13 Глава

5.9K 292 28
                                    

Седях в хола и гледах телевизиа когато чух, че входната врата се отваря. Станах и отидох да видя кой е и видях Хари който говореше по телефона.
Хари: Добре Луи ще се видим там. Каза и прибра телефона си поглеждайки ме небрежно.
Хари: Хайде отиваме в мола и по- бързо, че след това трябва да се срещнем с момчетата в някакъв луна парк. Каза Хари а аз кимнах. И излязох след него, отключи колата си и влязохме. Когато колата потегли погледнах към него, а той гледаше замислено пътя.
Стейси: Ъм Хари? Казах тихо а той ме погледна.
Хари: Какво? Каза грубо.
Стейси: Аз няма да мога да изляза отново с тези дрехи.Ще може ли да се върнем вкъщи за да се оправя и тогава да отидем с момчетата? Казах а той въздъхна.
Хари: Офф.. Може все пак не искам да приличаш на някоя бездомница когато си с мен и да ме излагаш. Каза, а аз го погледнах наранено това ме убиди.
Стейси: Ако не ме беше довлякъл насила тук така набързо нямаше да се налага и да съм с тези дрехи тези дни! А тези хора както ги наричаш бездомници не са виновни, че съдбата им е такава те също са човешки същества борят се всеки ден за живота си, и се борят за да оцелеят заслужават уважение! Казах а той ме погледна преди отново да погледне към пътия.
Хари: Ти какво да не си някоя адвукатка? Вземи си замълчи не съм ти искал мнението! Каза, а аз реших да си замълча.

От мола си взех гримове, рокли, дънки, топове, поли, обувки, бельо и още много др. С много торби се прибрахме вкъщи. На Хари му писна още в първия магазин, но когато влязохме в магазин за бельо настроението му се подобри, имаше малък спор относно избора му на беьо искаше той да го избере. Това доведе до нов спор в който отново победи той.
Влязохме в къщата на Хари..Ъмм така де нашата и с Хари занесохме всички торби в стаята. Той влезе да си вземе душ, а аз си избирах дрехи. Когато Хари излезе от банята и го погледнах имах чувството, че ще припадна. Капчици вода се стичаха по тялото и косата му огледах го и несъзнателно прехапах устна. При всяко движение мусколите му се стягаха. а от кърпата която беше увита около тялото му дишането ми заплашваше да спре. Ама какви ги говоря осъзнай се Стейси.
Разклатих глава и осъзнах, че през цялото време съм го зяпала.
Хари: Направи си снимка ще трае по дълго. Каза и се засмя самодоволно.
Стейси: Хах да бе аз немога да те гледам на живо пък ти за снимка говориш пфф. Казах а той извъртя очи.
Хари: Влизай в банята може да си вземеш душ. Каза а з подскочих най после да го каже.
Стейси: Ура най после! Казах и тръгнах към банята.
Хари: Да дойда и аз а? Нямам против втори душ с теб.
Стейси: Мечтай си Хари. Казах и влязох в банята заключвайки.
Излязох от банята и видях дрехи на леглото явно Хари ги бе избрал и трябва да ги облека. Облякох си бельо и се облякох 

Danger H.S.Where stories live. Discover now