- 3 -

13.9K 557 49
                                    

După ce a plătit consumația, lăsând un bacșiș care depășește costul cafelei pe care o beau într-o săptămână

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

După ce a plătit consumația, lăsând un bacșiș care depășește costul cafelei pe care o beau într-o săptămână...ne ridicăm și ne îndreptăm spre ieșire. 

- Cum am spus, acest penthouse este aproape am putea să mergem pe jos până acolo...

- Eu nu merg pe jos prin oraș.

Coborând treptele hotelului îl privesc nedumerită...nu merge pe jos. Dar clădirea este la cinci minute, doar nu s-a născut în mașină ! Are privirea îndreptată înainte așa că nu îl pot privi în ochi, însă știu că oricum nu aș putea vedea dincolo de masca pe care o poartă, acea mască care nu îi lasă pe cei din jurul său să-l citească, să-l cunoască cu adevărat.

 Privit din profil este mai perfect... oare cine este acest om? Nu pot să îl întreb lucruri personale, face parte din regulile mele: nu spun și nu întreb nimic personal, doar ceea ce am nevoie pentru a încheia o tranzacție.

Băiatul care i-a parcat mașina deja cum a văzut că ieșim pe ușile hotelului s-a grăbit să aducă mașina, astfel că nu am avut de așteptat foarte mult. Se pare că îi place să fie  un cavaler, se grăbește să îmi deschidă ușa , iar eu intru și mă așez .

- Mulțumesc.

Ocolește mașina și se urcă în mașină lângă mine. Scoate repede mașina în circulație pe strada aglomerată.

- Nu trebuie să îmi mulțumești pentru nimic. Se întoarce o secundă pentru a mă privi când îni spune acest lucru. Plăcerea este de partea mea. Aș putea să fac aste mereu....

Ce? Ce vrea să spună cu asta...? Fac ochii mari iar gura mi se usucă instant... mereu?

Îi dau indicațiile pentru a ajunge la clădirea cu cincisprezece etaje în interiorul căreia se află penthous-ul cu pricina.... deși observ că nu are mare nevoie de indicațiile mele, pare a cunoaște foarte bine orașul dat fiind faptul că nu este de aici. Înseamnă că ajunge des, foarte des aici...poate are afaceri. Sigur este foarte bogat. Tocmai bine pentru mine, comisionul din această tranzacție o să îmi rotunjească binișor  contul de la bancă.  Intrăm cu mașina în parcarea subterană, apoi oprește motorul și coboară pentru a-mi deschide ușa.

- Are lift, putem să-l luăm de aici. Am codul scris în agendă. - Caut repede în agendă pentru a introduce codul care deschide ușile liftului. Fiind o clădire în care cei mai mulți locatarii sunt milionari, liftul poate fi folosit doar de persoanele care au codul liftului. Când domnul Reinald m-a ales pe mine pentru a mă ocupa de vânzarea penthous-ului să, mi-a dat și codul de la lift pentru a le putea arăta locuința clienților. David se întoarce ușor când vede că îl privesc ... nu pot să introduc codul fiind el de față, nu am voie să-l divulg nimănui...

-Gata... Se întoarce și mi se alătură în lift.

- Nu este prea periculos pentru tine să ai această meserie?

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now