-12-

11.8K 523 3
                                    

  Privesc în jur neliniștită, știu ce își dorește și ce mi doresc eu, îl văd cum ocolește mașina pentru a veni să-mi deschidă portiera, atunci observ cu coada ochiului o mașină neagră care parchează lângă noi. David privește fix spre șofer, este un bărbat masiv, înalt, îmbrăcat la costum cu o pereche de ochelari de soare și o cască în urechea dreaptă, care îi iese în evidență. Se apropie de noi și îi spune ceva lui David aproape de urechea sa, apoi rămâne drept în fața lui, își ține mâinile la spate și parcă ar aștepta ceva răspuns. Nu îmi dau seama din mașină, dar cum observ că David îi vorbește, mă hotărăsc să cobor, când sunt afară și dau să închid ușa văd că cei doi se opresc și mă privesc.

-Asta este tot, spune David privind spre bărbatul în costum. Poți să te retragi, adaugă. Atunci el se dă la o parte pentru ai face loc lui David pentru a se apropia de mine.

         Observ cum ne urmărește cu privirea în timp ce David îmi așează mâna pe talie și mă îndrumă spre lift fără a-și lua privirea de la chipul meu. Intrăm în lift, iar când ușile se închid, observ că din mașina neagră mai iese un bărbat, doar că acesta este mai scund și pare mai bătrân, este îmbrăcat la costum și el și se apropie de primul pentru a ne privi în timp ce ușile se închid. Când am pierdut contactul vizual cu ei ochii îmi rămân ațintiți asuprea ușilor liftului ... 

       Cine erau acei oameni? După cum erau îmbrăcați păreau a fi ceva gen de gărzi de corp, doar că sunt diferiți de cei pe care i-am văzut data trecută. probabil că are mai mulți angajați, îmi pierd gândul când îi simt palma cum îmi  atinge încet încheietura mâinii, furnicăturile pe care le simt se răspândesc prin tot corpul, sunt foarte conștientă de prezența lui, îi simt puterea de atracție, simt cum fiecare parte a corpului meu reacționează instinctiv la atingerea lui. Întorc capul pentru a-l privi în ochi, iubesc căldura care este emanată de aceștia, simt cum pătrund până în străfundul ființei mele, cum reușește să doboare treptat toate barierele pe care le-am ridicat în  jurul meu în ultimii ani. Nu spune nimic, doar mă privește atent, are fața încruntată, sunt sigură că nu este din cauza mea, poate că doar nu știe să zâmbească, deși recunosc că mi-ar plăcea să-l văd zâmbind. Când aud clinchetul făcut de lift pentru a ne anunța că am ajuns și că ușile se vor deschide expir cu zgomot. Nu mi-am dat seama că îmi țineam respirația, poate din cauza întâlnirilor noastre din lift, dorința de a-l simți aproape de mine, de a-l atinge,  crește cu fiecare moment. 

- Haide, spune când face un pas înainte pentru a ieși. Îl urmez în liniște, când ușile liftului se închid și rămânem în holul imens. 

- Când te-ai mutat? Realizez că este primul lucru care îl spun de când am coborât din mașină.

          Îl privesc curioasă când traversează holul pentru a se opri în fața ușii penthous-ului, își bagă mâna în buzunarul pantalonilor, fără să vreau urmăresc cu privirea când scoate cheia din buzunar, pantalonii îi scot în evidență penisul vizibil erect, rușinată ridic repede capul și îi întâlnesc privirea amuzată. Nu râde, dar este amuzat de mine, știu că sunt roșie foc, simt cum fața îmi arde, nu îmi vine să cred că m-a văzut când îi priveam umflătura din pantaloni. Nu spune nimic, deschide ușa și îmi face un semn larg cu mâna să intru. Nu aștept să insiste, îmi doresc să scap de stânjeneala care a pus stăpânire pe mine. Pășesc încet în salonul larg care ne întâmpină la intrare, cunosc prea bine acest loc, l-am cercetat în amănunt pentru a afla toate detaliile care ar fi putut interesa un potențial cumpărător. Becuri difuze inundă camera cu o lumină caldă, slabă, făcând atmosfera apăsătoare.

-Dorești ceva de băut? Mă întreabă în timp ce se îndreaptă spre barul amenajat pe peretele dinspre bucătărie, eu am să beau un pahar de vin, continuă apoi, mă privește intens în timp ce își ia o sticlă de vin și un pahar.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now