се скриеш от мен! Каза ядосъно и излезе тряскайки силно вратата. Боже защо не внимавам какво говоря, ами ако не бях се осъзнала навреме щях да направя голяма грешка. Сега Хари е още по ядосън проклета да съм аз и моята голяма уста незнаех какво говоря. Странното е, че едва се осъзнах в ръцете на Хари, чувствах се на място и в безопасност в ръцете на един престъпник.

Хей ето я и главата съжалявам че е къса следващата ще е по дълга. Харесва ли ви очаквам мненията ви обичам ви! ❤❤❤❤❤❤❤❤

Danger H.S.Where stories live. Discover now