-14-

12.1K 519 14
                                    

 Mă așez timidă pe pat, am emoții , tot corpul îmi tremură, iar stomacul parcă mi-ar fi plin cu pietre

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

 Mă așez timidă pe pat, am emoții , tot corpul îmi tremură, iar stomacul parcă mi-ar fi plin cu pietre. Mă uit în ochii lui, sclipirea din ei îmi sporesc dorința,chiar dacă nu am experiența necesară corpul meu reacționează din instinct atingerii lui. Am ajuns pe pernă, stau pe spate cu mâinile întinse pe lângă corp, parcă aș fi un robot, nu știu ce să fac, dar fiecare atingere a lui mă face să tresar, îl văd cum pune un genunchi pe pat în timp ce își desface nasturii  de la cămașă, execută mișcării încete, senzuale, în timp ce ochii lui îmi cercetează atent corpul, mă simt atât de expusă în fața lui... Chiar respirația îmi este grea în așteptarea a ceea ce o să urmeze, sunt sigură că așa ar fi trebuit să mă simt prima dată, așa ar fi trebuit să fie prima mea experiență sexuală, așa ar fi trebuit să reacționeze corpul meu ... ce mi-a făcut ... m-a distrus, am ajuns o epavă umană, incapabilă să se încreadă în nimeni, să am relații normale... Dar acum sunt aici, cu David, cu el este diferit, chiar dacă teama este încă acolo, el a reușit să pună o barieră , să o ascundă temporar, a reușit să trezească dorința în mine... Ely avea dreptate ... ar fi păcat să dau cu piciorul șansei de a simți ceva...orice înafară de teamă și repulsie, iar când îl privesc, cum se dezbracă senzual  în fața mea, sentimente noi îmi năvălesc întreg trupul. Când aruncă cămașa pe jos tresar ușor, își lasă palmele pe picioarele mele, mi le mângâie încet, apoi se urcă și cu celălalt genunchi pe pat... A ajuns să stea în genunchi la marginea patului, mâinile lui îmi mângâie picioarele în timp ce gura îi coboară încet și îmi sărută gleznele...sărutul...buzele lui umede îmi taie respirația, căldura emanată de gura lui produce o plăcere imensă în corpul meu, ridic capul de pe pernă pentru a-l putea vedea mai bine, apoi mă ridic pentru a mă sprijinii în coate, vreau să îl văd... Încet sărită fiecare centimetru de piele care este expus în fața lui, ajunge aproape de coapse, îl văd cum mă privește, îi văd dorința arzătoare din ochi, am mai văzut asta și la alți bărbați, doar că de această dată nu îmi mai provoacă repulsie ci mă excită. Îmi  mușc ușor buza când ajunge cu limba aproape de despicătura dintre picioarele mele.

- Miroși atât de bine... Desfă picioarele Ava.

 Nu mă roagă....îmi ordonă, iar corpul meu îi răspunde instant. Îl privesc în timp ce se așează mai comod între picioarele mel,. se ridică în genunchi așezându-și picioarele în așa fel în cât mi le imobilizează pe ale mele, apoi se apleacă peste mine pentru a ajunge foarte aproape de fața mea...

- Lasă-te pe spate.

Îmi întind din nou lăsându-mi brațele pe lângă corp, îl simt așa de aproape...doar că nu mă atinge încă, stă încordat cu brațele așezate la nivelul umerilor mei și genunchii aproape de fundul meu. ... Mă tem...mă tem de cum mă voi simți când corpul lui va fi așezat peste al meu, mă tem de reacția pe care o să o am...

- Nu mai gândi atât... îmi șoptește la ureche, în timp ce cu limba se joacă cu lobul, fiori de plăcere se răspândesc în corpul meu, este atât de plăcut să îl simt lângă mine, să îl simt așa de aproape. Lasă totul de o parte azi...acum contăm doar noi, nu e gândi la altceva, eliberează-ți minte, îmi spune în șoaptă la ureche, cu vocea lui joasă și un pic răgușită. 

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum